- 9 Ocak 2015
- 19.902
- 82.700
- 798
- Konu Sahibi Denizcimmhmt
-
Beni ikna etmeniz için buradayım zaten Allah rızası için beni onu unutmaya ikna edinSen onu unutmak istemiyorken biz sana ne desek boş be güzelim
Kendime çok kızıyorum çokEngelle . Unut . 2 yıldır başkası ile sevgili olan birinin nesini bekliyorsun .
Kendime çok kızıyorum çok
Hepsini not ediyorum kizlarrr insaAllah unutacagim onuKendine kızma bir hobi edin . İlgin başka tarafa kaydıkça unutursun .
Hahauyy supersin benimki de işi gereği beyaz giyinir eski benimki demek istedimUzak durulması gereken dördüncü beyaz; beyaz atlı prens sandığımız adamlar :)
O senin elinde bizim değil iste onu unutak zor değil emin olBeni ikna etmeniz için buradayım zaten Allah rızası için beni onu unutmaya ikna edin
Emin ol canım konu başlığını açmadan önceki halimden çok çok farkliyim şu an dilerim ki geçici bir durum değildir bu ..diyorum ya yavaş yavaş gormeye başlıyorumO senin elinde bizim değil iste onu unutak zor değil emin ol
Bayanlar okuyalim lutfen :)erkek arkadasimla biz 1 yıl çıktık öğrenciydim o zaman mezn olp Ailemin yanına gelince o deli gibi seven adam hiçbir bahane sebep gostermeksizim gitti tabi ağladım sizladim lakin baktım ki bitirdikten 2 hafta sonra yeni biriyle çıkmaya baslams hattı kirdim sosyal hesaplri dondurdum gel zaman git zaman 2 yıl sonra hotmailden bir mesaj geldi ben ihtimal dahi vermezken..seni unutamiyorum vs ..yeniden barisalim yalvar yakar 2 hafta ısrar etti ben de sen beni bırakınca hemen başkasına kostun fln ddim 4-5 ay çıktık sonra ayrıldık onunla dedi...bi akşam bi numara aradı beni ben şunun sevgilisiyim dedi şok oldum sevgilimle mesajlamalarinizi at dedi ben atmadim tabi kisiligime yakismazdi...benimkine bir mesaj attim korkma mesajmalarimizi sevgiline gondermem diye bana yakismaz bunu yapmak.cevap atmadi aramadi..6-7 ay geçti numaram hala eski erkek arkadasimda kayıtlı ve watsaptan takip ediyor fotolarima bakıyor durumuma göre durum yazıyor sizce ne yapmaya calisiyor ??Çok mu uzun yazdım umarım bu son bölüme kadar okuyan olur :)
Ben bahsi geçen erkeğin samimi olduğuna inanmıyorum. Uzak durmanı tavsiye ederim.Hahauyy supersin benimki de işi gereği beyaz giyinir eski benimki demek istedim
İste bu güzel haber :) yolun açık olsun kardeşim kimse içon değmiyormuş ben bunu iyo öğrendim o güzel gözlerinden çirkin insanlar oçin yas akmasınEmin ol canım konu başlığını açmadan önceki halimden çok çok farkliyim şu an dilerim ki geçici bir durum değildir bu ..diyorum ya yavaş yavaş gormeye başlıyorum
canim bi tavsiye hic arkana bakmadan olay yerini terket bu adsmdan bi cacik olmaz hatta o bile olmaz..,. Tam anlamiyla karaktersiz yalanci duzenbazin biri...[/QU
Hem de nasıl ! Hak etmemiş sevgimin zerresini yazık etmisim o kadar sevgiye israf resmen
Çok sağ ol canım RABB im yanımıza iyi hayırlı kalbi karakteri temiz insanlar nasip eylesin...İste bu güzel haber :) yolun açık olsun kardeşim kimse içon değmiyormuş ben bunu iyo öğrendim o güzel gözlerinden çirkin insanlar oçin yas akmasın
Amin aminÇok sağ ol canım RABB im yanımıza iyi hayırlı kalbi karakteri temiz insanlar nasip eylesin...
Olayı duyan tiksiniyor zaten ..bende de yavaştan bir tiksinti başladı haydi bakalım insaAllah kusarim da biter gider ona ait içimdeki aşkBosver hatanin neresinden donersen kardir... o kendisine yakisani yapmis kendi pisliginde bogulsun tiksindim su an o karakterden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?