- Konu Sahibi angelgozde
-
geliomuyum ciddden çiçemmm
günaydın fındıkım :13:
kızm var ya,zevklerimiz mi aynı anlamadım kii..:26:
yaw dün gece imza olarak senin avatar yaptığın bu kara kediyi koydumdu.. sora değiştirdim..
tikırlar da aynı ay
noliyiii
günaydın kızlar
evet kankitomtom
bizim zevklerimiz farklı mı
günaydın hejarım
flowerim meg im yengeçim kardelenim siyahincim vefalı dostlar hep geliolar tyopiğe gelmeyenlere ha büleee işte banane[/I]
geliyosun tabiiiii
bak ben gidiyorum kısmetse sonra bizim tertiptekiler gidicek arka arkaya sonra sıra san agelioooo
kız 1 ay sora teskereci devre oluomuşuz askerim öle dedi gözlerim doldu yaaaa[/B:
valla ben diğer topiğe ne zaman girsem kimse görmüyo beni, eskilerden kimseyle karşılaşamıyorum yeniler de konuşmuyo, o yüzden artık hiç bakmıyorum direk buraya geliyorum
günaydın megooooonasılsın???
fılawırımm julyam
megimm
fılawırımmm tikırın süperr
fılawırımm julyam
megimm
günaydın hejarım
hejarcıımmsende yedin şafağı ohhh maşallah
özeline bak canımm
baktım kuşum[/B
ben yemedim demi daha[QUOTE=meg;17286222]hejarcıımmsende yedin şafağı ohhh maşallah
hahahaa megimm bi yay burcu garusu olarak her zevke uygun özellikler taşıommkızm var ya,zevklerimiz mi aynı anlamadım kii..:26:
yaw dün gece imza olarak senin avatar yaptığın bu kara kediyi koydumdu.. sora değiştirdim..
tikırlar da aynı ay
noliyiii
günaydın datlumm gıymatlımmmgünaydın fındıkım :13:
flowerimmm günaydın bitanemm valla yakıo tickerin ortalığı yaaagünaydıııııınnnnnn
hahahaa megimm bi yay burcu garusu olarak her zevke uygun özellikler taşıomm
bende yay burçlunun karusuyum :86:
ondan dimeeeeekk..
ayy benim fılavırım,pardomm
herkese selam dememiş miyim yoksa eşşek ben:44:
canımm,yedin askerliği ohhh süpersin
fılawırımm julyam
megimm
iyiyim canımmmmmm
sen de iyisin iyisiinnn
hahahaa megimm bi yay burcu garusu olarak her zevke uygun özellikler taşıomm
günaydın datlumm gıymatlımmm
flowerimmm günaydın bitanemm valla yakıo tickerin ortalığı yaaa
çok şükür iyim mego da çok heyecanlıyım stresliyim, an geliyo katıla katıla gülüyorum an geliyo hıçkıra hıçkıra ağlıyorum, biri bişey dese aniden sinirlenip saldırışa geçiyorum, kimse tahammül edemiyo artık bana gelsin artık nişanlın alsın seni başımızdan diyolar :26:
durumlar yukarda mege yazdıgım gibi tatlım yaa her duygu bir arada her duygu tavan durumunda
Her sıkıntı gibi bu da geçicek tatlım ya..Allah başka ayrılık göstermesin bizlere.. Kötüsünden korusun
yedim valla maaşallah ama bu hafta çabuk geçmeli sıyırıcam kafayı düşünmekten
nerden ne zaman nasıl çıkıcak karşıma diye
ayyyyy darısı sizlere canım beniimmmm
çok şükür iyim mego da çok heyecanlıyım stresliyim, an geliyo katıla katıla gülüyorum an geliyo hıçkıra hıçkıra ağlıyorum, biri bişey dese aniden sinirlenip saldırışa geçiyorum, kimse tahammül edemiyo artık bana gelsin artık nişanlın alsın seni başımızdan diyolar :26:
,
durumlar yukarda mege yazdıgım gibi tatlım yaa her duygu bir arada her duygu tavan durumunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?