- 3 Nisan 2014
- 36.205
- 147.709
- 798
- Konu Sahibi SeviyomHee
Ya genel olarak ogrenmesi ve soylemesi
sabıka kaydını falanda çıkarttırmış mı?
çok gurur kırıcı bir davranış üstelik kendisi içinde öyle nasıl muhattap olabilmiş hayret.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya genel olarak ogrenmesi ve soylemesi
Aynen oyle bilemiyorum nasil yuzsuzlesti sordusabıka kaydını falanda çıkarttırmış mı?
çok gurur kırıcı bir davranış üstelik kendisi içinde öyle nasıl muhattap olabilmiş hayret.
Hic uzatmadan konuya giriyorum esimle suanlik uzaktayız hayal kuruyoduk cocugumuz olursa diye. Bana çocuğumuza vurursun sem cok sinirlisin falan dedi. Basta sadece üzüldüğümü belli ettim sonra kizmaya basladim. Bak gordun mu elestiriye bile tahammulun yok sen kesin doversin dedi. Ben asla yapmam diye aglamaya basladim. Sonra tartışma gereksiz yere uzadi da uzadi. Bi ozur dileyemiyo beyefendi. Anneligime laf ettin senin babaligina laf etsem uzulmez misin diyorum. Uzulurum diyo. Ama bu kadar. Sonra en son dedi eski nişanlına sormuştum neden ayrildiniz diye o da cok sıkıyodu demişti. Valla cocuk cok hakliymis dedi. Ben de önce oturdum bi güzel agladim. Sonra da ayrilmak istiyomusun dedim omce kararsizim dedi. Cok sıkıyorsun hep kucuk seyler kavgaya donusuyor dedi. Sonra istemiyorum dedi. Ben de bunu soyleyen adam herseyi gozden çıkarmıştır sen istesen de ben devam edemem dedim. Yenilir yutulur bisey degil dedim. Yat sacmaliyosun uyu diyo bana. Siz olsanız napardiniz cok uzgunum herseyi yutup oturmak istemiyorum
Evet konusmus ama ne zaman ve nasil bilmiyorum konuşmuyoruz şuan soramadımSinirli bir tipsem adamın burmuna kadar gelmiş demek.
Hayatta en katlanamayacağım tip sinirli erkektir benim mesela.fazla agrasyon hissettiğimde hemen kaçarım.
Ben şeyi anlamadım sizin eski nişanlınızla mı konuşmuş eşiniz?bana tuhaf geldi bu.
valla yapabiliysun bu yoldan giit erkeklere bunu desen varya ooooooooo evden kacardııHic uzatmadan konuya giriyorum esimle suanlik uzaktayız hayal kuruyoduk cocugumuz olursa diye. Bana çocuğumuza vurursun sem cok sinirlisin falan dedi. Basta sadece üzüldüğümü belli ettim sonra kizmaya basladim. Bak gordun mu elestiriye bile tahammulun yok sen kesin doversin dedi. Ben asla yapmam diye aglamaya basladim. Sonra tartışma gereksiz yere uzadi da uzadi. Bi ozur dileyemiyo beyefendi. Anneligime laf ettin senin babaligina laf etsem uzulmez misin diyorum. Uzulurum diyo. Ama bu kadar. Sonra en son dedi eski nişanlına sormuştum neden ayrildiniz diye o da cok sıkıyodu demişti. Valla cocuk cok hakliymis dedi. Ben de önce oturdum bi güzel agladim. Sonra da ayrilmak istiyomusun dedim omce kararsizim dedi. Cok sıkıyorsun hep kucuk seyler kavgaya donusuyor dedi. Sonra istemiyorum dedi. Ben de bunu soyleyen adam herseyi gozden çıkarmıştır sen istesen de ben devam edemem dedim. Yenilir yutulur bisey degil dedim. Yat sacmaliyosun uyu diyo bana. Siz olsanız napardiniz cok uzgunum herseyi yutup oturmak istemiyorum
Karşılıklı blöf yapmışsınız olayın sonunda. Ayrılamazsınız. Ayrılmanıza da gerek yok bence. Olur böyle tartışmalar. Barışırsınız.Hic uzatmadan konuya giriyorum esimle suanlik uzaktayız hayal kuruyoduk cocugumuz olursa diye. Bana çocuğumuza vurursun sem cok sinirlisin falan dedi. Basta sadece üzüldüğümü belli ettim sonra kizmaya basladim. Bak gordun mu elestiriye bile tahammulun yok sen kesin doversin dedi. Ben asla yapmam diye aglamaya basladim. Sonra tartışma gereksiz yere uzadi da uzadi. Bi ozur dileyemiyo beyefendi. Anneligime laf ettin senin babaligina laf etsem uzulmez misin diyorum. Uzulurum diyo. Ama bu kadar. Sonra en son dedi eski nişanlına sormuştum neden ayrildiniz diye o da cok sıkıyodu demişti. Valla cocuk cok hakliymis dedi. Ben de önce oturdum bi güzel agladim. Sonra da ayrilmak istiyomusun dedim omce kararsizim dedi. Cok sıkıyorsun hep kucuk seyler kavgaya donusuyor dedi. Sonra istemiyorum dedi. Ben de bunu soyleyen adam herseyi gozden çıkarmıştır sen istesen de ben devam edemem dedim. Yenilir yutulur bisey degil dedim. Yat sacmaliyosun uyu diyo bana. Siz olsanız napardiniz cok uzgunum herseyi yutup oturmak istemiyorum
Ama haklı her şeyi çok abartıp sıkıyorsunuz. Benimki de diyor bana sen vurursun diye. Ki ben küçükken şiddet gördüğüm ve aşırı karşı olduğum için benim için hassas bir konu. Yine de bu dediğinden kavga konusu çıkarmak aklıma gelmezdi. Bir de önce üzülmüşsünüz, sonra sinirlenmişsiniz, sonra oturup ağlamışsınız, sonra tartış tartış....Hic uzatmadan konuya giriyorum esimle suanlik uzaktayız hayal kuruyoduk cocugumuz olursa diye. Bana çocuğumuza vurursun sem cok sinirlisin falan dedi. Basta sadece üzüldüğümü belli ettim sonra kizmaya basladim. Bak gordun mu elestiriye bile tahammulun yok sen kesin doversin dedi. Ben asla yapmam diye aglamaya basladim. Sonra tartışma gereksiz yere uzadi da uzadi. Bi ozur dileyemiyo beyefendi. Anneligime laf ettin senin babaligina laf etsem uzulmez misin diyorum. Uzulurum diyo. Ama bu kadar. Sonra en son dedi eski nişanlına sormuştum neden ayrildiniz diye o da cok sıkıyodu demişti. Valla cocuk cok hakliymis dedi. Ben de önce oturdum bi güzel agladim. Sonra da ayrilmak istiyomusun dedim omce kararsizim dedi. Cok sıkıyorsun hep kucuk seyler kavgaya donusuyor dedi. Sonra istemiyorum dedi. Ben de bunu soyleyen adam herseyi gozden çıkarmıştır sen istesen de ben devam edemem dedim. Yenilir yutulur bisey degil dedim. Yat sacmaliyosun uyu diyo bana. Siz olsanız napardiniz cok uzgunum herseyi yutup oturmak istemiyorum
Bu dediğiniz de melodramatik kavganız gibi. Duygularınızı uçlarda yaşıyorsunuz.Haklısın cok haklısın da işte. Ben cok guzel hayaller kurmustum. Hepsini tek sözüyle yıktı. Ben bunu gectim. Ah o son soz yok mu. Tsunami etkisi yaratti aşık olduğum adama buz gibi oldum