- 16 Ocak 2017
- 23
- 2
- 1
- 36
- Konu Sahibi cilekli_yogurt
-
Denedim sahte hesaptan mail atıp, hoşlandığımı söyledim ancak kimsiniz ve ilişki düşünmüyorum cevapları aldım bende bir daha yazmadım. Kim olduğum açığa çıksaydı benim için pek iyi olmazdı.Keske ilk olarak anneniz yerine cocuga acilsaydiniz.
Olamadım malesefÜzüldüm keşke zamanında biraz daha cesur olsaydınız hayal kırıklığınız var belli.Çok düşünmeyin bu konu üstünde bence anneniz densizlik yapmış
X arkadaşımX arkadaşın mı kuzenin mi orayı tam şeyapamadım
Reddedilmekten ve duygularımın ifşa olmasından korktum.sadece annenizin onun annesini sevmiyorum lafıyla olmamıski. birsekilde tek yürütmüssünüz yani baska sebeplerde olmustur bu askı platonik yasamak için .
ama kendi saglınız için bunları bile düsünmeyin .haklısınız dibinizde olmaz umarımda oyle birsey olmaz .
mantık evliliği sevgiye dönüsmüstür. ask zaten bir süre sonra sönüyor ve sadece ask evliliği yapan insanlar bakıyorlar ki aslında uymuyorlar
Karşıdan emin olamadım ki devam edeyim, çok bekledim ama.İyide sizinki platonikmis. Cok isteseydiniz annenizide ikna edebilirdiniz demek ki cok sevmiyormussunuz :) bosverin gitsin
Annem, O çocuğun annesi hakkında konuştuğunda varsayimlar üzerine konuştu bende hiç bir şey demedim. Anne ben ondan hoşlanıyorum diyemedim. Çünkü dediğim gibi çocuğun benden hoşlanıp hoşlanmadığını bilmiyordumAnnenizin olayı tamamen saçmalık. Çocuk ve ailesi Harika insanlar olsa bile senin durumun dam haberdardı. Buna saygısı olmalı. Ayrıca evli olmana rağmen sanırım eşin konusunda çokta mutlu değilsin gibi hissettim sonuçta bu durumu burda yazacak kadar kendini kötü hissettiğine göre eşine karşı aşırı bi bağın Yok. Ama sana tavsiyem kafanın karışmasına izin verme. Evlisin eşin ve sorumlulukların var unutma.
MalesefAnneniz bir garip gerçekten...Yani dünyada onlarca insan var tanıştıracak o çocukla arkadaşınızı mı tanıştırası tutmuş...
Aslında o zaman geçti gitti zaten siz bu zamana bakın. Kafanız karışıyor haberiniz YokAnnem, O çocuğun annesi hakkında konuştuğunda varsayimlar üzerine konuştu bende hiç bir şey demedim. Anne ben ondan hoşlanıyorum diyemedim. Çünkü dediğim gibi çocuğun benden hoşlanıp hoşlanmadığını bilmiyordum
Evet kafam karışıkAslında o zaman geçti gitti zaten siz bu zamana bakın. Kafanız karışıyor haberiniz Yok
ne kadar zamandır evlisin? Platonik olayı Ne kadar süre önceydi?Evet kafam karışık
Yaklaşık olarak 3,5 yıldır evliyim . Platonik olayı 5 yıl felan önce.ne kadar zamandır evlisin? Platonik olayı Ne kadar süre önceydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?