Eski şafak kankalarının bitmeyen dostlukların topiği

Biri Aydın mı dedi

muhteşemmm bu duygudur eminimmmmmmm

kız heran tetikte ol sana süpriz yapabilir bence

ayyy işte bu düşünceler sarmış durumda beni de, nerden ne zaman nasıl napar diye
süpriz yapacağını başından beri söylüyo zaten

fılawırımmmmmmmmm
bilin mi benimki izine 23 temmuzda gelicem demişti
18 temmuzda yanımdaydı
gerçekten çok farklı bir duyguydu ancak yaşanınca anlaşılıyor
bakalım teskerede de ben bekliyorum süprüz

miyaba yeniden

bütün gün sokaklardaydım
gezdim ohhh canıma deysin

kızlar kavuşuyosunuz ne güzelllllll:81:

Son düzenleme:
günaydııınn:79:

Alla Alla gelsenize yavuuuu

sabah sabah kim gelcek be hemde tatil günün de malesef bi ben çalışıom sanırım

biz 6 bıçıkta kalkıp kahvaltı ettik:86:,
işe gönderdim kocemi..
hakketen hee bugün c.tesi dimi yaa:44:

selam bayanlaaaaaarrrrr nasılsınız??? 008 Artvine selam yolluyorum bugüüüünnnn :80: vee hazırlıklara başlıyorum kuaföre gidicem birazdan, ordan da alışverişe :))

Son düzenleme:
selam bayanlaaaaaarrrrr nasılsınız??? 008 Artvine selam yolluyorum bugüüüünnnn :80: vee hazırlıklara başlıyorum kuaföre gidicem birazdan, ordan da alışverişe :))

selam canımmm...
ne kadar heyecanlısındır şimdi..her an hazırlıklı ol karşına dikilebilir bir anda..

ehehe git tabe kızım belkide az sora dikilir karşına

selam canımmm...
ne kadar heyecanlısındır şimdi..her an hazırlıklı ol karşına dikilebilir bir anda..

ben bile heyecan yapıon,m kız arkadasların günü yaklaşınca

selam canımmm...

ehehe git tabe kızım belkide az sora dikilir karşına

ben bile heyecan yapıon,m kız arkadasların günü yaklaşınca

yok daha dikilmedi, hala orda dün konuştuk ama her gün hazırlıklı olmalıyım bu hafta itibariyle; benim hesabıma gör son 1 hafta

yok daha dikilmedi, hala orda dün konuştuk ama her gün hazırlıklı olmalıyım bu hafta itibariyle; benim hesabıma gör son 1 hafta

ay cnm bnm yaaa aniden gelirse depük geceni bile yapamicaz ama olsun sen kavuştaaa varsın sana kavuştuktan sora depük atalım hem sen çabuk kavuş ki sıra bana gelsin artık

şafağım bugün itibari ile 115

flowerim alttaa seni gördüm bana ses ver çiçemmmm aşkımla konuştumda ondan böleee gülücükler kahkahalar saçıom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…