'Eski sevgili neden bunu yapar " sorunsalı?

takip edip fotolarina baktigini nerden biliyorsun watsaptan

Durumu fotoğrafı sadece kisilerime acikken ben gorebiliyorum nasil anladin dersen kiz arkadaslarimin whatsabindan baktim görünmüyor lakin ben görüyorum artı durumlarima apaçık bir şekilde gönderme yapıyor

vatsaptan fotolarına baktığını nasıl anlıyosun canım.vatsapta bir resim oluyo zaten.ben anlamadım.bende milletin durum resimlerine bakıyorum.şimdi beni görüyolarmı baktığımı eğer görüyolarsa yandım.küs olduklarımada bakıyorum çünkü.

Tarafina bile bakmayin ilgilenmeyin mumkunsede engelleyin ...bir duzgun dursun efendi olsun bu ne boyle 6_7 ay gecmis 2 sene sonra aramis vs bunlari yazmak kolayda ne yipratici olmustur sizin icin ay bosverin

Tarafina bile bakmayin ilgilenmeyin mumkunsede engelleyin ...bir duzgun dursun efendi olsun bu ne boyle 6_7 ay gecmis 2 sene sonra aramis vs bunlari yazmak kolayda ne yipratici olmustur sizin icin ay bosverin
Efendilik ve o birbirine ne kadar da uzak iki sözcük sasiriyorum kendime nasıl olmuştu o kadar sevip bu kadar zaman beklemisim

Canım cnkü benim durumlarima gore durum yazısı yazıyor mesela geçen gün ben ... Yaptım baktım 2 dakika sonra o da duruma ... Yaptı durumu takip eden adam haliyle açıp fotoya da bakar değil mi hele de yıllar sonra bulduysa eski sevgiliyi bi de bu sevgili bensem hafif safsam ve onu hala bekliyorsam bakar :)

Giden gitmistir, yok bana imali durum degistiriyor, yok bana nispet gibisinden seyleri SEVEN ADAM yapmaz.
Seven adam, sevdigi kadini birakip da baskasina kosmaz.

kızda alaka bulamayınca sana geliyordur, boşluğa düştüğünde filan. Benim on sene önceki sevgilim hala arada sosyal medyadan taciz eder, adam evli barklı çoluklu çocuklu. ben desen öyle. Sebep? Sebep kuduruklugundan baska bi mok değil. Sakın yüz verme, sil gitsin şerefsizi.

Yok artık resmen kişiliksiz bunlar

Sence ne yapmaya çalışıyor??
Seni yedekte tutmaya çalışıyor bence. Sil şunu Whatsapp'tan adam yerine koyup bir de mesaj yazıyormuşsun ya.. Sen qacı çekerken neden başkasıyla görüştü o zaman??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…