Eski şafak kankalarının bitmeyen dostlukların topiği

ay cnm bnm yaaa aniden gelirse depük geceni bile yapamicaz ama olsun sen kavuştaaa varsın sana kavuştuktan sora depük atalım hem sen çabuk kavuş ki sıra bana gelsin artık

şafağım bugün itibari ile 115

aaa bu kadar zamadır beraberiz canım tepük gecesiz olur muuuu.. yaparız tabi de benim beklediğim tarihe kadar gelirse, kavuştuktan sonra yaparız, eğer günü tutturursam güzel olur

flowerim alttaa seni gördüm bana ses ver çiçemmmm aşkımla konuştumda ondan böleee gülücükler kahkahalar saçıom

kalamadım demin msjı yazıp kaçtım ama yakalamışsın beni o arada
oohh ne güzel hadi gözünaydın canım:)

Son düzenleme:
Tezkereci Devre 89/4

♥ Şafak 25 Erzurum'a Selam ♥

Aylar bitti artik, Günler kaldi sadece

Seni Cok Seviyorum Kocacim, Kavusmaya az kaldi

büşra altta görğnmğş sadece demek yazmamış

evet gitti

Tezkereci Devre 89/4

♥ Şafak 25 Erzurum'a Selam ♥

Aylar bitti artik, Günler kaldi sadece

Seni Cok Seviyorum Kocacim, Kavusmaya az kaldi

günaydııııınnnn peroş :87: yıl bitti, aylar bitti, haftalar geçti, günler de bitiyooooooo!!!! 06 Ankara'ya selaaaaaaaaaammmmmmm :90:

evet gitti

günaydııııınnnn peroş :87: yıl bitti, aylar bitti, haftalar geçti, günler de bitiyooooooo!!!! 06 Ankara'ya selaaaaaaaaaammmmmmm :90:
Masallah canim benim...yihaaaaaaaaaaa babyke pesinden geliyoreeeeeeeeeeeeeeeee
Ayyy acayip heyecan basiyo.. dun melegim carsiya cikti..
askeriyeye dondukten sonra her ikimizde kotu oluyoruz..
tezkereye kadar cikmamaya calisacak.. eger gercekten dayanilmaz ozlersen oyle cikacak..bakalim artik..
Ayyy flowercummmm.. parti icin biseyler ayarladinmi

kızlar bende 4 aydan düştüm artık şafak sadece 114

günaydınn kızlaarr:79:

culya cevap yazmamışsın şafak topiği,bir önceki sayfadaki dediğime?

günaydınn kızlaarr:79:

culya cevap yazmamışsın şafak topiği,bir önceki sayfadaki dediğime?

kanka özeline yazcaktım sen yapmak istiosan yap tabikisi de kankam paslaşırız sen olunca sen ben olunca ben yaparız zaten ben 1 ay sora devretcem listeyi

kanka özeline yazcaktım sen yapmak istiosan yap tabikisi de kankam paslaşırız sen olunca sen ben olunca ben yaparız zaten ben 1 ay sora devretcem listeyi

gece 12de yapılamıyo liste diye dedim ben..
yoksa benim şafak saydığım mı var encılım ya..
susu da işe girdi,o saatte olmuyo kkde..

çok fena bu heyecan yahuuu, bi de ne zaman geleceğini de bilmiyorum ben yaaa deliricem valla bu gidişle görünce kesin bayılıcam
çıkmasın kızım ne dayanamıycaksınız bak bize birbirimizi görmediğimiz tam 11 ay 3 gün oldu
yapıyorum organizasyon parti için bakalım nasıl olucak

kızlar bende 4 aydan düştüm artık şafak sadece 114

maaşallah canıııımm hadi koş geliyosun sen de arkamızdan

gece 12de yapılamıyo liste diye dedim ben..
yoksa benim şafak saydığım mı var encılım ya..
susu da işe girdi,o saatte olmuyo kkde..

biliom herhalde kızım alla allaaa temem işte senle benle beraber yapcaz julia & meg ortak yapımıdır yazcam altına da

Son düzenleme:
Günaydın güzellerrr

kızm var ya,zevklerimiz mi aynı anlamadım kii..:26:
yaw dün gece imza olarak senin avatar yaptığın bu kara kediyi koydumdu.. sora değiştirdim..
tikırlar da aynı ay
noliyiii

Son düzenleme:
ben seni çok sevmek çatlaq şey
anlatışa bak hele

evet kankitomtom
kızm var ya,zevklerimiz mi aynı anlamadım kii..:26:
yaw dün gece imza olarak senin avatar yaptığın bu kara kediyi koydumdu.. sora değiştirdim..
tikırlar da aynı ay
noliyiii
bizim zevklerimiz farklı mı
günaydın kızlar

günaydın hejarım

flowerim meg im yengeçim kardelenim siyahincim vefalı dostlar hep geliolar tyopiğe gelmeyenlere ha büleee işte banane [/I]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…