Eski nişanlımla mahkemelik olduk.

Hakim ilgilenmezde ya seni zor durumda birakmak icin abine fln soylerse onlari dusun

Hakim aile hassasiyetini göz önüne alır merak etme.gerekirse davana bakacak hakimle irtibata geç.in rahatlasın

Hamile kaldı, çocuğumuzu bana sormadan aldırdı ben de sinirlendim yaptım diye bir savunma verebilir. Böyle bir durumda araştırılır, evet.

Hakim ilgilenmezde ya seni zor durumda birakmak icin abine fln soylerse onlari dusun
Söyledi de kimseyi inandıramadı. Çünkü ilk söyledi abim tmm öyle olsun ama Genede yok dedi. Bu sefer yalvardı baktı olmadı tehditler etti öldürmeye teşebbüs etti dedikleri pek kaale alınmıyor yani

Hamile kaldı, çocuğumuzu bana sormadan aldırdı ben de sinirlendim yaptım diye bir savunma verebilir. Böyle bir durumda araştırılır, evet.
Ama bunu en baştan abimlere derdi bide bunu araştırsalar da 1 sene önce olduğu için biraz yemez yalan söylemesi

Yani şimdi adam dese ki benim çocuğumu benden habersiz aldırdı.
İşte bunlar da kayıtlar.
Ben buna sinirlendim de böyle yaptım dese.
İndirim almaz mı tahrikten esma?

Ama bunu en baştan abimlere derdi bide bunu araştırsalar da 1 sene önce olduğu için biraz yemez yalan söylemesi

Birlikte olduk demiş zaten işler iyice kızışırsa bunu da dememesi için sebep yok. Siz en kötüsünü düşünerek plan yapın bana kalırsa. Karşı taraftan bu kadar emin olmayın.

Yani buradakilerin dedikleri mantıklı geldi aslında. Olay öldürmeye teşebbüs onun diyeceği yaşanılanlar ikisi bağlantısız hakim ne yaşadığımızı sorgulamaz gibime geliyor

Mahkemeye sunsa bile kimse bakmaz ama ailene sunabilir belgeleri fakat sanirim ailen bu konuda senin arkanda duracak o yuzden cok germe kendini olacagina varir sonucta.

Ama anladigim kadariyla bir kurtaj gecirdin, bugun degilse yarin bir gun cikacaktir ortaya. Bu tur seyler sakli kalmaz cunku

Yani buradakilerin dedikleri mantıklı geldi aslında. Olay öldürmeye teşebbüs onun diyeceği yaşanılanlar ikisi bağlantısız hakim ne yaşadığımızı sorgulamaz gibime geliyor
Ben bir hukukçu olarak sana açıkladım, tehdit sebebini gayette buna dayandırabilir. Senin mantığına göre işlemiyor hukuk, herkese mahkeme ortasında anlatmak yerine şimdi anlatın kurtulun.

Nasıl çıkar ki

Ben bir hukukçu olarak sana açıkladım, tehdit sebebini gayette buna dayandırabilir. Senin mantığına göre işlemiyor hukuk, herkese mahkeme ortasında anlatmak yerine şimdi anlatın kurtulun.
İşte bende diyorum ki böyle birşeyi 1 sene önce yaptığımız için bunun da tarihi ortaya çıkacağı için yemez o konuda rahatım. Yani bu yüzden diyemez. Onun savunma şeklini tahmin edebiliyorum. Şöyle ki, aileme bir kere beraber olduk bi hata ettik diye korkarak demiş. Evdekilerden de yüz bulamayınca ne olursa olsun bitti deyince bu sefer suçu abime atmış. Sen aklına girdin senin yüzünden istemiyor diye. Yani her dediğinin birbiriyle uyuşmasına dikkat edecektir. Ama savunmasında çaresiz kalıp en son raddeye bizim iyi giden bir ilişkimiz vardı biz beraber oluyorduk ve çocuk bile aldırdık deme ihtimali var

Hakim hangi durumlarda belge ister bu dediğinizin dışında ? Hangi durumlarda irdeler

1 sene önce olmuş olsun, ben şimdi öğrendim der. Bu adamın avukatı ona anlatacaktır ne demesi gerektiğini. Kaldı ki 1 sene önce olduğu da ancak araştırma sonucu ortaya çıkacak, 1 sene önce olduğu hakime rüyasında görünmeyecek. Keşke gidip bir avukatla konuşsan işlerin senin mantığına göre yürümediğini öğrenirdin. Aman neyse banane duruşmaya girince görürsünüz.

Nasıl çıkar ki
Yarin bir gun evlenirsin hamile kalirsin doktorun ilk soracagi sorularin icinde daha once kurtaj oldunmu vardir. Hastane kayitlari cikar ya da. Yani bunu saklamak cok akil kari bir is degil bir gun anne olmak istediiginde bunu doktorunla paylasman gerekecek muhtemelen.

Bu kadar ters konuşmanı gerektirecek bir durum yok ortada neyse sağol gene de.

Ben saklayacağımı sanmıyorum. Kimle evlenirsem söylerim zaten de kaldı ki söylemesem de, özel bir klinikte oldum hastane kaydı çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…