• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgili sendromu

Neydiney

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2017
875
626
33
Kızlar merhaba. Kendimi biraz kötü hissediyorum arada bir konulara bakıyorum çok güzel yorumlar görüyorum umarım banada yardımcı olursunuz.
Erkek arkadaşımdan ayrılalı 5 ay oluyor. Geri dönülemeyecek bir biçimde ayrıldık. Başlarda mükemmel biriydi ama zamanla beni çok üzdü ağlattı en sonunda çok kötü bir biçimde ayrıldık. Neyse yani geri dönülmeyecek şekilde ayrıldık ama sanırım ben onu unutamıyorum . Onunla bir daha olmam biliyorum ama unutmam da mümkün olmuyor. 5 ay geçti hala aklımda. Ondan başkasını sevemem diye çok korkuyorum. Onu çok seviyordum. Sanki bu sevgim hep böyle kalacak gibi geliyor. Başkası ile kendimi kesinlikle düşünemiyorum bile. Onunla kurduğum iletişimi kuramam gibi geliyor. Durum bu kızlar umarım banada yardmcı olursunuz

Son düzenleme:
Canim 5 ayda unutman mumkun olmaz tabikide kendine zaman ver unutursun. Unutacagim diye sartlandirma kendini. Acini dibine kadar cek bir zamandan sonra hissizlesiyorsun zaten. Kendini zorlama sosyalles sana iyi gelen seyleri yap. Zamandan baska birsey ilac degil zamanla unutacaksin saplanti yapma tek

Bende benzer durumdayım
Özlüyorum ama geri dönüş yok
Asla istemiyor

Canim 5 ayda unutman mumkun olmaz tabikide kendine zaman ver unutursun. Unutacagim diye sartlandirma kendini. Acini dibine kadar cek bir zamandan sonra hissizlesiyorsun zaten. Kendini zorlama sosyalles sana iyi gelen seyleri yap. Zamandan baska birsey ilac degil zamanla unutacaksin saplanti yapma tek

bazen 5 ay çok geliyor. Zaman zaman daha iyi hissediyorum ama bazen de tam bir umutsuzluk kaplıyor içimi. Cevabınız için teşekkr ederim

bazen 5 ay çok geliyor. Zaman zaman daha iyi hissediyorum ama bazen de tam bir umutsuzluk kaplıyor içimi. Cevabınız için teşekkr ederim

Bende ayrılalı 5 ay olmustur inan hatirlayamadim. Cok sevmistim tabikide ama aslaaaa buyuk konusuyorum aslaaaa donmem. Cunku bende kotu bi sekilde ayrildim simdi herkes kendi yoluna bakiyor. Ara ara daraliyorsuncok normal sadece kafani dagitacak seyler yap

Bende ayrılalı 5 ay olmustur inan hatirlayamadim. Cok sevmistim tabikide ama aslaaaa buyuk konusuyorum aslaaaa donmem. Cunku bende kotu bi sekilde ayrildim simdi herkes kendi yoluna bakiyor. Ara ara daraliyorsuncok normal sadece kafani dagitacak seyler yap
Sen neden ayrıldın canım

Kızlar merhaba. Kendimi biraz kötü hissediyorum arada bir konulara bakıyorum çok güzel yorumlar görüyorum umarım banada yardımcı olursunuz.
Erkek arkadaşımdan ayrılalı 5 ay oluyor. Geri dönülemeyecek bir biçimde ayrıldık. Başlarda mükemmel biriydi ama zamanla beni çok üzdü ağlattı en sonunda çok kötü bir biçimde ayrıldık. Neyse yani geri dönülmeyecek şekilde ayrıldık ama sanırım ben onu unutamıyorum :KK43: Onunla bir daha olmam biliyorum ama unutmam da mümkün olmuyor. 5 ay geçti hala aklımda ve kalbimde. Ondan başkasını sevemem ,evlenmek istemem diye çok korkuyorum. Onu çok seviyordum. Sanki bu sevgim hep böyle kalacak gibi geliyor. Başkası ile kendimi kesinlikle düşünemiyorum bile. Onunla kurduğum iletişimi kuramam gibi geliyor. Ama yaşım 26 bir yandan da hiç evlenemezsem hep yalnız kalırsam diye de korkuyorum. Durum bu kızlar umarım banada yrdmcı olursunuz :KK43:
O da birşey mi ben bir yıl üç ay bekledim. Döndü. Barıştık. Sonu yine aynı fiyasko. Tavsiyem hiç bulaşma.

Unutuluyor merak etme. Tecrubeyle sabit.
Hic evlenemezsem, yalniz kalirsam demissin de , birinin gelmesi icin digerinin de gitmesi gerekir. Olmuyormus ki ayrilmissiniz. Evlenemezsem korkusu yuzundendir hissettikleriniz. Hayatinizda baska biri olsaydi suan, ozlemezdiniz onu.
Kimler unutulmuyor ki, unutulur merak etmeyin.

Aldatildim canim hemde bunu ben yanina gelmeden 1 hafta once yapmis. Enayi yerine koyuldum anlayacagin sende yazmamissin neden ayrildigini

Son günlerde sürekli sorun çıkarıyordu. Soğumuştu benden. Sonra bir gün bana hakaret ve küfür etti. Ayrıldık böylelikle. Seviyordu aslında ama söyledikleri unutulacak seyler değil

Aldatildim canim hemde bunu ben yanina gelmeden 1 hafta once yapmis. Enayi yerine koyuldum anlayacagin sende yazmamissin neden ayrildigini
Çok üzüldüm gerçekten allahından bulsun böyleleri

Unutuluyor merak etme. Tecrubeyle sabit.
Hic evlenemezsem, yalniz kalirsam demissin de , birinin gelmesi icin digerinin de gitmesi gerekir. Olmuyormus ki ayrilmissiniz. Evlenemezsem korkusu yuzundendir hissettikleriniz. Hayatinizda baska biri olsaydi suan, ozlemezdiniz onu.
Kimler unutulmuyor ki, unutulur merak etmeyin.
çevrem bu psikolojiye soktu galiba. evlen evlen diye. hiç aklımda yokken ama yalnız kalmaktan da korkuyorum. Umarım unuturum teşekkr ederim

O da birşey mi ben bir yıl üç ay bekledim. Döndü. Barıştık. Sonu yine aynı fiyasko. Tavsiyem hiç bulaşma.
affetme gibi bir niyetim hiç yok zaten cnm. ama unutmak istiyorum. zaman lazım heralde. sana da çok geçmiş olsun umrım tez zamanda toparlrsın

Onunla istedigin gibi iletisiminiz olsaydi bu durumda olmazdin bence?! Sorun neydi?

Back
X