o zaman sende başka biriyle mesajlaş yakalanınca erkek olaydında yazdırmayaydın de hadibeni ikna edemedikçe sinirleniyor ve en sonunda bağırdı çağırdı. eeehhh yazıştıysam yazıştım be, canım yazmak istedi yazdı, kadın olaydın da yazdırmayaydın dedi. içime hançer gibi saplandı bu cümle
O kadın bozuntusunun kocasına da söyler misiniz acilen şu durumu. Söyleyin bekliyorum ben sinir oldum burda.
Kocanızı da müsait bi yerde kusun lütfen.
Bombe :)))Evli kalmaya değermi onu anlayamadım? Msjlarda ne yazıyor? Ayrıca gerçekten onca yıl sora neyin intikamı? Güvenin kalmadıgı yerde sevgi aşk nasıl kalır... boşanmıcaksanızda size tavsiyem eşinize destek olun intkamı birlikte alın kadının kocasına o dökümleri yollayin sorada eşine sana yardım ettim hayatım dersiniz
Terbiyesiz anlat herkese de rezil olsunlar kocası napıcak bakalımbeni ikna edemedikçe sinirleniyor ve en sonunda bağırdı çağırdı. eeehhh yazıştıysam yazıştım be, canım yazmak istedi yazdı, kadın olaydın da yazdırmayaydın dedi. içime hançer gibi saplandı bu cümle
Bı insan 7/24 ne konuşur ki gece ayrıca neden yazisir arar ,kuzen ayağı g.. ayağı eskiden nişanlısi olduğu adamla kuzenlikmi olur geçsin bu ayakları kocasına söyle kurtulyatmadan en az 45 dakika ya da 1 saat önceden tuvalete girdiğini biliyorum her akşam. ve 1,5 ay boyunca her akşam o saatlerde mesajlaşılmış. ya da ben kızımı uyutmaya çalışırken. ben çalışıyorum, hafta içi gündüz benim işte olduğum saatler mesajlaşılmış. hafta sonları kahveye gidiyorum deyip evden çıktığında ve dışarda olduğu müddetçe yazışılmış.
eski nişanlısı olduğunu biliyorum, çünkü facebookta arama motoruna kadının numarasını yazdığımda profili çıkıyor. ayrıca kendisi de söyledi kuzeni olduğunu, hatta benim yanımda megafonu açarak aradı ve dedi ki: "yaa kuzen, benim eşim gördü bizim mesajlaştığımızı ama ben bir türlü anlatamıyorum yanlış anlaşılacak bir durum olmadığını, bi de sen anlat, megafon açık duyuyor seni" dedi. o da "aaa evet canım, yanlış anlaşılacak ne var sonuçta biz kuzeniz, benim kocam da yanımdaydı seninle mesajlaşırken" dedi. nasıl bir mezhep var o kocada bilmiyorum. hee dedim, çok inandırıcı oldu bak şimdi, iyi oldu aradığın. megafon açık seni duyuyor diyerek zaten baştan üstü kapalı uyardın düzgün konuş diye dedim.
ozelden yazayim ben size ordan bakarsinizevet turkcell kullanıyor. yardımcı olursanız çok sevinirim. nasıl okurum mesajları?
yatmadan en az 45 dakika ya da 1 saat önceden tuvalete girdiğini biliyorum her akşam. ve 1,5 ay boyunca her akşam o saatlerde mesajlaşılmış. ya da ben kızımı uyutmaya çalışırken. ben çalışıyorum, hafta içi gündüz benim işte olduğum saatler mesajlaşılmış. hafta sonları kahveye gidiyorum deyip evden çıktığında ve dışarda olduğu müddetçe yazışılmış.
eski nişanlısı olduğunu biliyorum, çünkü facebookta arama motoruna kadının numarasını yazdığımda profili çıkıyor. ayrıca kendisi de söyledi kuzeni olduğunu, hatta benim yanımda megafonu açarak aradı ve dedi ki: "yaa kuzen, benim eşim gördü bizim mesajlaştığımızı ama ben bir türlü anlatamıyorum yanlış anlaşılacak bir durum olmadığını, bi de sen anlat, megafon açık duyuyor seni" dedi. o da "aaa evet canım, yanlış anlaşılacak ne var sonuçta biz kuzeniz, benim kocam da yanımdaydı seninle mesajlaşırken" dedi. nasıl bir mezhep var o kocada bilmiyorum. hee dedim, çok inandırıcı oldu bak şimdi, iyi oldu aradığın. megafon açık seni duyuyor diyerek zaten baştan üstü kapalı uyardın düzgün konuş diye dedim.
Bu laftan sonra bosanicak birsey yok diyorsan öyledir. Iyi b.k yedin diyemedinmi. Adam olsaydin biraz gururun olsaydi evli barklisin, seni birakip baskasina kacan birine yazmazdin deseydinyabeni ikna edemedikçe sinirleniyor ve en sonunda bağırdı çağırdı. eeehhh yazıştıysam yazıştım be, canım yazmak istedi yazdı, kadın olaydın da yazdırmayaydın dedi. içime hançer gibi saplandı bu cümle
Kadin olaydin engel olaydin nedir yaa basit hayat kadinlarinin aldatan adamlarin eslerine soylediklrri agiz.nefret ettigim cumle.boyle bir beyinden saglikli dusunce beklemiyorum ben de..salın ipini kadin gibi zannettigiyle oyalansinKadın olaydinda engel olaydın demesi bile seni aldattım evet oh yaptım demek daha ne desin
Keşke eşini de çağır bakalım biliyor mu öğrenelim deseydiniz. Kocanız da kadında reziller büyük ihtimal sanal seks falan da oldu .yatmadan en az 45 dakika ya da 1 saat önceden tuvalete girdiğini biliyorum her akşam. ve 1,5 ay boyunca her akşam o saatlerde mesajlaşılmış. ya da ben kızımı uyutmaya çalışırken. ben çalışıyorum, hafta içi gündüz benim işte olduğum saatler mesajlaşılmış. hafta sonları kahveye gidiyorum deyip evden çıktığında ve dışarda olduğu müddetçe yazışılmış.
sana diyoruz ki adam seni aldattı üstüne kadın olsaydın da yazdırmasaydın dedi sen hala gerçekten bunlarla mı uğraşıyorsunyatmadan en az 45 dakika ya da 1 saat önceden tuvalete girdiğini biliyorum her akşam. ve 1,5 ay boyunca her akşam o saatlerde mesajlaşılmış. ya da ben kızımı uyutmaya çalışırken. ben çalışıyorum, hafta içi gündüz benim işte olduğum saatler mesajlaşılmış. hafta sonları kahveye gidiyorum deyip evden çıktığında ve dışarda olduğu müddetçe yazışılmış.
Mesajları okuyup ne yapacaksınız,ne değişecek ?evet turkcell kullanıyor. yardımcı olursanız çok sevinirim. nasıl okurum mesajları?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?