• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın ailesiyle yaşadığım durum..

Hatanin büyüğü sizde insanlarin arkasindan konuştuğunuz zaman hemen silmeniz gerekirdi.. buda ders oldu evlenseniz bile gun ici konusmalari silin ki annesine tasimasin bu adm sizi üzecek

öncelikle ben nişanlımın ailesiyle önceden cok mutluyduk ve ne olduysa sonradan aileler arası oluşan iletişimsizlikten dolayı nişanlımla benim kavgalar basladı o dedi benim ailem ben dedim benim ailem sonrasında biz nişanlımla bu durumlardan dolayı hiç anlasamamakla beraber benim kardeslerimle olan wspp grubunu karıstırıp onun ve ailesine ettiğimiz lafları yazısmaları görüyor. sonrasında tabi kıyamet kopuyor. bagırıp cagırıyor ve ailesiyle yüzlesmemi isteyip düğünü iptal etmek istiyor. Tabi ki annesine herseyi yanımda gözümün içine bakarak anlattı ve o kadar kötü hissettim ki kendimi anlatamam hala da cok kötüyüm telefonumu acmak bile istemiyorum
Benimde şuan durumum böyle.Telefonunu vermeseydin keşke.Birde şunu unutma söz uçar yazı kalır.Ozur dileyip affetme imkanı varsa barışın.Ama hep senin yüzüne dedikodu yaptığını vuracak.İyi düşünün.

Iliskinizde cok guclu bir bag olsaydi ankastreyi sen aldin, ben aldim muhabbeti dönmezdi. Orta yolu bulup aileleri sustururdunuz. Aranizdaki bag zayif oldugu icin once tartisma sonra dedikodu malzemesi haline gelmis. Yani "ankastre" bahane. Yarin ayni kavgayi yere dusen fistik kabugu icin bile yapabilirsiniz. Evlenmis olmak icin evlenmeyin, birakin dugunu iptal etmek istiyosa etsin.
Benim sorunlarimda buna bağlıydı maddiyattan

Siz ayrıldınız mi ya? Bi suredir depresifsin sanki
Gibi gibi.Dugun olmadan bir hafta önce ayrıldım.Hala da seviyorum.Yada duygu karmasikligi var.Nasil olduysa buraya üye olduğumu da fark etmiş.Butun yazdıklarımı okumuş yüzüme vurdu.Ama bu sebepten ayrılmadi.Simdi nikahın bir sene dolmasını bekliyoruz boşanmak için.

Gibi gibi.Dugun olmadan bir hafta önce ayrıldım.Hala da seviyorum.Yada duygu karmasikligi var.Nasil olduysa buraya üye olduğumu da fark etmiş.Butun yazdıklarımı okumuş yüzüme vurdu.Ama bu sebepten ayrılmadi.Simdi nikahın bir sene dolmasını bekliyoruz boşanmak için.

Aslinda hep esini koruyodun, kv aleyhine konusuyodun. Annesi hakkinda yazdiklarindan mi rahatsiz olmus?
Dugun iptal mi oldu?
Ayriliga adapte olamamis olabiliesin, kendine zaman ver

Aslinda hep esini koruyodun, kv aleyhine konusuyodun. Annesi hakkinda yazdiklarindan mi rahatsiz olmus?
Dugun iptal mi oldu?
Ayriliga adapte olamamis olabiliesin, kendine zaman ver
Mesaj attı.Once inkar ettim.Su hesaplar sana ait degilmi dedi ? Şaşırdım nasıl buldun dedim.Guldu.Allah gösterdi.Bir konu hakkında araştırma yapıyordum.Mahrem şeyler yazmışsın.Dedi.Tanidik yok.Yuzyuze konusamadigim şeyleri yazdım dedim.Kizdi.Benimle niye konuşmasın dedi.Ailesi hakkında yazdıklarıma güldü.Biraz yüzüme vurdu.Sil üyeliğini yaptı.1 ay kapattım.Girdim.Senin hakkında birşey yazmıyorum dedim.

Benim açımdan ayrilmamin en çok sebebi annesi ama başka sorunlarda var.Anneci bir erkek.

Mesaj attı.Once inkar ettim.Su hesaplar sana ait degilmi dedi ? Şaşırdım nasıl buldun dedim.Guldu.Allah gösterdi.Bir konu hakkında araştırma yapıyordum.Mahrem şeyler yazmışsın.Dedi.Tanidik yok.Yuzyuze konusamadigim şeyleri yazdım dedim.Kizdi.Benimle niye konuşmasın dedi.Ailesi hakkında yazdıklarıma güldü.Biraz yüzüme vurdu.Sil üyeliğini yaptı.1 ay kapattım.Girdim.Senin hakkında birşey yazmıyorum dedim.

Benim açımdan ayrilmamin en çok sebebi annesi ama başka sorunlarda var.Anneci bir erkek.

Neden ayrildiniz ki? Bu konular yuzunden mi? Uyelik falan

Neden ayrildiniz ki? Bu konular yuzunden mi? Uyelik falan
Üyelige sadece iptal et dedi galiba ettim geçen baktım iptal olmamış görüyormusum diye sordu.Seninle ilgili paylaşım yapmıyorum.Bizim ayrılmak için sebeplerimiz aileler kültür çatışması annesinin abartmasi.Hatta eşim eskiden annesini savunmazdi.Ben şikayet etmeye başladıkca savundu.Bende de hatalar oldu.Esimin annesi beni istemediği için kötü davranmış.Sonradan söyledi.Pireyi deve yaptık.Simdi mahkeme gününü bekliyoruz.

Üyelige sadece iptal et dedi galiba ettim geçen baktım iptal olmamış görüyormusum diye sordu.Seninle ilgili paylaşım yapmıyorum.Bizim ayrılmak için sebeplerimiz aileler kültür çatışması annesinin abartmasi.Hatta eşim eskiden annesini savunmazdi.Ben şikayet etmeye başladıkca savundu.Bende de hatalar oldu.Esimin annesi beni istemediği için kötü davranmış.Sonradan söyledi.Pireyi deve yaptık.Simdi mahkeme gününü bekliyoruz.
Nuranka siz neleri atlattınız? Okyanusu geçip derede mi boğulmuşsunuz

Nuranka siz neleri atlattınız? Okyanusu geçip derede mi boğulmuşsunuz
Ben şuan hayatımın en zor dönemini geçiriyorum.Hani annem vefat etti.Dimdik durdum.Agladim dik durdum.Sessiz ağladım.Bir köşede.Ama çevremde kimsenin başına gelmeyen benim başıma geldi.Toparlanmam uzun sürer gibi.

Hayirlisi olsun hakkınızda belki boylesi daha iyidir

Ben şuan hayatımın en zor dönemini geçiriyorum.Hani annem vefat etti.Dimdik durdum.Agladim dik durdum.Sessiz ağladım.Bir köşede.Ama çevremde kimsenin başına gelmeyen benim başıma geldi.Toparlanmam uzun sürer gibi.
Herşey peşpeşe gelmiş. Çok normal böyle hissetmen. Annesi seni neden istememiş anlamadım sen hatırladığım kadarıyla alttan alıyordun, saygısızlık etmiyordun. Önemli olan da sevgi değil saygı beslemek. Değerini bilememişler. Üzme sen kendini bazen ne yaparsan yap olmuyor.

Herşey peşpeşe gelmiş. Çok normal böyle hissetmen. Annesi seni neden istememiş anlamadım sen hatırladığım kadarıyla alttan alıyordun, saygısızlık etmiyordun. Önemli olan da sevgi değil saygı beslemek. Değerini bilememişler. Üzme sen kendini bazen ne yaparsan yap olmuyor.
Son zaman bende ona sesimi cikardim.Kalbimdekileri buraya yazmaktansa yüzlerine söyledim.Ben eşimi sevdim annesi dedim sustum.Susulmamasi gereken şeylere sustum.Benim ailem ile onların yaşam tarzı farklı.Bundan istememiş.Sebep buymuş.Bu eşimle benim aramda sorun olmadı.Beni de babamı çok dinlemekle suçladı.İlgili şefkatli bir adamdı.Uzerime titrerdi.Ne olduysa inanın sudan sebeplerle bahanelerle evliliğim bitti.

Back
X