ESKİ NİŞANLIYA MESAJ

o zaman sende başka biriyle mesajlaş yakalanınca erkek olaydında yazdırmayaydın de hadi

O kadın bozuntusunun kocasına da söyler misiniz acilen şu durumu. Söyleyin bekliyorum ben sinir oldum burda.
Kocanızı da müsait bi yerde kusun lütfen.

Konu sahibine gore ortada yuva yikilacak bir durum yok. Esinden pisman olup yalvarip yakarmasini bekledi. Ustune bir de hakaret isitti.

Konu sahibi adam bildigin catir catir aldatmis sizi. Her firsatta diger kadinla konusmus. Neden gururunuzu ayaklar altina aliyorsunuz ? Yapmaniz gereken gayet acik.

yatmadan en az 45 dakika ya da 1 saat önceden tuvalete girdiğini biliyorum her akşam. ve 1,5 ay boyunca her akşam o saatlerde mesajlaşılmış. ya da ben kızımı uyutmaya çalışırken. ben çalışıyorum, hafta içi gündüz benim işte olduğum saatler mesajlaşılmış. hafta sonları kahveye gidiyorum deyip evden çıktığında ve dışarda olduğu müddetçe yazışılmış.

eski nişanlısı olduğunu biliyorum, çünkü facebookta arama motoruna kadının numarasını yazdığımda profili çıkıyor. ayrıca kendisi de söyledi kuzeni olduğunu, hatta benim yanımda megafonu açarak aradı ve dedi ki: "yaa kuzen, benim eşim gördü bizim mesajlaştığımızı ama ben bir türlü anlatamıyorum yanlış anlaşılacak bir durum olmadığını, bi de sen anlat, megafon açık duyuyor seni" dedi. o da "aaa evet canım, yanlış anlaşılacak ne var sonuçta biz kuzeniz, benim kocam da yanımdaydı seninle mesajlaşırken" dedi. nasıl bir mezhep var o kocada bilmiyorum. hee dedim, çok inandırıcı oldu bak şimdi, iyi oldu aradığın. megafon açık seni duyuyor diyerek zaten baştan üstü kapalı uyardın düzgün konuş diye dedim.

Bombe :)))

Durum vahimlestikce camura yatmis.. once arkadasim.. sobra intikam almak istedim.. sonra xsnim ustedi yazdim kadin olaydinda yazdirmayaydin..ya sen onun cocugunu tasi dogur fedajarliklar yap o ilk firsatta seni boynuzlasin.. yemin ediyorum nankor bunlar..

Terbiyesiz anlat herkese de rezil olsunlar kocası napıcak bakalım

Bı insan 7/24 ne konuşur ki gece ayrıca neden yazisir arar ,kuzen ayağı g.. ayağı eskiden nişanlısi olduğu adamla kuzenlikmi olur geçsin bu ayakları kocasına söyle kurtul

İntikam falan almak istemiyor basbayağı kadına hala birşeyler hissediyor ve görüşüyor gözünü aç rezil et bu edepsizlikleri kadında kocasından ya pişman yada bunun ilgisi hoşuna gidiyor

Benim bildigim kadariyla duzenli olarak es disinda yapilan bu tarz gorusmeler mahkemede bile sizi hakli cikariyor yani yok oyle biz kuzeniz ne var canim bundalar ile olani normallestirmekbence kulliyen yalan gidin kadinin kocasini bulun.

Kadın olaydinda engel olaydın demesi bile seni aldattım evet oh yaptım demek daha ne desin

Barismak istiyorsan burnunun surtmesi lazim yoksa yine yapr. Seni kaybettim sanmadan duzelmez bence. Benim 2 sene onceki sevgilimden bile intikam alasim yok kaldi ki15 sene once. Ezel olsa yapmaz. Uydurmasin.

Bu laftan sonra bosanicak birsey yok diyorsan öyledir. Iyi b.k yedin diyemedinmi. Adam olsaydin biraz gururun olsaydi evli barklisin, seni birakip baskasina kacan birine yazmazdin deseydinya

Kadın olaydinda engel olaydın demesi bile seni aldattım evet oh yaptım demek daha ne desin
Kadin olaydin engel olaydin nedir yaa basit hayat kadinlarinin aldatan adamlarin eslerine soylediklrri agiz.nefret ettigim cumle.boyle bir beyinden saglikli dusunce beklemiyorum ben de..salın ipini kadin gibi zannettigiyle oyalansin

Keşke eşini de çağır bakalım biliyor mu öğrenelim deseydiniz. Kocanız da kadında reziller büyük ihtimal sanal seks falan da oldu .

Allah aşkına kanma bu adamin yalanlarina nolursun alttan alma ,korkma yap birşeyler unutma haklı olan sensin onlar senden korksun.

sana diyoruz ki adam seni aldattı üstüne kadın olsaydın da yazdırmasaydın dedi sen hala gerçekten bunlarla mı uğraşıyorsun

evet turkcell kullanıyor. yardımcı olursanız çok sevinirim. nasıl okurum mesajları?
Mesajları okuyup ne yapacaksınız,ne değişecek ?
Eşiniz boşluğuna geldiğini , belki de onu ihmal ettiğinizi söyleyecek,pişman olacak,ağlayıp zirlayip Kur'an'a el basacak, siz de onlari yatakta basmadiginiz için ayrilmayi gerektirecek bir sebep olmadığını düşünecek ve eşinizle devam edeceksiniz.

En iyisi hiç bu kadar tantanaya girismeyin...O telefon dökümünü usulca bırakın,oturup arkanıza yaslanin ve dizi eşliğinde çekirdeğinizi çitleyin.Boylesi daha az yıpratıcı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…