- 31 Ocak 2016
- 703
- 502
- 53
- 32
- Konu Sahibi Denizcimmhmt
-
Olayı duyan tiksiniyor zaten ..bende de yavaştan bir tiksinti başladı haydi bakalım insaAllah kusarim da biter gider ona ait içimdeki aşk[/QU
Daha ask diyo ne aski kizne varsa kus bi an.once cikar hepsini bak yoluna inan uzulmeyi gectim bi anlik dusunmeye bile degmz
Sana bir sır vereyim mi :) numarasını sildim
Bir şey diyeyim mi umarım bir daha kaydetmemHimm biesy diyim mi.bu zamana kadar tutman hta yol ver gitsin
takip edip fotolarina baktigini nerden biliyorsun watsaptanAklı onda diye mi onunla çıkarken benimle 2 hafta konuştu yalvardı yakardi tamam hadi diyelim hata yaptı dönmekte lannn dingil herif Gönlümün unutamadığı barı takip etme fotolarima bakmayı bırak durumlarima gore durum yazmayı bırak.. Çok büyük çeliskiler var kizlarrrr
Durumu fotoğrafı sadece kisilerime acikken ben gorebiliyorum nasil anladin dersen kiz arkadaslarimin whatsabindan baktim görünmüyor lakin ben görüyorum artı durumlarima apaçık bir şekilde gönderme yapıyortakip edip fotolarina baktigini nerden biliyorsun watsaptan
vatsaptan fotolarına baktığını nasıl anlıyosun canım.vatsapta bir resim oluyo zaten.ben anlamadım.bende milletin durum resimlerine bakıyorum.şimdi beni görüyolarmı baktığımı eğer görüyolarsa yandım.küs olduklarımada bakıyorum çünkü.Aklı onda diye mi onunla çıkarken benimle 2 hafta konuştu yalvardı yakardi tamam hadi diyelim hata yaptı dönmekte lannn dingil herif Gönlümün unutamadığı barı takip etme fotolarima bakmayı bırak durumlarima gore durum yazmayı bırak.. Çok büyük çeliskiler var kizlarrrr
Efendilik ve o birbirine ne kadar da uzak iki sözcük sasiriyorum kendime nasıl olmuştu o kadar sevip bu kadar zaman beklemisimTarafina bile bakmayin ilgilenmeyin mumkunsede engelleyin ...bir duzgun dursun efendi olsun bu ne boyle 6_7 ay gecmis 2 sene sonra aramis vs bunlari yazmak kolayda ne yipratici olmustur sizin icin ay bosverin
Canım cnkü benim durumlarima gore durum yazısı yazıyor mesela geçen gün ben ... Yaptım baktım 2 dakika sonra o da duruma ... Yaptı durumu takip eden adam haliyle açıp fotoya da bakar değil mi hele de yıllar sonra bulduysa eski sevgiliyi bi de bu sevgili bensem hafif safsam ve onu hala bekliyorsam bakar :)vatsaptan fotolarına baktığını nasıl anlıyosun canım.vatsapta bir resim oluyo zaten.ben anlamadım.bende milletin durum resimlerine bakıyorum.şimdi beni görüyolarmı baktığımı eğer görüyolarsa yandım.küs olduklarımada bakıyorum çünkü.
O tek kalacak evet Kuzum ama onun tek kalacağı gün ben çift olacağım insaAllah :)Seni tek kalacagi gunlermicin cepte tutmaya calisyor, sakın inanma ona.
Hadi insallahO tek kalacak evet Kuzum ama onun tek kalacağı gün ben çift olacağım insaAllah :)
Yaratıcı :) ya da kişiliksiz erkekler sorunsalı mi desek:) o değil ya kafamda milyon soru madem sevgilin var neden ariyorsun tamam madem karaktersizsin neden beni takip ediyorsun hala sil arkadas im numarami yok peki o kız hiç mi demiyor bu numara neden sen de kayıtlı diye ?sorular sorula?fikri olan :)
Yok artık resmen kişiliksiz bunlarkızda alaka bulamayınca sana geliyordur, boşluğa düştüğünde filan. Benim on sene önceki sevgilim hala arada sosyal medyadan taciz eder, adam evli barklı çoluklu çocuklu. ben desen öyle. Sebep? Sebep kuduruklugundan baska bi mok değil. Sakın yüz verme, sil gitsin şerefsizi.
Sence ne yapmaya çalışıyor??Bayanlar okuyalim lutfen :)erkek arkadasimla biz 1 yıl çıktık öğrenciydim o zaman mezn olp Ailemin yanına gelince o deli gibi seven adam hiçbir bahane sebep gostermeksizim gitti tabi ağladım sizladim lakin baktım ki bitirdikten 2 hafta sonra yeni biriyle çıkmaya baslams hattı kirdim sosyal hesaplri dondurdum gel zaman git zaman 2 yıl sonra hotmailden bir mesaj geldi ben ihtimal dahi vermezken..seni unutamiyorum vs ..yeniden barisalim yalvar yakar 2 hafta ısrar etti ben de sen beni bırakınca hemen başkasına kostun fln ddim 4-5 ay çıktık sonra ayrıldık onunla dedi...bi akşam bi numara aradı beni ben şunun sevgilisiyim dedi şok oldum sevgilimle mesajlamalarinizi at dedi ben atmadim tabi kisiligime yakismazdi...benimkine bir mesaj attim korkma mesajmalarimizi sevgiline gondermem diye bana yakismaz bunu yapmak.cevap atmadi aramadi..6-7 ay geçti numaram hala eski erkek arkadasimda kayıtlı ve watsaptan takip ediyor fotolarima bakıyor durumuma göre durum yazıyor sizce ne yapmaya calisiyor ??Çok mu uzun yazdım umarım bu son bölüme kadar okuyan olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?