- 21 Eylül 2017
- 2.838
- 7.042
- 158
- Konu Sahibi SeviyomHee
Hic uzatmadan konuya giriyorum esimle suanlik uzaktayız hayal kuruyoduk cocugumuz olursa diye. Bana çocuğumuza vurursun sem cok sinirlisin falan dedi. Basta sadece üzüldüğümü belli ettim sonra kizmaya basladim. Bak gordun mu elestiriye bile tahammulun yok sen kesin doversin dedi. Ben asla yapmam diye aglamaya basladim. Sonra tartışma gereksiz yere uzadi da uzadi. Bi ozur dileyemiyo beyefendi. Anneligime laf ettin senin babaligina laf etsem uzulmez misin diyorum. Uzulurum diyo. Ama bu kadar. Sonra en son dedi eski nişanlına sormuştum neden ayrildiniz diye o da cok sıkıyodu demişti. Valla cocuk cok hakliymis dedi. Ben de önce oturdum bi güzel agladim. Sonra da ayrilmak istiyomusun dedim omce kararsizim dedi. Cok sıkıyorsun hep kucuk seyler kavgaya donusuyor dedi. Sonra istemiyorum dedi. Ben de bunu soyleyen adam herseyi gozden çıkarmıştır sen istesen de ben devam edemem dedim. Yenilir yutulur bisey degil dedim. Yat sacmaliyosun uyu diyo bana. Siz olsanız napardiniz cok uzgunum herseyi yutup oturmak istemiyorum