Eski sevgili nasıl unutulur?

celinne

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mart 2013
77
78
88
İzmir
Merhaba kızlar eski sevgilimle ayrılalı 2 yıl olacak nerdeyse ve barışma ihtimalimiz hiç yok. Beni sevmediğini biliyorum ama bir türlü yoluma bakamıyorum. Herhangi bir irtibatımız ve bağımız yok şu an. Arada mesaj atardı ama numarasını da sildim. Pandemiden dolayı dışarı çıkıp yeni insanlarla tanışamıyorum. Siz nasıl unuttunuz ve yolunuza devam ettiniz?

Eski sevgilinizin neden eski olduğunu hatırlayın. Bence tamamen boşluktan aklınıza geliyor.
Boşlukta var ama aslında iyi gidiyordum ta ki 10 gün öncesine kadar mesaj atıp seni özledim, görüşelim dedi. Ben de zannettim ki tekrar benimle olmak isityor. Sonra beni hala seviyor musun dedi evet deyince. 2 sene oldu ben bir şey hissetmiyorsundur öyle takılırız diye yazdım dedi.. Ben yine üzüldüm. Nasıl da heveslenmiştim ama...

Pisliğin tekiymiş. Soğumak için mis gibi neden.

bu soruyu soran buyuk ıhtımal 17 yasında falandır
buyuyunce olayları daha baska karsılıyorsun unutman gerekenı unutup gecıyorsun dıyebılırım
Keşke 17 olsa .. 27 maalesef. Mantık çalışıyor her leyin farkındayım ama... Olmuyor bile bile kendi başımı yakıyorum.

2 yıldır unutamama nedeniniz sürekli irtibat halinde olmanız. Bu durum ümit vermiş size. Kesin net olarak irtibatı keserseniz unutursunuz

2 yıldır unutamama nedeniniz sürekli irtibat halinde olmanız. Bu durum ümit vermiş size. Kesin net olarak irtibatı keserseniz unutursunuz
Haklısınız numarasını sildim. 2 3 ayda bir yazdı napıyosun diye. Numarasını sildimde foto girmiş biri mi var falan yazdı. Uzun süre yazmayınc merak ettim falan yazmıştı sanırım o yüzden hep acaba mı oldu. En sın yukarıda yazdığım konuşmadan sonra tekrar sildim. Sanırım artık merak ettim ya da biri var mı diye soramaz. Belli ki kullanmak istiyor beni sadece....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…