Vıdı vıdı? Herkesin karakteristik özelliği farklı. Evet söylemlerimiz insan psikolojisini sarsar nitelikteydi. Ve amacımız genel manada burada birbirimize destek olmak değil mi?
benım bir eski sevgilim var.
Ayrılalı 2.5 yıla yaklaştı ama ayrı olduğumuz zaman zarfında da konustuk, buluştuk. Son 8-9 aydır konuşmuyoruz.
Ben onu sosyal medya hesaplarından sileli ıkı yıl oluyor.
Bir yıl kadar önce-instagram profilim açıkken
Cünkü ben silmiştim eski sevgilimi - hikayemi izlemiş instagram da, ardından bir baktım, iki tane kız arkadaşımı eklemiş. Yakın olmadığım kızlar ve o da bunun farkında.
Kızlar da bu mevzuyu anladıklarında baya alay konusu yapıldım ortamlarda,o dönem muhabbet ettiğimizden, kızları neden eklediğini sordum.“ çünkü sivridil ; sen benim arkadaşlarımı eklemişsin ben de senden intikam almak istedim“ dedi.Saçmalama öyle bir şey yok dedim.Ve gerçekten yoktu.
sonra “haklısın kırıldın ama bana gerçekten iki tane arkadaşımı eklediğini söylediler özür diliyorum takipten çıkıyorum “ dedi ve çıktı.
Üstünden yaklaşık 1 yıl geçti ve -sürekli açık olmadığından belirtiyorum ki yine instagram profilim açıkken- bu ıkı kızdan birisini tekrar eklemiş, ben de bu yaptığı hareketin amacı ne olabilir diye merak ettim...