Eski nişanlımla mahkemelik olduk.

O apayrı bişey ayrıca yaparsa mahremiyetinizi döktüğü için artı dava açabilirsiniz. Mahkemenin konusunu saptırdığı için hakim zaten susturur o ayrı. Birde niyet belli etmiş olur kötü izlenim vermiş olur. Eğer bi avukatı varsa ve bu avukat aptal değilse bunları mahkemeye sunmaz zaten

Avukat tutmaya parası olmaz onların şu ücretsiz avukatlar oluyor ya ne deniyor adını bilmiyorum onlardan var ama netice de var. Yukarda biri avukatı varsa avukat bebeğimi benden habersiz aldırdı bende tehdit ettim derse sıkıntı diyor kafama takıldı

Yani şimdi adam dese ki benim çocuğumu benden habersiz aldırdı.
İşte bunlar da kayıtlar.
Ben buna sinirlendim de böyle yaptım dese.
İndirim almaz mı tahrikten esma?
Ben bunun haksız tahrike gireceğini düşünmüyorum . Haksız tahrikte suç tahrik edene karşı işlenmiş olmalı . Adam abisini yaralamış . Ama şu olabilir . Abisi bana küfretti , hakaret etti , vurdu falan derse ozaman yaralama olayı tahrike girebilir . Mahkemedeki duruma göre hakiminin takdiri değişir . Iyi hali , sabıkası varmı yokmu vs.

Bu tarz kayıtlar savcılık gerek duymadıkça ortaya dökülmez. Gizlilik hükmü var çünkü. Ayrıca mahkemenin seyri dışında bir gerekçe. Sonuç olarak ayrılmışsınız. Evli değilsiniz "benden habersiz" diye bişey diyemez hükmü olmaz arada evlilik akdi yok çünkü. Yani öocuk doğmuş bile olsaydı babalık alması için bile özel dava açması gerekirdi. Çok zor yani öyle bişey

Sizin bu tavrınızda hukuk Fakültesi'nden yeni mezun yada henüz okuyan öğrenci tribi . Kabalığınızdan belli . Hukuk Fakültesi'ni bitirdim diye ben oldum edaları .

Sizin bu tavrınızda hukuk Fakültesi'nden yeni mezun yada henüz okuyan öğrenci tribi . Kabalığınızdan belli . Hukuk Fakültesi'ni bitirdim diye ben oldum edaları .
Ikisi de değil. Tehdit edilen de kız burda abi değil, haksız tahrikte vücut bulur yani. Sabahtan beri açıklama yaptım, sıkıldım. Gitsin bi avukatla görüşsün, tekrar yazıyorum banane

Ikisi de değil. Tehdit edilen de kız burda abi değil, haksız tahrikde vücut bulur yani. Sabahtan beri açıklama yaptım, sıkıldım. Gitsin bi avukatla görüşsün, tekrar yazıyorum banane
:) ben daha ters bir cevap bekliyordum . Evet doğru tehdit suçunu dayandırabilir , ama abiye karşı işlenen suçu dayandıramaz.

:) ben daha ters bir cevap bekliyordum . Evet doğru tehdit suçunu dayandırabilir , ama abiye karşı işlenen suçu dayandıramaz.
Terslemiyorum sadece açıklamaktan yoruldum, ısrarla mantığıma yatmıyor diyor, ne istiyorsa onu yapsın dedim ben de.

Hastane hasta mahremiyeti ve otel ozel hayat gizliligi o kayitlar dava konusuyla ilgisiz, kanit olarak istenemez ya da sunulumaz yasal olarak diye dusunuyorum

Ama pislik yapmak icin ailene bu kiz benimle birlikte oldu, benden cocuk aldirdi der mi der (kadin doguma bebek aldirmaya gittin sanirim) o baska

ne kadar yanlış bir insanla ne kadar yanlış ilişkiler.

bence mahkemeyi falan boşverin sizin ve ailenizin sağlığı iyi olsun kafi.

ben böyle kız kavgasıyla birbirlerine girip birbirlerini öldüren iki taraf görmüştüm acilde, ciddi ciddi bi taraf diğer tarafa gidip oğlunu öldürmüş babası yaralı diğer oğlu yaralı, hepsi birbirini soruyor nasıl oğlum babam nası diye, vs. ay çok kötü bir olaydı.

lütfen bu size ders olsun, düzgün insan olmayacaksa hiç olmasın. hele yakınlaşmayın bile.

Aileye de sunamaz çünkü hasta gizliliği vardır hastanelerde ,eğer konu sahibesinden habersiz bilgi /belge vs verirse hastane ciddi davalar açılabilir .
Sadece sözlü olarak söylerse söyler ,onda da inanıp inanmama kısmı tamamen ailede ..

bosver inkar edersin yakalaninca hapse atilir ve mahkemeye oradan getirtilir belge felan cikartamaz

hakimi ilgilendiren bir durum yok tatlım burada, neye kanıt olarak kullanacak ki bunları?

Zaten bir yakalansalar feraha kavuşcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…