Yaa söylese sende kafama silah dayadı tehdit etti dersin artık yapacak bişey YokSaklarsam zaten benim ayıbım olur ya mahkeme gününü düşünüyorum kafamda böyle biraz mantıksız geliyor bana hani konu adam öldürmeye kasıt ve tehdit ne alaka da bunları dicek bide aileme bi kere oldu demişti ailem ne olursa olsun bitti yaşamış olsanız bile bitti dedi. Baktı işe yaramıyor yalvardı en son oda yaramayınca tehdit etti ve öldürmeye kalkıştılar. Hani bunları düşününce söylemesi gereksiz gibi geliyor
O işlem çok önce olmuştu yani 1 seneyi geçik bir süre önce olmuştu. Daha yeni mi tahrik oluyor?Çocuğumuzu aldırdı ben de tahrik oldum tehdit ettim derse, her türlü kayıdı dökerler, bunun o adamın uyuşturucu kullanmasıyla da alakası yok yani uyuşturucu kullandığını ispatlasanız da savunması bu yönde olursa, araştırılır o yüzden ailenize bence siz şimdiden açıklayın.
En son çare o o zaman işler daha da karışmaz mıYaa söylese sende kafama silah dayadı tehdit etti dersin artık yapacak bişey Yok
Onu bana değil hakime anlatırsın, pislik olsun diye dökmek isteyen insan bu şekilde döker ortaya her şeyi. Bu işleri bilen biri olarak söylüyorum sana isterse bu savunmayla dökebilir her şeyi ortaya, sen anlat ailene her şeyi bence.O işlem çok önce olmuştu yani 1 seneyi geçik bir süre önce olmuştu. Daha yeni mi tahrik oluyor?
İşler zaten karışmış her ihtimali düşünmek lazım en son çareye kadar çünkü ortaya çıkabilirEn son çare o o zaman işler daha da karışmaz mı
Özet geçiyorum sorunlu bir aile ve uyuşturucu bağımlısı bir nişanlı. Yani hiç bir artı yönleri bulunmayan insanlar. Böyle olduklarından haberim yoktu. Herşey ortaya çıktı,eski nişanlım çok tehdit etti beni zamanında hakaret küfür aileme zarar vereceğini falan söylerdi. Aklınıza gelebilecek bütün pislikler ne varsa artık.. ben ayrıldım daha fazla dayanamadım. Bu ayrılmayı kabullenemedi ve kardeşi kendisinden 2 yaş küçük 25 yaşında, kuru sıkı ile abim konuşmaya gittiği zaman kafasına ateş ediyor. Allah korudu abimi. Şuan kardeşi ve kendisi de kayıp aranıyorlar. Bulundukları zaman mahkemeye çıkacağız ve şuan beni kınayabilirsiniz arkadaşlar ama kınasanız bile cevap verin ne olur. Bizim zamanında aramızda bişeyler geçti,otel kayıtları ve kadın doğumda bi işimiz oldu oranın kayıtları mahkemede ortaya atsa hemen açığa çıkar mı ya
Tam kafasından öldürmeye kalktılar pislikler. Öyle büyük bir olay atlattık ki sorma gitsin bıktım usandım artık şu mevzudan yadaha önce konu açmıştın hatırlıyorum iş nerelere gelmiş Allah korumuş abini çok üzüldüm ,rabbim iyilerle karşılaştırsın yardımcın olsun inşallah
Yani ona söylemişlerdi ne söylersen söyle ne yaşamış olursanız olun unut dediler vermicez kızı. Öfkesinden nereye saldıracağını şaşırdı. Mahkeme de konu açılmazsa daha gündeme gelmez bu konuBahsettiğiniz olayla bunların ilgisi yok . Büyük ihtimalle sizi şikayetten vazgeçirmek ve aileniZin öğrenmesinden korkacağınızı düşünerek , bunları ortaya atmakla tehdit edecektir. Yaşayacağınız sıkıntı bu olabilir . Ancak mahkeme bu kayıtların getirilmesi talebini kabul etmez . Aileniz böyle birşeyi kaldırabilecek yapıda ise sorarlarsa anlatın. Mahkemede bunun konusu geçerse dahi , hakim bunu dikkate almaz . Mahkeme huzurunda bu iddaların konuyla ilgisi yok dersiniz ama ailenizle aranızdaki güven ilişkisi adına anlatmak lazım diye düşünüyorum . . Tabi aile yapınız bunu kaldırabilirmi onu siz bilirsiniz . Mahkemede öğrenmeseler bile , böyle bir iddia Gündeme gelirse kendileride araştırıp öğrenirlerse daha kötü olmazmı . Karar sizin . Sonuçta kolay bişey değil bunları anlatmak .
Doğru söylüyosun Allah razı olsun teşekkür ederimYahu mahmeke yaralamadan açılmış,hakim öyle bir şeyi dikkate dahi almaz.Velev ki eski nişanlın bunlarla seni korkutmaya çalıştı,taciz etti vs,bir dava da bundan açarsın..Sonuçta özel hayatın gizliliği ihlali,ifşa vs..Allah yardımcın olsun.
Öyle büyük bi şoktayım ki hani tehditler falan ederdi pek takmazdım ama abime bunu yapabilecek veya yaptırtabileceğini hiç tahmin etmezdim. Adiliğin en büyüğünü yaptı kendi madde bağımlılığını söylemiyor hiç tutturmuş abin istemiyor sen o yüzden istemiyosun diyo. Allahım herkesi iyilerle karşılaştırsın. Abimde çok kibar bir insandır bu olayın en son başına geleceği kişi bile olmayı haketmeyecek kadar kibar bir insanDava ile hiçbir alakası olmayan şeyler ,ne diyecek hakime ben bu kızla birlikte oldum eee ne alaka hakim ağzının payını verecek,mahkeme çok ciddi bir atmosfer öyle hakim soru sormadan konuşmaya bike kalkamaz, canını sıkma ayrıca ne yaşadıysan yaşadın hiçbir aile kızını atmaz ,yanı ailenin ne yapacakki sana ,neticede nişanlıydın ve evlilik beklentisi ile birşeyler yaşadın,tabiki iş bu noktaya gelipte bunun tartışması olamaz,şimdi birde suçlular bunlar g.tü tutuşuyordur yemez yani öyle laf atmaya ortaya
Ya mahkemenin konusu farklı ..bu konu açılmaz ,zaten hakim oturup bunu dinlemezYani ona söylemişlerdi ne söylersen söyle ne yaşamış olursanız olun unut dediler vermicez kızı. Öfkesinden nereye saldıracağını şaşırdı. Mahkeme de konu açılmazsa daha gündeme gelmez bu konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?