Eski sevgili adı ...

merak etmeyin. kimsenin umrunda değilsiniz burada. istediğiniz gibi konu açabilirsiniz.
Susar mısın
Kız acile gitmiş acileeee! İğne falan vurulmuş, iğne falaaaan! Durumun ciddiyetinin farkında mısın doktor ona iğne atılsın istemek için okudu okulunu.
Düşünebiliyor musun bir yanda beyin kanaması kalp krizi trafik kazası parçalanan vücut havale geçiren bebek ve diğer tarafta; durduk yere dalgın sevgiliye carlayıp, eski manita adıyla hitap edilen konu sahibinin psikolojisi.
Hem de acile gitmiş, sanki hekim heyeti yönlendiriyor acile

Ay çok sevindim benim gibi buna takılan varmış

Vallahi kaşınıyorsunuz
Sonra da ayyyy KK üyeleri şöyle kötü, böyle acımasız diye sonrada mune konu mu kapatırmısınız diye fergat figan ediyorsunuz.
Anacım sen kimsin?
Sen kimsin ki, buradakilere hem başın ağrısa konu açıp, hemde mutsuzluğunla mutlu olduğumuzu iddia ediyorsun
Yavrum senin prensesliğin burada geçmiyor.

İlişkinizdeki başında eski sevgililerden bahsetmek nasıl bir mantıktır .Ne gereksiz bir mevzu Adı üzerinde eski .Şimdi böyle basına dert olur .
Ayrıca acillik olmak nedir yahu.

Geçen gün normal bir anımda diğer odadaki sevgilime sesleneyim derken eski sevgilimin adı çıkıyordu ağzımdan ki, havada yakalayıp kelimeyi değiştirdim. :) Kendisine karşı herhangi bir sevgim özlemim falan yok, nerden çıktı ben de bilmiyorum. Sinirli anında ağzından kaçmıştır. Kaçmasaymış iyiymiş elbet hoş bir durum değiş ama uzatıp boşuna yıpranmayın.

Para yoksa dügünü ne diye acele ediyorsun? Anlamiyorum sizi baska birsey demiyorum naparsaniz banane? Hem kendine saygin yok hem de nisanlina karsi saygin yok.. evlendikten sonra bi derdin olunca yine buraya yazarsin öyle mi? Nisanlinla saygili konusup cözüm aramaya calisin beraber iyi anlasin ama eski sevgilinin adi duydun diye sinir kriziyle aglamak baya abartili kusura bakma hem kendine saygin yok hemde nisanina karsi saygin yok tek sende suc yok birbirinize saygili olmaya calisin cözüm arayin bagirmadan cagirmadan

ne kadar simariksin, ilgi manyagi, bencil bir insansin sen ya. maddiyatcisin.
esimle bes parasiz evlendik. o 5000 liralik balayi dedigin yere gitmek yerine o parayi bir taksidimizi odemek icin kullandik. bi akrabamizin yazliginda 5 gun tatil yaptik. makarna yaptik, patates kizarttik, yumurta kirdik. ama asla boyle kavgalarimiz olmadi. kimse kimseden haddinden fazla bisey istemedi.
sen hic mutlu olamazsin, olamayacaksin.
haa bu arada acillerde drlar hemsireler vs senin gibi simariklar icin nobet tutuyorlar ya yazik ki ne yazik...

1 sene sevgililik 7senelik evliyim su yaptiginizin toplasaniz yarisini yapmamisimdir.Allah enisteye kolaylik versin.Tabi hos olmamis eski sevgilinin ismini soylemesi ama cok fazla abartiyosunuz olaylari benim dusuncem

Ağzınıza sağlık.

Acil serviste her gün günde en az 10 kişi sizin gibi sacma sapan sinir krizi ile geliyor yapmayın arkadaşlar ya gerçekten yapmayın zaten fazlasıyla yoğunluk derken birde bize bunu reva görmeyin.

ne alaka şımarıklık için mi gittim hem ben demedim zorla götürdü

gene sen ve gene çok haklı yorumun teşekkür ederim

oyyyuuun değil ya

siz diyorsunuz farkında mısınız ??????????

ah çalışıyorum deniyorum gene patlıyorum ya

Neden bütün masrafları erkeğin karşılaması bekleniyor ben anlamıyorum. Balayını çok istiyosam ben karşılarım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…