'Eski sevgili neden bunu yapar " sorunsalı?

Bir gün duyarsin evlenmiş ve sen hala bekliyor olursun.. Adam ego tatmini yapıyor senle iki yıl hayatını yaşamış o sürede bekleyen sen hep bekler be adamım diyordur. Harbi yazık sana farkına var

Bir gün duyarsin evlenmiş ve sen hala bekliyor olursun.. Adam ego tatmini yapıyor senle iki yıl hayatını yaşamış o sürede bekleyen sen hep bekler be adamım diyordur. Harbi yazık sana farkına var
İşte bu yorum canimi fazlasıyla acitti canım...sanirim öyle olacak bir gün evlendiğini duyacağım iyisi mi ben yavaştan unutmaya bakayim

Yok Kuzum öyle birşey söz konusu değil anladin sen onuonu sevse neden bana döndü onu benimle aldatmış resmen

İkinci kadın olmaktan rahatsız degilsin gurur duyuyorsun yani sen, ben bunu anladım yazdığından. kendini ezdirme ve öyle biriyle hayatını harcama ve 2 3 4. Ncü kişilerle konuşmadığını nereden biliyorsun? adamın tüyü bozuk sevgilisi var ama eskiyide takipte

Aslaa
aslaaaa Bu durumdan memnun değilim yanlis anlaşılma oldu sanirim sen ya seni yedekte tutuyor ya da başka bir şey için donus yapmıştır deyince başka bir şey için donusu söz konusu dahi olamaz demek istedim açıklığa kavusturalim önce şunu bi aramızda hiçbir yakınlık yaşanmadı çok sukur

Ama ne kadar seversen sev ona engel olmalısın böyle gitmez o kıza yazık onun kötü düşünmesi için daha önceden bişey olmuş olması gerekmez seni kandırır seviyorum deyip amacı farklı olur bunu demek istedim hem aranızda öyle bişey olmuşda olabilir senin hayatın ben sorgulayamam zaten

Engelle diye bir şık var onu kullan sende , sana geri dönmeside ego tatmini yapmaya gelmiş ama bende diyorum ki ''okunulan kitaptan farklı sonuç çıkmaz''
Kuzum numarası ben de kayıtlı olunca görüyor haliyle silemiyorum ki e o da silmiyor...

Evet canım çok çok haklisin

numarasını telinden sileceksin,ayrıca aramalara msjlara engel koyacaksın...bu adamdan sağlam bir kumaş çıkmaz.sen hayatına bak.

numarasını telinden sileceksin,ayrıca aramalara msjlara engel koyacaksın...bu adamdan sağlam bir kumaş çıkmaz.sen hayatına bak.
Engel attım geri kaldırdım numarasını sildim ezberimde olunca haliyle yine kaydettimkararlı olup bana yaşattığı onca seyden sonra bi engeli hak etmeli

Engel attım geri kaldırdım numarasını sildim ezberimde olunca haliyle yine kaydettimkararlı olup bana yaşattığı onca seyden sonra bi engeli hak etmeli
onsuz olmaktan korkuyor musun?ama zaten bu adamdan 1 senedir ayrısın o yoktu ki zaten,onun sayesinde yaşamıyorsun unutma.

Bu adamla normal ayrılmış olsanız silememeni kısmen anlıcam da adam ayran gönüllü ne karıştırdığı belli değil, sevgilisi varken sana yazıyor vs güvenilmez yani bunu silmeyipte ne yapıcan arkadaşım hayatına baksana daha kaç sene beklicen daha.

Artık beklemeye niyetim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…