- 17 Şubat 2016
- 219
- 48
- 13
- Konu Sahibi Denizcimmhmt
-
dengesiz,ne istediğini bilmeyen bi tip işte.uzak dur her yerden de engelle niye senin durumunu vs görebiliyor ki?hakketmiyor o kadarını...Bayanlar okuyalim lutfen :)erkek arkadasimla biz 1 yıl çıktık öğrenciydim o zaman mezn olp Ailemin yanına gelince o deli gibi seven adam hiçbir bahane sebep gostermeksizim gitti tabi ağladım sizladim lakin baktım ki bitirdikten 2 hafta sonra yeni biriyle çıkmaya baslams hattı kirdim sosyal hesaplri dondurdum gel zaman git zaman 2 yıl sonra hotmailden bir mesaj geldi ben ihtimal dahi vermezken..seni unutamiyorum vs ..yeniden barisalim yalvar yakar 2 hafta ısrar etti ben de sen beni bırakınca hemen başkasına kostun fln ddim 4-5 ay çıktık sonra ayrıldık onunla dedi...bi akşam bi numara aradı beni ben şunun sevgilisiyim dedi şok oldum sevgilimle mesajlamalarinizi at dedi ben atmadim tabi kisiligime yakismazdi...benimkine bir mesaj attim korkma mesajmalarimizi sevgiline gondermem diye bana yakismaz bunu yapmak.cevap atmadi aramadi..6-7 ay geçti numaram hala eski erkek arkadasimda kayıtlı ve watsaptan takip ediyor fotolarima bakıyor durumuma göre durum yazıyor sizce ne yapmaya calisiyor ??Çok mu uzun yazdım umarım bu son bölüme kadar okuyan olur :)
Bayanlar okuyalim lutfen :)erkek arkadasimla biz 1 yıl çıktık öğrenciydim o zaman mezn olp Ailemin yanına gelince o deli gibi seven adam hiçbir bahane sebep gostermeksizim gitti tabi ağladım sizladim lakin baktım ki bitirdikten 2 hafta sonra yeni biriyle çıkmaya baslams hattı kirdim sosyal hesaplri dondurdum gel zaman git zaman 2 yıl sonra hotmailden bir mesaj geldi ben ihtimal dahi vermezken..seni unutamiyorum vs ..yeniden barisalim yalvar yakar 2 hafta ısrar etti ben de sen beni bırakınca hemen başkasına kostun fln ddim 4-5 ay çıktık sonra ayrıldık onunla dedi...bi akşam bi numara aradı beni ben şunun sevgilisiyim dedi şok oldum sevgilimle mesajlamalarinizi at dedi ben atmadim tabi kisiligime yakismazdi...benimkine bir mesaj attim korkma mesajmalarimizi sevgiline gondermem diye bana yakismaz bunu yapmak.cevap atmadi aramadi..6-7 ay geçti numaram hala eski erkek arkadasimda kayıtlı ve watsaptan takip ediyor fotolarima bakıyor durumuma göre durum yazıyor sizce ne yapmaya calisiyor ??Çok mu uzun yazdım umarım bu son bölüme kadar okuyan olur :)
Kuzum numarası ben de kayıtlı olunca görüyor haliyle silemiyorum kidengesiz,ne istediğini bilmeyen bi tip işte.uzak dur her yerden de engelle niye senin durumunu vs görebiliyor ki?hakketmiyor o kadarını...
Ahh ah biz de tipik saf kız gibi bekliyoruz 2 yıldır ...saf saf tam saf...yok hala dönecek diye bekliyorum seviyorum diyorum :) çok safmisim doğrusuNeden mi ? Klasik erkek kendisi .. canım sıkıldı la bu ara .. aaa bi xx vardı yaa eski sevgilim napio acaba dur şuna bi laf atiim bakiim nolcak belki bundan ayrılır ona dönerim iyi kızdı behh .. vsvsvs . ..
Olabilir canım günahını almayayim da..Ama Allah şahit ne beddua ettim ne ağzımı bozdum...bekledim edebimle..edebimle konuştum onunla ve en önemlisi de edeple sevdim edeple...can sıkıntısı. ne yapacağını bilememek vs.
aldatıyor hayatındaki kişiyi de.
bence ne seni ne de onu seviyor.
seven kişi terk etmez öyle hemen.
sen ailenin yanına gidince ayrılmış ya; işte o vakitten önce çoktan başka bi kızı aklına sokmuş bu emin ol.
yani ilişkiniz devam ediyorken seni de aldatmış.
prim verme. bencil bir erkek işte. düşüncesiz bir öküz.
engelleyebiliyorsun ama istersen.ayarlardan yapabilirsinKuzum numarası ben de kayıtlı olunca görüyor haliyle silemiyorum kie o da silmiyor...
Evet engelleyebiliyorum ama elim gitmiyor engellemeye hala engelleyemeyecek kadar çok seviyorumengelleyebiliyorsun ama istersen.ayarlardan yapabilirsin
böyle de olmaz ki.adam güvenilir olsa amenna sana yazık...Evet engelleyebiliyorum ama elim gitmiyor engellemeye hala engelleyemeyecek kadar çok seviyorum
Yok Kuzum öyle birşey söz konusu değil anladin sen onuSevgilisi var farkında mısın? Seni sevse neden ondan ayrılmasın? Seni takip etmesinin tek amacı yedekte tutmak yada anladın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?