Sebebi çünkü deli gibi seviyorum onu hala burnumda tütüyor kokusuSen merak ederek ne yapmaya çalışıyorsun?Neden umurunda yaptıkları?
Aynen, katılıyorumUnut bence. Sokakta karşılaşınca mı aklına geldin?
Sebebi çünkü deli gibi seviyorum onu hala burnumda tütüyor kokusu
Bana göre ben aynı ben değişen hiç bir şey yokOnunla sevgili olduğun dönemden sonra ayrılığın sana yaradığını güzelleştiğini filan düşündüyse ondandır.
Ben aynı ben bana göre değişen bişey yokOnunla sevgili olduğun dönemden sonra ayrılığın sana yaradığını güzelleştiğini filan düşündüyse ondandır.
Bana göre ben aynı ben değişen hiç bir şey yok
aşkı depreşmiş belli kiselam herkese
geçen gün kuzenlerimle avm ye gittik eski sevgilimle karşılaştım beni görünce çocuk baya bir şaşırdı falan neyse biz yolumuzu değiştirdik başka mağazaları falan dolaştık sonra avm de giddik bi kafeye oturduk bi baktım eski erkek arkadaşım karşı masada çocuk sürekli beni izledi gözlerini benden alamadı falan neyse işte ayrıldıktan sonra facebook twitter whatsapp falan her yerden engellemişti beni şimdi engellerin hepsini geri kaldırmış ne yapmaya çalışıyor bu çocuk ???
Hayır ayrılalı 9 ay falan oldu ayrıldıktan sonra sürekli karşılaştık ne ben bile isteye ne de o neyse bundan en son 3 ay önce karşılaşmıştıkBelki fark etmediğiniz bigüzellik gelmiştir.Yada ayrıldıktan sonra ilkkez karşılaştıysanız görünce aşkı depreşmiş ayrılık zor gelmiştir falan.Olağan duygusal çalkantılar yani.Engelleri kaldırmakla olmaz istiyosa kendi yazsın sen bırak.
Anlaşamadık ya olmadı onunla bizde ayrıldık daha doğrusu şöyle anlatayım biz normal bi şekilde mesajlaşıyorduk bu bana durduk yere ya bişe sorucam dedi bende sora tabi dedim mesela sen evlenene kadar kaç kişiyle beraber olursan evleneceğin kişide o kadar kişiyle beraber olur yazdı sence bu doğrumu dedi bende bunu yanlış anladım eşşek kafam ve bitirdim sonra bu konuyu din kültürü hocama sordum evet doğru sen ne kadar temiz olursan evlendiğin kişide o kadar temiz olurmuş dedi kuranda da yazıyormuş hattaneden ayrılmıştınız ki
selam herkese
geçen gün kuzenlerimle avm ye gittik eski sevgilimle karşılaştım beni görünce çocuk baya bir şaşırdı falan neyse biz yolumuzu değiştirdik başka mağazaları falan dolaştık sonra avm de giddik bi kafeye oturduk bi baktım eski erkek arkadaşım karşı masada çocuk sürekli beni izledi gözlerini benden alamadı falan neyse işte ayrıldıktan sonra facebook twitter whatsapp falan her yerden engellemişti beni şimdi engellerin hepsini geri kaldırmış ne yapmaya çalışıyor bu çocuk ???
valla dönüşü olmayan sebepler vs yoksa dediğim gibi olmuştur seni engellemesi nasıl ki benden uzak dur demek oluyosa engelleri kaldırmasıda bi msj niteliğinde benceAnlaşamadık ya olmadı onunla bizde ayrıldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?