merhaba arkadaslar,
buraya daha önce de yazmıstım platonik bi aşkım vardı, görüştük meğer platonikken güzelmiş tahmin ettiğim gibi bi adam değilmiş, hatta onun hareketlerini gördükçe eski erkek arkadasımı özledim aslında hala ona aşık olduğumu farkettim öyle güzel davranırdı ki bana ama malesef onunda hayatında yeni biri var.
neyse, dün eski erkek arkadasım tam ben onun resimlerine bakarken mesaj attı,ne kadar cok özlemiş olsam da sevgiline saygısızlık etme sana yakısmıyor dedim. bana onun haberi var zaten dedi. kızmadı mı dedim yo hayır bişey demedi dedi.
size ssormak istediğim , erkek arkadasınız eski sevgilisiyle konussa kızmazmısınız, cok sinir oldum önemsiz etkisiz görüyo beni demekki diye düşünüyorum baska bi açıklama gelmiyo aklıma
Sevgilisi olan çocuğa çok özledim diyorsun. Sence sen normal misin? Bu hikayede melek sen misin?
ksinlikle haberi yoktur
kim olsa müsade etmez
ne demek eski sevgili ile görüşmek
Siz de zarf atmışsınız ama; çok özledim ama bu sana yakışmaz demeye ne gerek var ki?
Sevgilisi sizi bir tehdit olarak algılasa size ne faydası olacak?
Yazarken cümlelerini çok anlamlı seçme. Böyle yanlış anlaşılmalar oluyor işte. Buradan bakınca sen "çok özledim ama mesaj atma" gibi görünüyordu, düzeltmişsin.cok özledim yalan mı söyleyeyim , sevgilisi var diye özleyemem diyip atamıyorsun ki öyle kolay değil, cok özlüyorum ama onun hayatında baskası varken tek bi kelime edip konusmadım, o mesaj attı ben yanındakine saygısızlık etme dedim tutup bende seni cok özledim hadi ayrıl demedim yani.
merhaba arkadaslar,
buraya daha önce de yazmıstım platonik bi aşkım vardı, görüştük meğer platonikken güzelmiş tahmin ettiğim gibi bi adam değilmiş, hatta onun hareketlerini gördükçe eski erkek arkadasımı özledim aslında hala ona aşık olduğumu farkettim öyle güzel davranırdı ki bana ama malesef onunda hayatında yeni biri var.
neyse, dün eski erkek arkadasım tam ben onun resimlerine bakarken mesaj attı,ne kadar cok özlemiş olsam da ""sevgiline saygısızlık etme sana yakısmıyor"" dedim. bana onun haberi var zaten dedi. kızmadı mı dedim yo hayır bişey demedi dedi.
size ssormak istediğim , erkek arkadasınız eski sevgilisiyle konussa kızmazmısınız, cok sinir oldum önemsiz etkisiz görüyo beni demekki diye düşünüyorum baska bi açıklama gelmiyo aklıma
Eski erkek arkadaşını özlemen normal ama görüşmen normal değil. İlk verdiğin tepki doğru olmuş. Ama sevgilisinin haberi var diye sinir olman çok ilginç. Ya eski erkek arkadaşın yalan söylüyor haberi var diye ya da kız kıskanmıyor veya kıskandığını belli etmiyor. Bu çok normal. Bazı insanların tepkileri farklıdır. Ne istiyordun? Kız kıskançlık krizlerine girip sana telefon açıp ağzına geleni saymalı mıydı mesela? Ayrıca farkında mısın 'eski' sevgilisin sen. Yani seni kırmak istemiyorum ama eğer araları iyiyse, birbirlerini seviyorlarsa zaten önemsiz ve etkisizsin. O yüzden takma kafana böyle saçma şeyleri. İleriye bak.
Siz de zarf atmışsınız ama; çok özledim ama bu sana demeye ne gerek var?
Sevgilisi olan çocuğa çok özledim diyorsun. Sence sen normal misin? Bu hikayede melek sen misin?
merhaba arkadaslar,
neyse, dün eski erkek arkadasım tam ben onun resimlerine bakarken mesaj attı,ne kadar cok özlemiş olsam da ""sevgiline saygısızlık etme sana yakısmıyor"" dedim. bana onun haberi var zaten dedi. kızmadı mı dedim yo hayır bişey demedi dedi.
Hanımefendi, konu ilk olarak farklı şekilde yazılmıştı. E bırakın da o zaman ilk yazılana göre yorum yapalım. Konu sonradan düzeltildi.Ozledigi halde ses cikarmadan sevgiline saygisizlik etme demek kadar masum bisey yok herhalde. ozlemesi de gayet normal. Burda oyle seyler okudum ki ozledigi halde konusmaktan kacinan insanin anck saglam karaktere sahip olmasi gerek. Cizgiden sakin cikma canim.
Siz de zarf atmışsınız ama; çok özledim ama bu sana yakışmaz demeye ne gerek var ki?
Ben varım rastlamış olduneski sevgilisiyle konusmaya izin vercek kadın bu dünyada yok, en azından ben rastlamadım.
Ben varım rastlamış oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?