• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski sevgili ile ortak arkadaş

cunkuneden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2021
1.465
2.314
83
herkese merhaba... hani derler ya ayrılık sonra hediyeler, fotoğraflar.. hepsini yok edin, size onu hatırlatmasın diye... iyi, hoş cidden işe yarıyor ama gelin görün ki ortak bir arkadaşımız var, hep birlikte vakit geçirmişliğimiz de var ve ister istemez yan yana gelince bir çağrışım yapıyor ve ilerlediğim yolda geri gittiğimi düşünüyorum ayrılık konusunda..
aynı iş yerinde çalıştığımız, çok derin sohbetler edemesek de sohbet ettiğim biri; ancak ortak arkada olması sebebiyle ayrılık sürecimde bir şeyler paylaşabileceğim biri de değil, çok açmam bu konuda kendimi ona.
takıntı mı yaptım bu konuyu bilmiyorum ama uzak durmamın daha iyi hissettirdiğini düşünüyorum, ne ondan bana ne de benden ona haber getirip götürsün istemiyorum belki de (iyi ya da kötü)...
garip mi sizce bu hissim? bir şeyler yapmalı mıyım sizce bu konuda? gelecek cevaplar için teşekkürler şimdiden...

Adamı hala seviyor musunuz?
Ara sıra hatırlamanız, ozlemeniz normal.
Ortak arkadaşın sizin duygu durumlarınızı bilmesine gerek yok. Onunla eski sevgiliden bahsetmeyin. Zaten yakın da değilmiş.
Buna fazla takılmayın.
Elinizde değilse, o zaman ortak arkadaştan da uzak durun.

Adamı hala seviyor musunuz?
Ara sıra hatırlamanız, ozlemeniz normal.
Ortak arkadaşın sizin duygu durumlarınızı bilmesine gerek yok. Onunla eski sevgiliden bahsetmeyin. Zaten yakın da değilmiş.
Buna fazla takılmayın.
Elinizde değilse, o zaman ortak arkadaştan da uzak durun.
sevmek mi bilmiyorum hala önemsiyorum ama sanırım. iş yerinde yanıma uğruyor, dışarı da çağırır bazen ve aten söz etmez çok o kişiden.. ama sanırım psikolojik bir durum ben ikisini bağdaştırmışım sanırım ayı kötü hisleri canlandırıyor görünce içimde..açık açık söylemeyi düşündüm ona da güvenemedim.. en iyisi sanırım kademel olarak kendimi geri çekmek...
teşekkürler..

Ben ortak arkadaşlardan uzak durarak unutmuştum çünkü illaki lafı açılıyor ya da masada başka bir şeyle alakalı olsa bile o kişinin konusu dönüyor. Severek ayrıldığım için ortak arkadaşlarla buluşmak eğlenceden çok azap vermeye başlamıştı.
yani benim de ilk kez başıma gelince acaba bu his yanlış mı ben mi takıntı yapıyorum demeye başlamıştım.. dediğim gibi laf gelip gitmese bile sanırım onun yüzünden üzüldüğümü bilsin dahi istemiyorum.. bu da mı eksiklik bilmem ama :) teşekkürler cevap için

Sizi rahatsız ediyorsa ortak arkadaştan da uzak durun. Yakın arkadaş olsanız sizi anlar ve konusunu dahi açmaz, çünkü uzuleceginizi bilir. Ama çok yakın değilmiş. Gorusmeseniz de olur bence.

Sizi rahatsız ediyorsa ortak arkadaştan da uzak durun. Yakın arkadaş olsanız sizi anlar ve konusunu dahi açmaz, çünkü uzuleceginizi bilir. Ama çok yakın değilmiş. Gorusmeseniz de olur bence.
çok yakın değiliz en azından duygular konusunda,duygusal ilişkilerde hassas biri olduğumu bilmiyor tanıklık etmedi buna daha önce hiç, şimdi belki tanık olurdu ama ortak arkadaş olunca ben de renk veremiyorum yanında hiç. açıkça üzüldüğümü de söyleyemedim yani... birkeç kez terkedildiğimi vurguladı belki kötü niyetli değildi ama o bile zoruma gitti, tam olarak olaylar öyle değildi çünkü.. teşekkürler cvvp için :)

Bence bu arkadaş ile biraz mesafe koy zaten çok samimi bir arkadaşın da değil. Kendini iyi hissettirmeyen hiçbir şeye hayatında yer verme. Ortak arkadaşlar mutlaka bir şekilde haber getiriyorlar çünkü yok yeni sevgilisi yok bilmem nesi falan derken püffff yani

Bence bu arkadaş ile biraz mesafe koy zaten çok samimi bir arkadaşın da değil. Kendini iyi hissettirmeyen hiçbir şeye hayatında yer verme. Ortak arkadaşlar mutlaka bir şekilde haber getiriyorlar çünkü yok yeni sevgilisi yok bilmem nesi falan derken püffff yan
kendimi iyi hissettirmiyor ama kızın belirgin bi hatası da yok yani... bu kez de takıntılı gibi neden böyle yapıyorum diye sorgularken buluyorum kendiimi.. neyse olacağı o zaten sanırım :)

Ortak arkadaş sizin için değerli biriyse hayatınızdan çıkarmayın.

Zamanla siz eskiyi unutmaya başladıkça ortak arkadaşta sıradan biri haline gelecektir sizin için.

çok yakın değiliz en azından duygular konusunda,duygusal ilişkilerde hassas biri olduğumu bilmiyor tanıklık etmedi buna daha önce hiç, şimdi belki tanık olurdu ama ortak arkadaş olunca ben de renk veremiyorum yanında hiç. açıkça üzüldüğümü de söyleyemedim yani... birkeç kez terkedildiğimi vurguladı belki kötü niyetli değildi ama o bile zoruma gitti, tam olarak olaylar öyle değildi çünkü.. teşekkürler cvvp için :)
terk edildiğini vurguluyorsa başka niyeti olamaz, uzak durun kesinlikle.

Back
X