Boşlukta var ama aslında iyi gidiyordum ta ki 10 gün öncesine kadar mesaj atıp seni özledim, görüşelim dedi. Ben de zannettim ki tekrar benimle olmak isityor. Sonra beni hala seviyor musun dedi evet deyince. 2 sene oldu ben bir şey hissetmiyorsundur öyle takılırız diye yazdım dedi.. Ben yine üzüldüm. Nasıl da heveslenmiştim ama...Eski sevgilinizin neden eski olduğunu hatırlayın. Bence tamamen boşluktan aklınıza geliyor.
Pisliğin tekiymiş. Soğumak için mis gibi neden.Boşlukta var ama aslında iyi gidiyordum ta ki 10 gün öncesine kadar mesaj atıp seni özledim, görüşelim dedi. Ben de zannettim ki tekrar benimle olmak isityor. Sonra beni hala seviyor musun dedi evet deyince. 2 sene oldu ben bir şey hissetmiyorsundur öyle takılırız diye yazdım dedi.. Ben yine üzüldüm. Nasıl da heveslenmiştim ama...
Keşke 17 olsa .. 27 maalesef. Mantık çalışıyor her leyin farkındayım ama... Olmuyor bile bile kendi başımı yakıyorum.bu soruyu soran buyuk ıhtımal 17 yasında falandır
buyuyunce olayları daha baska karsılıyorsun unutman gerekenı unutup gecıyorsun dıyebılırım
Sana kötü bir haberim var günleri sayıyorsan unutmamişsındir1 ayda unutuyosun baya ya ben unuttmaya başladım 1 ay bugün oldu: D
Haklısınız çok iyi bir sebep ama yeni insnalarla tanışmadığım için ondan bi ümit bekliyorum heralde.Pisliğin tekiymiş. Soğumak için mis gibi neden.
Keşke sizin gibi olabilsem1 ayda unutuyosun baya ya ben unuttmaya başladım 1 ay bugün oldu: D
Desenize 3 senem daha var acıya devam edicemUnutmuyoruz acısı geçiyor, o orda öyle kalıyor ama acı bitiyo anılar bile siliniyo.. ve bunu yapan zaman ben 5 senede unuttum yani acısını.
Sana kötü bir haberim var günleri sayıyorsan unutmamişsındir
2 yıldır unutamama nedeniniz sürekli irtibat halinde olmanız. Bu durum ümit vermiş size. Kesin net olarak irtibatı keserseniz unutursunuzMerhaba kızlar eski sevgilimle ayrılalı 2 yıl olacak nerdeyse ve barışma ihtimalimiz hiç yok. Beni sevmediğini biliyorum ama bir türlü yoluma bakamıyorum. Herhangi bir irtibatımız ve bağımız yok şu an. Arada mesaj atardı ama numarasını da sildim. Pandemiden dolayı dışarı çıkıp yeni insanlarla tanışamıyorum. Siz nasıl unuttunuz ve yolunuza devam ettiniz?
Haklısınız numarasını sildim. 2 3 ayda bir yazdı napıyosun diye. Numarasını sildimde foto girmiş biri mi var falan yazdı. Uzun süre yazmayınc merak ettim falan yazmıştı sanırım o yüzden hep acaba mı oldu. En sın yukarıda yazdığım konuşmadan sonra tekrar sildim. Sanırım artık merak ettim ya da biri var mı diye soramaz. Belli ki kullanmak istiyor beni sadece....2 yıldır unutamama nedeniniz sürekli irtibat halinde olmanız. Bu durum ümit vermiş size. Kesin net olarak irtibatı keserseniz unutursunuz
Evet pandemiye denk gelmeseydim iyidiDaha iyisini bulunca unutursun
Sana miyendiz 28li yaşlarında birini buldum...... akdjdkfmfmflflfadil yıldırım 30 gün diyor ya 30 günü özellikle saydım kıııız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?