- 8 Temmuz 2017
- 100
- 65
- 18
- Konu Sahibi umudumu_yitirdim
-
Niye yaw, bulunmaz bir nimet miydi ki görünce üzülesin, ya da eşini kıskanasın?Merhabalar, önceki konumdan okuyanlar bilir. Eski nişanlıyla aynı yerde çalışıyoruz malesef. fakat kendisi evlenecek yakında ve eşinide çalıştığımız yere getirecekmiş aynı ortamda buluncaz yani. onunla aynı yerde olduğum için zaten nefret ediyorum ortamdan bir de üstüne bu gerçekleşince vazgeçmek zorunda kalacağım işimden.. bi akıl verin dardayım. varmı aynı durumda bulunanlar nasıl yaptınız
Bende küçük bir yerde yaşiyorum benim eski sevgilimde evlendi eşini aldi geldi şimdi el ele poz veriyor allahin cezasi önce çok zorlandım ben hala sevdiğim için ama aliştim artik nötr olmaya başladim gibi şuan sevgiden ziyade düştüğüm duruma üzülüyorum onun nefreti var sizde ona karsi herşeyiniz bitmiş bile olsa ben olsam ayrılırım başka yere onlar için değil sadece kendiniz içinMerhabalar, önceki konumdan okuyanlar bilir. Eski nişanlıyla aynı yerde çalışıyoruz malesef. fakat kendisi evlenecek yakında ve eşinide çalıştığımız yere getirecekmiş aynı ortamda buluncaz yani. onunla aynı yerde olduğum için zaten nefret ediyorum ortamdan bir de üstüne bu gerçekleşince vazgeçmek zorunda kalacağım işimden.. bi akıl verin dardayım. varmı aynı durumda bulunanlar nasıl yaptınız
Ben olsam işimden ayrılmam.
Ama adamda baya karaktersizmiş. Hem hayatındaki eski kadını, hem yeni kadını bir para uğruna böyle zor durumda bırakıyor. Terbiyesizlik, başka birşey değil.
Ben cıkmazdım.Neden kendimi giden durumuna düşüreyim...Ne çekingem var ki?Sevmiosam inatlarına kalırdım.Onlar gitsinler derdim.Ha onu seviosan ayrı.Sevmiosan ve işini seviosan asla bırakma.Kendileri zamanla rezil edeceklerdir kendileriniMerhabalar, önceki konumdan okuyanlar bilir. Eski nişanlıyla aynı yerde çalışıyoruz malesef. fakat kendisi evlenecek yakında ve eşinide çalıştığımız yere getirecekmiş aynı ortamda buluncaz yani. onunla aynı yerde olduğum için zaten nefret ediyorum ortamdan bir de üstüne bu gerçekleşince vazgeçmek zorunda kalacağım işimden.. bi akıl verin dardayım. varmı aynı durumda bulunanlar nasıl yaptınız
maddi manevi okadar cok kayıba uğrattılar ki. benim eşyalarımla bir sene içinde yuva kuruyor hemen yangından mal kaçırır gibi nefretten başka duygu beslemiyorum inan. ama ortam öyle çakal sinsi her fırsatta laf çarpmak için kıakandırmak için uğraşan seviyesizlerle dolu ki sırf bu karaktersizlerle aynı ortamda bulunmak istemeyişimden kendilerini bişey zannetmelerinden. aslında bilmedikleri bilse ailede birbirlerini yiyecekleri ne çok şey var zavallılar.. ama en büyük kapıya Allaha havale ediyorum beklemekten başka çarem yok şimdilikBen cıkmazdım.Neden kendimi giden durumuna düşüreyim...Ne çekingem var ki?Sevmiosam inatlarına kalırdım.Onlar gitsinler derdim.Ha onu seviosan ayrı.Sevmiosan ve işini seviosan asla bırakma.Kendileri zamanla rezil edeceklerdir kendilerini
Bence iş eski bir nişanlının size hissettireceği olumsuz duygulardan daha önemli bence.kolay da iş bulunmuyor.nie riske atasınız hayatınızı 2 gün zorlanırsınız evlenecegi insan tedirgin olsunMerhabalar, önceki konumdan okuyanlar bilir. Eski nişanlıyla aynı yerde çalışıyoruz malesef. fakat kendisi evlenecek yakında ve eşinide çalıştığımız yere getirecekmiş aynı ortamda buluncaz yani. onunla aynı yerde olduğum için zaten nefret ediyorum ortamdan bir de üstüne bu gerçekleşince vazgeçmek zorunda kalacağım işimden.. bi akıl verin dardayım. varmı aynı durumda bulunanlar nasıl yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?