- 14 Mart 2017
- 57
- 10
- 6
- Konu Sahibi kokunhuzur10
-
Vee en son onunla görüştüm barışmayı bile düşünüyordum sonra benim en sevmediğim insanla beraber oldu o kızı sevdiğini söyledi ve ben ayrılmasını istediğimde ona olan sevgimi inada bindiriyosun dedi kızla tartıştım bana kötü kelimeler kullandı ona dedim 3 sene beraberdik nasıl böyle kelimeler kullandırırsın bana dedim ve hiç bir şey demedi aradan 3 gün falan geçti bana mesaj atmış tekrardan bana sinirine yapmış her şeyi ve ayrılmışlar bu ne demek oluyor ya ben ne sinir krizleri geçirdim kafayı yedim resmen sizin yorumlarınızı bekliyorumArkadaşlar eski sevgilimi onun yaptıklarını size anlatmıştım ve ondan sonra hayatıma birisinin girdiğini de söylemiştim hayatıma giren o insanla devam ediyorum güzel gidiyor ilişkimiz ama eski sevgilim kendisini bana hatırlatacak bir şey buluyor. Ya onu sevmiyorum konuşmakta istemiyorum çünkü hayatımda olan insana duygularım çok yoğun sadece aramızda mesafeler var onunla. Ama eski sevgilimle geçirdiğim günleri onunla yaptıklarımı çok özlüyorum. Yanlış anlaşılmasın onu özlemiyorum sadece anılarımı özlüyorum. Bunun için yapılacak bir şey yok bence ama sizce ne yapa bilirim? Bana beni özlediğini söylüyor fotoğraflarımızı atıyor sevgilim olduğunu söyledim çünkü hayatımda ki insana yanlış yapamam. Bir şeyler önerir misiniz acaba bana?
Benim istediğimi nereden biliyosun numaramı herşeyimi değiştirdim bir şeyler yapıp bana ulaşıyor benim elimde olan bir şey değil yeni sevgilimle de 4 aydır beraberdim onu üzüyor olsam zaten bu zamandır yanında olmam onun ona çok yoğun duygularım var ve eski sevgilimi sevmediğimi belirttim ona karşı içimde bir şey olmadığını onunla konuşmak istemediğimi söyledim ben sadece onunla olan anılarımı özlüyorum.Istemediğin sürece eski sevgilin sana ulaşmaya devam edemezdi kendini kandırma hiç.Kimi seviyosun bilmem ama yeni sevgilini sevmediğin kesin.Ondan ayrıl da çocuğu üzme bari yazık
Arkadaşlar eski sevgilimi onun yaptıklarını size anlatmıştım ve ondan sonra hayatıma birisinin girdiğini de söylemiştim hayatıma giren o insanla devam ediyorum güzel gidiyor ilişkimiz ama eski sevgilim kendisini bana hatırlatacak bir şey buluyor. Ya onu sevmiyorum konuşmakta istemiyorum çünkü hayatımda olan insana duygularım çok yoğun sadece aramızda mesafeler var onunla. Ama eski sevgilimle geçirdiğim günleri onunla yaptıklarımı çok özlüyorum. Yanlış anlaşılmasın onu özlemiyorum sadece anılarımı özlüyorum. Bunun için yapılacak bir şey yok bence ama sizce ne yapa bilirim? Bana beni özlediğini söylüyor fotoğraflarımızı atıyor sevgilim olduğunu söyledim çünkü hayatımda ki insana yanlış yapamam. Bir şeyler önerir misiniz acaba bana?
Artı iki yazdıgının altı kebab üstü şişhane ?Vee en son onunla görüştüm barışmayı bile düşünüyordum sonra benim en sevmediğim insanla beraber oldu o kızı sevdiğini söyledi ve ben ayrılmasını istediğimde ona olan sevgimi inada bindiriyosun dedi kızla tartıştım bana kötü kelimeler kullandı ona dedim 3 sene beraberdik nasıl böyle kelimeler kullandırırsın bana dedim ve hiç bir şey demedi aradan 3 gün falan geçti bana mesaj atmış tekrardan bana sinirine yapmış her şeyi ve ayrılmışlar bu ne demek oluyor ya ben ne sinir krizleri geçirdim kafayı yedim resmen sizin yorumlarınızı bekliyorum
Sosyal medyanı kapat ortak tanıdıklara soyle numaranı vermesinler.Nasıl ulaşacak?Bi sekilde ulaşıyor diye bi sey yok yani kendini kandırma cogumuzun başından geçti yakadan düşmeyen eski sevgiliBenim istediğimi nereden biliyosun numaramı herşeyimi değiştirdim bir şeyler yapıp bana ulaşıyor benim elimde olan bir şey değil yeni sevgilimle de 4 aydır beraberdim onu üzüyor olsam zaten bu zamandır yanında olmam onun ona çok yoğun duygularım var ve eski sevgilimi sevmediğimi belirttim ona karşı içimde bir şey olmadığını onunla konuşmak istemediğimi söyledim ben sadece onunla olan anılarımı özlüyorum.
sosyal medyalardan yazamıyor yazdığı anda engeli yiyor ev arkadaşımdan falan ulaşmaya annemden ulaşmaya çalışıyor ama ulaşamıyor onlardan kendimden de engelledim ama engellemeden önce attı resimleri falan onun bana yazması değil benim konum onu özlemiyorum onu sevmiyorum ama neden onunla olan her şeyi özlüyorum anılarımı yaşadıklarımı özlüyorum şimdi okullar kapanacak memlekete gideceğim her yer de onunla anım var kötü olacağimBence insan istese babasi bile ulasamaz kisiye.
Numarani degistirmissin.
Ama bunun sosyal medyasi vr, ortak arkdaslari var.
En basta sosyal medya. Eger gercekten baglarinu koparmak istiyorsan, sosyal medya hesabini kapatirsin mesela.
Izini kaybettirmek isteyen yapar bunu.
Bn yaptim. Telefonda gelen yabanci numaralari engelledim, onun numarasini, annesini, babasini, ablasini, kardesini hepsini engelledim.
Numaranda yoksa o kiside yada ortak kisilerde artik sana asla ulasamaz.
gerçekten içimde ona karşı bir şey yok görsem sarılmam o kadar yaniBir insanı sevmesen özlemesen,
Onunla yaşadıgın anılarıda özlemessin,
Kendi kandırabilisinde burdan pek inandırıcı durmuyor.
Ayrıldıktan sonra barışmak istediğimde olmuştu bu olay sonra tekrardan kendisi geldi işteArtı iki yazdıgının altı kebab üstü şişhane ?
sosyal medyalardan yazamıyor yazdığı anda engeli yiyor ev arkadaşımdan falan ulaşmaya annemden ulaşmaya çalışıyor ama ulaşamıyor onlardan kendimden de engelledim ama engellemeden önce attı resimleri falan onun bana yazması değil benim konum onu özlemiyorum onu sevmiyorum ama neden onunla olan her şeyi özlüyorum anılarımı yaşadıklarımı özlüyorum şimdi okullar kapanacak memlekete gideceğim her yer de onunla anım var kötü olacağim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?