Eski sevgili nasıl unuturum

merveicx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
1.551
111
123
27
Ayrıldık ve unutamıyorum. Artık olmayacağını biliyorum ve unutmak istiyorum. Ama yapamıyorum, sürekli stalklıyorum ne yapıyor diye merak ediyorum. Nasıl unuturum

Adam,senin üzerine en az 2 tane daha bulmuştur,belki bu unutmana yardımcı olur. 🤗

Kız daha çok üzülür bu sözünüze, demek ki nasıl bi yürüyen cinsellik ki 2 tane daha bulmuş der 😄
Yahu bu hanım kızımız eski diyor da ; ne kadar eski ?
Onu da bilmek lazım.
Yani 1-2 sene gibi bir süreç ise benim belirtmiş olduğum 2 belki 5'e kadar çıkmıştır.🤗

Kız daha çok üzülür bu sözünüze, demek ki nasıl bi yürüyen cinsellik ki 2 tane daha bulmuş der 😄
Neden üzüleyim onun şu anki hayatı beni ilgineldirmiyor çünkü bitti kesin ben sadece artık onu sevmek düşünmek istemiyorum başkası diypsunuz da kimse de yok etrafımda flört konuştuğum bile yok bulamıyorum sjjdjd

unutmak en acı bi söz ...

acı veriyosa unutmak zor seviyo ve acı çekiyosan daha da zor...

en iyisi düşünmemek işe güce kendini vermek yeni hobiler edinmek yeni insanlar tanımak akışını değiştir hepsi bu

Neden üzüleyim onun şu anki hayatı beni ilgineldirmiyor çünkü bitti kesin ben sadece artık onu sevmek düşünmek istemiyorum başkası diypsunuz da kimse de yok etrafımda flört konuştuğum bile yok bulamıyorum sjjdjd

Cidden ilgilendirmese konu bile açmazdın,

Sana bir sır bir şeyi ararsan bulamazsın😉

Serbest bırak olursa olur olmazsa olmaz kafasına gir, kısmet yağar evden çıkmasan bile durduk yere,

Hayatın espri anlayışı bu şekilde, bence komik değil ama hayata göre komik demek ki

Bazen bazı şeyleri yaşamak lazım. Bazen üzülmek lazım, bazen ağlamak lazım. İnsan neleri unutuyor. 21 günde insan beyni yeni alışkanlıklar ediniyor deniliyor. İlk zamanlar sizin için zor olabilir üzülmek ağlamak gerekiyor bazen acının hafiflemesi için. Ama sonra kendinize yepyeni bir sayfa açıp önünüze bakmanız yeni insanlara şans verip görüşmeniz gerekiyor

Cidden ilgilendirmese konu bile açmazdın,

Sana bir sır bir şeyi ararsan bulamazsın😉

Serbest bırak olursa olur olmazsa olmaz kafasına gir, kısmet yağar evden çıkmasan bile durduk yere,

Hayatın espri anlayışı bu şekilde, bence komik değil ama hayata göre komik demek ki
Zaten öyle oluyor hep beklemediğin anda buluyorsun isteyince olmuyor

Back
X