Eski sevgili sıkıntısı

Resminizi o kıza nispet için attığında bitirmeliydiniz, siz vaktinde bitirmediğiniz için şimdi bu haldesiniz. Ama şükredin kurtuldunuz sizi yara bandı yapanla az daha ciddi yola girecektiniz
Doğru çok şükür bu konuda zamanla da geçer acım inanıyorum

Kimse yaşattığını yaşamadan ölmez. Siz evrene/yaradana (artık neye inanıyorsanız, mantık aynı nasılsa) bırakın.
İlahi adalet asla gecikmez.
Ne derler, yarına kalır ama yanına kalmaz

Üzülmeyin lütfen. Sizi sevmeyen bir başkasında aklı olan adamla evleneceğinize tek kadın sizmissiniz gibi sizi isteyen biri çıksa karşınıza daha güzel olmaz mi ?

Üzülmeyin lütfen. Sizi sevmeyen bir başkasında aklı olan adamla evleneceğinize tek kadın sizmissiniz gibi sizi isteyen biri çıksa karşınıza daha güzel olmaz mi ?
Evet inanıyorum her şeyin daha güzel olacağına

Açıkçası ben bak kurtuldun benden sevgilim var diye fotoğraf attığı anda tekmeyi basardım. Sırf diğer kızı kıskandırmak için, bak kaçırdın beni demek için yapılmış bir hareket. Hâlâ aklının onda olduğu attığı o mesajdan belli. Gerçekten yara bandı olarak kullanmış. Önünüze bakın kurtulmuşsunuz. Sizin adınıza üzüldüm ama bu onun karaktersizliği. Doğru insan değilmiş kendinizi yıpratmanıza değmez.

Bende inanıyorum ilahi adalet elbet birgün çıkar ve ben gülerek izlerim
İşte bu yüzden de, ona gününü göstermek istiyorum kafasından çıkıp, hayatınıza odaklanın. Madem onun yüzünden bir yılınız ziyan olmuş, daha fazlasını ziyan etmeye gerek yok. Kainatın işleyişine müdahale edip, belki de süreci uzatırsınız en fazla. Oysa hayatın kendi dengesi ve zamanlaması mükemmeldir.
Ve bir yerde okumuştum.
"Yarım kalmış bir hikaye yoktur, o hikaye o kadardır" yazıyordu. Bu benim için gerçekten çok güzel bir motivasyon oldu yıllar evvel.
Belki size de faydası olur.

O an neden bu şekilde yapmadım bende bilmiyorum en büyük pişmanlığım da o an bırakmamaktı

Boş ver,cana gelecegine MALA (sevgiline) gelmiş.
Hiç üzülme,kurtulmussun.
Üstelik kendisini istemeyen kişiye seninle olan fotoğrafıni attığında anlamaliydin.
Adam seni sadece kıskandırmak için kabul etti.
Aklındaki hep diğer kızdı.

En büyük hatam anlamamak oldu yaşıyacakmışım demekki artık öyle bakıyorum olaya

Merak etme sen, o kızla da mutlu olamayacak.
Sana geri döner mi bilmem ama eminim ki o kızla da çok uzun sürmeyecek.
Nereden biliyorsun diye sorma

En büyük hatam anlamamak oldu yaşıyacakmışım demekki
Merak etme sen, o kızla da mutlu olamayacak.
Sana geri döner mi bilmem ama eminim ki o kızla da çok uzun sürmeyecek.
Nereden biliyorsun diye sorma
Ona bende eminim mutlu olamayacağına kızı tanıyorum çünkü kendisi kaybetti inşallah anlar birgün

En büyük hatam anlamamak oldu yaşıyacakmışım demekki

Ona bende eminim mutlu olamayacağına kızı tanıyorum çünkü kendisi kaybetti inşallah anlar birgün
Ama ben hayatıma bakmış olduğum bir zamanda anlar ki görür

Vay deyyus vay ne karaketer yoksunu insanlar var ya. Bence sevin kurtulduğuna

Resmi attığını gördüğünde ayrılmalıydın zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…