- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 160
- 423
- Konu Sahibi angelgozde
-
Biri Aydın mı dedi
günaydın kankam
Günaydinlarrrrrr.. Hayirli Cumalarrrr
hayırlı cumalar babykem şafağına da
şafağa bak yaaa
he demiş :82:
Oy oy floweruma bakkkkkkkkkk.. tek rakamliiiiiiiiiiimasallahhhhhhhhhhhhhhh
günaydınnn fıstıklarrrrrrrrr
hepinize tekrar günaydın kızlaaaar, saolun hepiniz, darısı sizlere olsuuun
bana göre şafak 9 ama bakalım nişanlıma göre kaç, hangi gün kavuşucaz nasıl kavuşucaz çok merak ediyorum, bunları düşünmekten aklımı başka hiç bişeye veremiyorum
hepinize tekrar günaydın kızlaaaar, saolun hepiniz, darısı sizlere olsuuun
bana göre şafak 9 ama bakalım nişanlıma göre kaç, hangi gün kavuşucaz nasıl kavuşucaz çok merak ediyorum, bunları düşünmekten aklımı başka hiç bişeye veremiyorum
muhteşemmm bu duygudur eminimmmmmmm
çok karışık, inan her duyguyu bir arada yaşar durumdayım.. belki geleceği günü kesin bilsem, karşılamaya gidicek olsam falan daha farklı olur ama süpriz krizinde oldugu için benimki ben de karışmış durumdayım
kız heran tetikte ol sana süpriz yapabilir bence
ayyy işte bu düşünceler sarmış durumda beni de, nerden ne zaman nasıl napar diye
süpriz yapacağını başından beri söylüyo zaten
günaydııınn:79:
Alla Alla gelsenize yavuuuu
sabah sabah kim gelcek be hemde tatil günün de malesef bi ben çalışıom sanırım
biz 6 bıçıkta kalkıp kahvaltı ettik:86:,
işe gönderdim kocemi..
hakketen hee bugün c.tesi dimi yaa:44:
evet birazdan aşkım msn gelcek onu bekliorum bende
selam bayanlaaaaaarrrrr nasılsınız???008 Artvine selam yolluyorum bugüüüünnnn :80: vee hazırlıklara başlıyorum kuaföre gidicem birazdan, ordan da alışverişe :))
ehehe git tabe kızım belkide az sora dikilir karşınaselam bayanlaaaaaarrrrr nasılsınız???008 Artvine selam yolluyorum bugüüüünnnn :80: vee hazırlıklara başlıyorum kuaföre gidicem birazdan, ordan da alışverişe :))
selam canımmm...
ne kadar heyecanlısındır şimdi..her an hazırlıklı ol karşına dikilebilir bir anda..
selam canımmm...
ne kadar heyecanlısındır şimdi..her an hazırlıklı ol karşına dikilebilir bir anda..
ehehe git tabe kızım belkide az sora dikilir karşına
ben bile heyecan yapıon,m kız arkadasların günü yaklaşınca
yok daha dikilmedi, hala orda dün konuştuk ama her gün hazırlıklı olmalıyım bu hafta itibariyle; benim hesabıma gör son 1 hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?