- 16 Haziran 2016
- 5.966
- 37.617
- 498
- Konu Sahibi cilekli_yogurt
-
Eşiyle mantık evliliği yapıp onu sevmediği için hala eskisini düşünmesi bana garip gelmedi açıkçası. Garip olan annesinin tanımadan etmeden annesi şöyle böyle diye atıp tutması. Adamı kızına uygun görmemiş annesine kulp bulmuş anlayacağınız.Evli bir insanin, bilmem kac yil onceki platonik aski icin, hala vah tuh maalesef demesi bir bana mi tuhaf geldi? Bir iliskiye baslasaydiniz bile nasil devam edecegini, mutlu olup olmayacaginizi bilmiyorsunuz. Adamla yillarinizi heba edip simdiki esinizden de olabilirdiniz. Kismet degilmis diye dusunmeniz en sagliklisi.
Evet sorunlarımız var, onun açısından hiçbir sorun yok ama.Eşini seviyorsun ancak sorunlarınız mı var bu aralar? Bu meseleye gülüp geçebilmen lazımdı artık.
Yılda 1 2 kez gördüğüm biriydi, karşı taraftan da hiç bir atak olmadığını anlayınca , vazgeçtim.Çok isteseydiniz evlenmezdiniz.
Takılmayın hiç.
Düşünmeye değmez.
Sizin kısmetiniz eşinizmiş.
Teşekkür ederimNasipse gelir şamdan yemenden nasip değilse ne gelir elden...
Nasip olsaydı mutlaka bir şekilde anneniz en başından tanır, sever, onaylardı. Kader demekten başka çare yok. Keşke'ler zamanı geri getirmiyor maalesef...
Eşinizle birlikte mutluluklar dilerim.
Sorun o kişi değilEvet ilişki yaşamış olsalar elde olmayan sebeplerden ayrılmak zorunda kalmış olsalar o üzüntüyle eşiyle evlenmiş olsa 3,5 yıl sonra dank etmiş derdim. Anlayabilirdim. Platonik etkiliyosa evlilikte bağlar zayıflamıştır bence de. Sorun o adam değil.
Evet uygun görmemişti sanırım, ben üniversite okuyordum o meslek eğitimi almıştı ve bi fabrikada çalışıyordu.Eşiyle mantık evliliği yapıp onu sevmediği için hala eskisini düşünmesi bana garip gelmedi açıkçası. Garip olan annesinin tanımadan etmeden annesi şöyle böyle diye atıp tutması. Adamı kızına uygun görmemiş annesine kulp bulmuş anlayacağınız.
Ondandır canım annesine kulp bulmuş peki eşinin durumu nasıldı evlendiğinizde üniversiteyi bitirmiş miydi?Evet uygun görmemişti sanırım, ben üniversite okuyordum o meslek eğitimi almıştı ve bi fabrikada çalışıyordu.
Hayır bitirmemişti, hala bitirmedi.biraz üstler de bu konuda açıklama yapmıştım göz atabilirsiniz.Ondandır canım annesine kulp bulmuş peki eşinin durumu nasıldı evlendiğinizde üniversiteyi bitirmiş miydi?
Sonra hatasını anlamış olacakki konuyu kapattı zaten.Firdevs Yöreoğlu
Şaka bir yana cidden anneniz bir garip. Şu an ona karşı bir şey hissetmeseniz bile geçmişte hissetmişsiniz.
Bunu bile bile nasıl böyle bir teklifte bulunabiliyor, çok ilginç gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?