• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın ailesiyle yaşadığım durum..

Bi ara kuzenlerden falan bahsetmiştin, yatak odalarını bile damat tarafı almış hani. Ona iç geçiriyordun. Ondan dedim. Sen böyle şeylere özenen birisin, içinde kalacak belli ki. Tertemiz yörenden birini bul geç işte.
Eskiden oyleymisti.Ben onu örnek yazdım.Simdi düğün masrafları artıyor ya sürekli.Kiz tarafı da yatak odası alsın demişler örneğin veyada yatak odası almıyor adam oturma grubu alıyor.

öncelikle ben nişanlımın ailesiyle önceden cok mutluyduk ve ne olduysa sonradan aileler arası oluşan iletişimsizlikten dolayı nişanlımla benim kavgalar basladı o dedi benim ailem ben dedim benim ailem.. en son ankstre olaylarımız oldu onun eviinde ankstre vardı ve bizim adetimizde ankastreleri damat tarafı alıyor bende ailesine masraf olmasın diye yeniletmek istemedim. Tabi o arada ailesi benim ailem alsın diye nişanlımı doldururken benim ailemde sürekli kavga ediyoruz nişanlımla diye onun ailesini arayıp ufak bir tartısma yasıyorlar.. sonrasında biz nişanlımla bu durumlardan dolayı hiç anlasamamakla beraber benim kardeslerimle olan wspp grubunu karıstırıp onun ve ailesine ettiğimiz lafları yazısmaları görüyor. sonrasında tabi kıyamet kopuyor. bagırıp cagırıyor ve ailesiyle yüzlesmemi isteyip düğünü iptal etmek istiyor. Tabi ki annesine herseyi yanımda gözümün içine bakarak anlattı ve o kadar kötü hissettim ki kendimi anlatamam hala da cok kötüyüm telefonumu acmak bile istemiyorum kendimi odaya kapattım ve uyumak istiyorum söyleyin sizce ne yapmalıyım... beni rezil etmesine mi yanayım her kosulda yanımda oldugumun adamın gözlerimin içine bakarak benden nefret etmesine mi yanayım düğünüme 2 ay kala bunu yasadıgımamı yanayım siz söyleyin
Bunca şeyden sonra devam etmezsiniz herhalde dimi.......
Öyle aranızda çok ta müthiş bir aşk yokmuş,boş testi gibi doldurulmaya müsait bir nisanliniz var
Böyle ayda yılda bir kaç saat buluşmaya herkes iyidir normal yani ,ama iş o dört duvar arasına girince başlar.Sizvgirmefen yüz göz olmuş, kumaşın rengini belli etmişsiniz .Hâlâ seviyorum deyip devam ederseniz başınıza gelecekler hiç supriz olmayacak

Bu ne sacma iş benim kv ve kp her ne olursa olsun oğullarına yansıtmazlar asla biz kötü olmayalım diye. Oğlanı dolduruşa getirmek ne demek ya ayrıca öyle sizin konuştuğunuz şeyleri annesine smylemesi de ayrı sacmalık bu işin dönşü olmaz daha nisanlıyken kavga baslamıs

Back
X