eski sevgili mevzusu..

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
36
Of canım öyle sıkkınki bir ay kadar önce facebook açtım eski erkek arkadaşım dün farketmiş ve mesaj atmış hayırlı olsun diye ara ara bi şekilde rahatsız eder beni bu şekilde..Şimdiki sevgilime söyledim onunda canı sıkıldı ve dayanamamış ona mesaj atmış ama içeriğini bana söylemiyor kötü bişey demedim sadece konuştum ama diğer mesajına düştüğü için görmüyor dedi ve ben bunlar olurken bugün dayanamadım ve cevap attım evlenincedemi rahatsız ediceksin lütfen rahatsız etme hayatımdaki insana ayıp oluyor dedim ama erkek arkadaşım bunu duysa çok kızıcak söyleyemiyorum ama eninde sonunda mesajı görülcek ve belkide o kişi söylücek sevgilime güneşte bana yazdı falan diye napıcam ben

Sevgilinin kizacagini bile bile neden yaziyosun ki eski sevgiline. Rahatsiz ediyosa görmezden gelecektin. Zamanla nasil olsa bikip yazmaktan vazgecerdi. Erkek erkadasin kizarsada kendin kasinmissin.

Engelle yoluna devam et.
Bir daha rahatsız ederse onu savcılığa vereceğini söylerdin.
Ama şimdi yapılacak bir şey yok.Olan olmuş.

Eski sevgilinizi neden bu kadar önemsediniz?
Erkek arkadaşınıza söyleyince ve oda kıskanınca tatmin mi oldunuz?
Kusura bakmayın ama ben hiç masum göremedim sizi, rahatsız etme deyip engelleseydiniz.
Rahatsız olan insan sert bir şekilde tavrını koyardı.

Sevgilinin kizacagini bile bile neden yaziyosun ki eski sevgiline. Rahatsiz ediyosa görmezden gelecektin. Zamanla nasil olsa bikip yazmaktan vazgecerdi. Erkek erkadasin kizarsada kendin kasinmissin.
bi şekilde bizi huzursuz etmesine dayanamıyorum etkili olur diye konuştum
neden cevap veriyorsun engelle gitsin hele ki erkek arkadaşına söylemen büyük hata
evet keşke söylemeseydim aramızda gizli saklı olmasın diye söylüyorum huzurumu kaçırmasın diye uyardım ama korkuyorum takıntılı olmasından

Engelle yoluna devam et.
Bir daha rahatsız ederse onu savcılığa vereceğini söylerdin.
Ama şimdi yapılacak bir şey yok.Olan olmuş.
rahatsız etmemesi gerektiğini söyledim inşallah anlamıştır

Bu gece birşeyler içelim mi eximm:KK8: dememissiniz ki,peşimi birak demissiniz. Bende problem olmaz:KK39:
bencede bişey yok konuşmayı silmedim bile erkek arkadaşım görsün diye ama başlı başına cevap vermek bile sorun olucak biliyorum

Eski sevgilinizi neden bu kadar önemsediniz?
Erkek arkadaşınıza söyleyince ve oda kıskanınca tatmin mi oldunuz?
Kusura bakmayın ama ben hiç masum göremedim sizi, rahatsız etme deyip engelleseydiniz.
Rahatsız olan insan sert bir şekilde tavrını koyardı.
neden önemsiyim sırf ilerde de huzur bozmasın diye uyardım rahatsız etme dedim seni seviyorum demedim

keske söylemeseydin yenisine ve eskisine hiç cevap vermeseydin..
mesajın içeriği belli olsa bile hangi amacla yazıldıgını ne sekilde düsüneceklerini bilmiyorsun sonucta,belki de eski erkek arkadasının canını yakmak için o mesajı attıgın düsünülecek..
neyse olan olmus artık haberi olursa yenisinin bu mesajdan bir daha asla bir tepki vermeyecegine söz verirsin

keske söylemeseydin yenisine ve eskisine hiç cevap vermeseydin..
mesajın içeriği belli olsa bile hangi amacla yazıldıgını ne sekilde düsüneceklerini bilmiyorsun sonucta,belki de eski erkek arkadasının canını yakmak için o mesajı attıgın düsünülecek..
neyse olan olmus artık haberi olursa yenisinin bu mesajdan bir daha asla bir tepki vermeyecegine söz verirsin
sizce sevgilime söyliyimmi aramızda böyle konuşma geçti diye yoksa susayımmı

neden önemsiyim sırf ilerde de huzur bozmasın diye uyardım rahatsız etme dedim seni seviyorum demedim

Erkek arkadaşınıza neden söylüyorsunuz beni rahatsız etme deyip engelleseydiniz madem.
Çok uzatmışsınız 1 ay boyunca mesajlarına maruz kalmışsınız demek ki çok rahatsız olmadınız yoksa niye bu kadar dil dökesiniz bunu diyorum

Erkek arkadaşınıza neden söylüyorsunuz beni rahatsız etme deyip engelleseydiniz madem.
Çok uzatmışsınız 1 ay boyunca mesajlarına maruz kalmışsınız demek ki çok rahatsız olmadınız yoksa niye bu kadar dil dökesiniz bunu diyorum
çünkü eninde sonunda öğrenirdi niye söylemedin diye kızardı biliyorum huyunu ama cevap vermekle büyük hata ettim farkındayım şimdi bunu söyleyemiyorumda

sizce sevgilime söyliyimmi aramızda böyle konuşma geçti diye yoksa susayımmı
bence onun söyleme ihtimaline karsılık sen uygun bir dille anlatsan iyi olur..zira sen söylemeden ögrenirse daha kötü olur.. yanlıs anlasılabilecegini basta düsünemedim bizim için onu uzak tutmak için mj attım falan..

Madem kızacağını bılıyorsunuz ve korkuyorsunuz, yapmayın
madem yapmak istiyorsunuz, yapınca da takmayın..

Ben eski sevgiliniz olsam engellemek yerine benim mesajıma cevap verdiğiniz için sizinle iletişime geçmeme memnun olduğunuzu düşünürdüm. Böyle düşünmesini istiyorsanız engellemek yerine cevap vererek doğru yapmışsınız.

Yani atmasaniz daha iyiydi simdi cevap vermek icin yuz bulmus olacak var boyle sirnasik tipler ama onun disinda sknti olmaz. Mesaji da silmez saklarsiniz erkek arkadasinizla bunun muhabbeti gecerse gosterirsiniz. Benim sahsi dusuncem eski erkek arkadasim bana mesaj atsa simdiki sevgilimden ziyade kendi rahatsizligimi duaunurum. Sonucta muhattap olup ugrasan benim. Yazma diye mesaj attiysam da gene kendi rahatimi duaundugumden yazarim. Skmayon caninizi sizde.

kendi facenden silebilirsin mesajı . ayrıca kötü bir şey yazmamışsın ki ben olsam küfrederim sert konusurum yani hatta sevgilimin de hoşun giderdi mesajın içeriğini bilse .

Yani arkadaş alt tarafı sosyal medya, neden engellemiyorsun da cevap yazıyorsun ve bir de kafana takıyorsun?

X