Hakim ilgilenmezde ya seni zor durumda birakmak icin abine fln soylerse onlari dusunÖzet geçiyorum sorunlu bir aile ve uyuşturucu bağımlısı bir nişanlı. Yani hiç bir artı yönleri bulunmayan insanlar. Böyle olduklarından haberim yoktu. Herşey ortaya çıktı,eski nişanlım çok tehdit etti beni zamanında hakaret küfür aileme zarar vereceğini falan söylerdi. Aklınıza gelebilecek bütün pislikler ne varsa artık.. ben ayrıldım daha fazla dayanamadım. Bu ayrılmayı kabullenemedi ve kardeşi kendisinden 2 yaş küçük 25 yaşında, kuru sıkı ile abim konuşmaya gittiği zaman kafasına ateş ediyor. Allah korudu abimi. Şuan kardeşi ve kendisi de kayıp aranıyorlar. Bulundukları zaman mahkemeye çıkacağız ve şuan beni kınayabilirsiniz arkadaşlar ama kınasanız bile cevap verin ne olur. Bizim zamanında aramızda bişeyler geçti,otel kayıtları ve kadın doğumda bi işimiz oldu oranın kayıtları mahkemede ortaya atsa hemen açığa çıkar mı ya
Hakim aile hassasiyetini göz önüne alır merak etme.gerekirse davana bakacak hakimle irtibata geç.in rahatlasınÖzet geçiyorum sorunlu bir aile ve uyuşturucu bağımlısı bir nişanlı. Yani hiç bir artı yönleri bulunmayan insanlar. Böyle olduklarından haberim yoktu. Herşey ortaya çıktı,eski nişanlım çok tehdit etti beni zamanında hakaret küfür aileme zarar vereceğini falan söylerdi. Aklınıza gelebilecek bütün pislikler ne varsa artık.. ben ayrıldım daha fazla dayanamadım. Bu ayrılmayı kabullenemedi ve kardeşi kendisinden 2 yaş küçük 25 yaşında, kuru sıkı ile abim konuşmaya gittiği zaman kafasına ateş ediyor. Allah korudu abimi. Şuan kardeşi ve kendisi de kayıp aranıyorlar. Bulundukları zaman mahkemeye çıkacağız ve şuan beni kınayabilirsiniz arkadaşlar ama kınasanız bile cevap verin ne olur. Bizim zamanında aramızda bişeyler geçti,otel kayıtları ve kadın doğumda bi işimiz oldu oranın kayıtları mahkemede ortaya atsa hemen açığa çıkar mı ya
Söyledi de kimseyi inandıramadı. Çünkü ilk söyledi abim tmm öyle olsun ama Genede yok dedi. Bu sefer yalvardı baktı olmadı tehditler etti öldürmeye teşebbüs etti dedikleri pek kaale alınmıyor yaniHakim ilgilenmezde ya seni zor durumda birakmak icin abine fln soylerse onlari dusun
Ama bunu en baştan abimlere derdi bide bunu araştırsalar da 1 sene önce olduğu için biraz yemez yalan söylemesiHamile kaldı, çocuğumuzu bana sormadan aldırdı ben de sinirlendim yaptım diye bir savunma verebilir. Böyle bir durumda araştırılır, evet.
Yani şimdi adam dese ki benim çocuğumu benden habersiz aldırdı.Bahsettiğiniz olayla bunların ilgisi yok . Büyük ihtimalle sizi şikayetten vazgeçirmek ve aileniZin öğrenmesinden korkacağınızı düşünerek , bunları ortaya atmakla tehdit edecektir. Yaşayacağınız sıkıntı bu olabilir . Ancak mahkeme bu kayıtların getirilmesi talebini kabul etmez . Aileniz böyle birşeyi kaldırabilecek yapıda ise sorarlarsa anlatın. Mahkemede bunun konusu geçerse dahi , hakim bunu dikkate almaz . Mahkeme huzurunda bu iddaların konuyla ilgisi yok dersiniz ama ailenizle aranızdaki güven ilişkisi adına anlatmak lazım diye düşünüyorum . . Tabi aile yapınız bunu kaldırabilirmi onu siz bilirsiniz . Mahkemede öğrenmeseler bile , böyle bir iddia Gündeme gelirse kendileride araştırıp öğrenirlerse daha kötü olmazmı . Karar sizin . Sonuçta kolay bişey değil bunları anlatmak .
Hiç bilemedim böyle olduklarını hemde hiçnerden bulaştın ya allah muhafaza etsin seni sundan.
Ama bunu en baştan abimlere derdi bide bunu araştırsalar da 1 sene önce olduğu için biraz yemez yalan söylemesi
Teşekkür ederim gerçekten içim rahatlıyor mesajlarınızı görünceSenin onunla yasadiklarinla sizi tehdot etmeis abinize silah sikmasi ne alaka hic alakasi yok korkma.
Yani buradakilerin dedikleri mantıklı geldi aslında. Olay öldürmeye teşebbüs onun diyeceği yaşanılanlar ikisi bağlantısız hakim ne yaşadığımızı sorgulamaz gibime geliyorHerkeste bir hukuk fakültesi bitirmiş edaları var burda, aynen dostlar aynen mahkemeler çok yoğun olduğu için savunma falan alınmıyor, haksız tahrik kurumu da laf olsun diye var.
Git bir avukata yazdıklarımı okut, doğru demiş diyecek. Nişanlın da salak bir insan değilse olayı benim dediğim şekilde anlatacaktır, ucunda hapis var sonuçta ne kadar indirtirse o kadar kardır.
İlk içmiş bırakmış haberim vardı. 3 sene içmedim dedi inandık sonra gene başlamış kimse anlamadı profesyonel oynadıuyusturucu kullandigini anlamadin mi o kadar sey yasamissiniz
Ben bir hukukçu olarak sana açıkladım, tehdit sebebini gayette buna dayandırabilir. Senin mantığına göre işlemiyor hukuk, herkese mahkeme ortasında anlatmak yerine şimdi anlatın kurtulun.Yani buradakilerin dedikleri mantıklı geldi aslında. Olay öldürmeye teşebbüs onun diyeceği yaşanılanlar ikisi bağlantısız hakim ne yaşadığımızı sorgulamaz gibime geliyor
Nasıl çıkar kiMahkemeye sunsa bile kimse bakmaz ama ailene sunabilir belgeleri fakat sanirim ailen bu konuda senin arkanda duracak o yuzden cok germe kendini olacagina varir sonucta.
Ama anladigim kadariyla bir kurtaj gecirdin, bugun degilse yarin bir gun cikacaktir ortaya. Bu tur seyler sakli kalmaz cunku
İşte bende diyorum ki böyle birşeyi 1 sene önce yaptığımız için bunun da tarihi ortaya çıkacağı için yemez o konuda rahatım. Yani bu yüzden diyemez. Onun savunma şeklini tahmin edebiliyorum. Şöyle ki, aileme bir kere beraber olduk bi hata ettik diye korkarak demiş. Evdekilerden de yüz bulamayınca ne olursa olsun bitti deyince bu sefer suçu abime atmış. Sen aklına girdin senin yüzünden istemiyor diye. Yani her dediğinin birbiriyle uyuşmasına dikkat edecektir. Ama savunmasında çaresiz kalıp en son raddeye bizim iyi giden bir ilişkimiz vardı biz beraber oluyorduk ve çocuk bile aldırdık deme ihtimali varBen bir hukukçu olarak sana açıkladım, tehdit sebebini gayette buna dayandırabilir. Senin mantığına göre işlemiyor hukuk, herkese mahkeme ortasında anlatmak yerine şimdi anlatın kurtulun.
Hakim hangi durumlarda belge ister bu dediğinizin dışında ? Hangi durumlarda irdelerBen bir hukukçu olarak sana açıkladım, tehdit sebebini gayette buna dayandırabilir. Senin mantığına göre işlemiyor hukuk, herkese mahkeme ortasında anlatmak yerine şimdi anlatın kurtulun.
1 sene önce olmuş olsun, ben şimdi öğrendim der. Bu adamın avukatı ona anlatacaktır ne demesi gerektiğini. Kaldı ki 1 sene önce olduğu da ancak araştırma sonucu ortaya çıkacak, 1 sene önce olduğu hakime rüyasında görünmeyecek. Keşke gidip bir avukatla konuşsan işlerin senin mantığına göre yürümediğini öğrenirdin. Aman neyse banane duruşmaya girince görürsünüz.İşte bende diyorum ki böyle birşeyi 1 sene önce yaptığımız için bunun da tarihi ortaya çıkacağı için yemez o konuda rahatım. Yani bu yüzden diyemez. Onun savunma şeklini tahmin edebiliyorum. Şöyle ki, aileme bir kere beraber olduk bi hata ettik diye korkarak demiş. Evdekilerden de yüz bulamayınca ne olursa olsun bitti deyince bu sefer suçu abime atmış. Sen aklına girdin senin yüzünden istemiyor diye. Yani her dediğinin birbiriyle uyuşmasına dikkat edecektir. Ama savunmasında çaresiz kalıp en son raddeye bizim iyi giden bir ilişkimiz vardı biz beraber oluyorduk ve çocuk bile aldırdık deme ihtimali var
Yarin bir gun evlenirsin hamile kalirsin doktorun ilk soracagi sorularin icinde daha once kurtaj oldunmu vardir. Hastane kayitlari cikar ya da. Yani bunu saklamak cok akil kari bir is degil bir gun anne olmak istediiginde bunu doktorunla paylasman gerekecek muhtemelen.Nasıl çıkar ki
Bu kadar ters konuşmanı gerektirecek bir durum yok ortada neyse sağol gene de.1 sene önce olmuş olsun, ben şimdi öğrendim der. Bu adamın avukatı ona anlatacaktır ne demesi gerektiğini. Kaldı ki 1 sene önce olduğu da ancak araştırma sonucu ortaya çıkacak, 1 sene önce olduğu hakime rüyasında görünmeyecek. Keşke gidip bir avukatla konuşsan işlerin senin mantığına göre yürümediğini öğrenirdin. Aman neyse banane duruşmaya girince görürsünüz.
Ben saklayacağımı sanmıyorum. Kimle evlenirsem söylerim zaten de kaldı ki söylemesem de, özel bir klinikte oldum hastane kaydı çıkmaz.Yarin bir gun evlenirsin hamile kalirsin doktorun ilk soracagi sorularin icinde daha once kurtaj oldunmu vardir. Hastane kayitlari cikar ya da. Yani bunu saklamak cok akil kari bir is degil bir gun anne olmak istediiginde bunu doktorunla paylasman gerekecek muhtemelen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?