- Konu Sahibi gelecekzaman66
-
Yanlız kalmıstır. Yeni birini bulacağa kadar seninle vakit gecirebilirmi diye yol yapıyordurİyi akşamlar herkese kısa bir soru sormak istiyorum.
Aylar öncesi görüştüğüm bir insan vardı üstünden aylar geçti biteli..ortak bir arkadaşımız var onla geçen çok kısa yazışmışlar..benim naptığımı nasıl olduğumu sormuş ?
Sorabilir ne var diyebilirsiniz, konuşacakları bir sürü konu varken mesajdaki muhabbette neden eskide kalmış bitmiş birini sorar ki ?
O yuzden sormasindan bir anlam cikarmaya calismayin yoksa bos yere umutlanirsiniz. Siz yolunuza devam edin. Bunlari dusunmeyin.
Yanlız kalmıstır. Yeni birini bulacağa kadar seninle vakit gecirebilirmi diye yol yapıyordur
Canim niyetim üzmek degil ama benim eski sevgilimde öyledi birini bulup beni postaliyordu, ben kavga saniyordum oda birini ayarliyip atiyoemus beni... karsisindaki onu istemeyince bana geliyordu. Baskasini bilmedigimden kabul ediyordum Sevgimden ama simdi sildim
Canim niyetim üzmek degil ama benim eski sevgilimde öyledi birini bulup beni postaliyordu, ben kavga saniyordum oda birini ayarliyip atiyoemus beni... karsisindaki onu istemeyince bana geliyordu. Baskasini bilmedigimden kabul ediyordum Sevgimden ama simdi sildim
Dersenki dönerse denemek isterim diye o zaman cok dikkatli olHakkını yemiyeyim o hiç bırakmadı,ben bıraktım ama..
En sonunda da o pes etti gibi bir şey oldu, dönmedi zaten ondan sonra :)
Dersenki dönerse denemek isterim diye o zaman cok dikkatli ol
Her zaman canimTeşekkür ederim
Hep böyle olumsuz mu düşünürsünüz? :)Canı sıkılmıştır, boşta kalmıştır, vicdan yapmıştır, sizi kolay lokma görüyordur, evlenmeden önce duygu bunalımındadır, takıntılıdır, laf olsun diye sormuştur...
Merak baska bisey degil.Bosluk falan degil oylesine hayatina girmissin bir donem sormasi bence cok normal.
Olumsuz düşünmem genelde. Gerçekçi düşünürüm. Akla ilk gelen ihtimalleri düşünürüm.Hep böyle olumsuz mu düşünürsünüz? :)
Eski sevgili dönmek istiyorsa (küfür, hakaret, aldatma vs. olmadığı sürece) herkes bi şansı hak eder bence ki konu sahibi de ayrılık nedeninden bahsetmemiş zaten.
Olumsuz düşünmem genelde. Gerçekçi düşünürüm. Akla ilk gelen ihtimalleri düşünürüm.
Yoksa benim sevgilim de ayrıldıktan sonra 2 gün sonra yazdı banaerken verilmiş bir karardı tekrar görüşmeye başladık. Ondan çok önceki eski sevgilim de 3 senedir hala yazıyor. Takıntılı olduğundan.
Ama konu sahibinin durumu öyle romantik bir olay değil malesef.
Neden ayrildiniz? Belkide bostamisiniz diye merak ediyordur? Fazla anlam yüklemeyin, yazarsa bakarsiniz duruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?