- Konu Sahibi zeytingozlum5
-
merhaba arkadaşlar yeni kayıt oldum bu siteye.konu malum eski sevgili .geçen sene ayrıldık lise 2den beri cıkıyorduk (3bucuk yıl).geçen sene aralık ayında ayrıldık.birdahada konusmadık görüşmedik .ama benim eski sevgilim hızlı cıktı ve bu yaz hazıran ayında yeni bir sevgili yaptı .açıkcası tencere yuvarlanmıs kapagını bulmus dıyorum .çünkü eski sevgilim ortam ve içki meraklısıydı .kızda insatgramda gögüs dekoltelı,minili resimlerini koyan,barlarda dolasan,içki ve sigara tüketen,erkek arkadslarınla aşkımlı konusan açıkcası hoppa tip oldugu belli .eski sevgilim halbuki benleyken elbise bıle gıymemi,sosyal hesabımın olmasını ıstemezdı yanı baya kıskanctı .ama bu kızı kıskanmıyor vede süprizler yapıyor sankı peşinden o koşuyor gibi duruyor.sorum şu ki arkadaşlar.ben mütevazı,açık giyinmeyen,ortam nedir bılmeyen,daha sigaradır içkidir ağzına sürmemiş,barlara bir kere bile gitmemiş ,erkek kankası olmamıs bır kızım yani bildiğiniz ev kızlarındanım.lakin terk edıldım ama aldatma vesaire yok asla yapmam yakıstırmam kendıme o seni üzerim diyerek bana kıydı ve gitti.şimdi okulu da bıttı.2yıllık okuyordu .biter bitmez sevgili yapmıs sevıyor gıbı duruyor .ama kıskanmaması ,böyle bir kız secmesı çok garip cunku benımle o kız arasında buyuk fark var .sizce niye böyle bir secım yapmıs olabılır arkadslar? birde sizin düşüncelerinizi almak ısterım .şimdiden tesekkür ederim :) not: taktıgım ıcın değil merak ettıgım ıcın soruyorum arkadslar .
facende bile ilişkisi var yapmamaıs sadece instagram da var resımlerı vede bır ayrılıp barısıyorlar 3aydıronu elinde tutmak için bir müddet karışmıyordur
onu elinde tutmak için bir müddet karışmıyordur
facende bile ilişkisi var yapmamaıs sadece instagram da var resımlerı vede bır ayrılıp barısıyorlar 3aydır
onun her dediğini yapar ya erkeklere tam tersi lazımmerhaba arkadaşlar yeni kayıt oldum bu siteye.konu malum eski sevgili .geçen sene ayrıldık lise 2den beri cıkıyorduk (3bucuk yıl).geçen sene aralık ayında ayrıldık.birdahada konusmadık görüşmedik .ama benim eski sevgilim hızlı cıktı ve bu yaz hazıran ayında yeni bir sevgili yaptı .açıkcası tencere yuvarlanmıs kapagını bulmus dıyorum .çünkü eski sevgilim ortam ve içki meraklısıydı .kızda insatgramda gögüs dekoltelı,minili resimlerini koyan,barlarda dolasan,içki ve sigara tüketen,erkek arkadslarınla aşkımlı konusan açıkcası hoppa tip oldugu belli .eski sevgilim halbuki benleyken elbise bıle gıymemi,sosyal hesabımın olmasını ıstemezdı yanı baya kıskanctı .ama bu kızı kıskanmıyor vede süprizler yapıyor sankı peşinden o koşuyor gibi duruyor.sorum şu ki arkadaşlar.ben mütevazı,açık giyinmeyen,ortam nedir bılmeyen,daha sigaradır içkidir ağzına sürmemiş,barlara bir kere bile gitmemiş ,erkek kankası olmamıs bır kızım yani bildiğiniz ev kızlarındanım.lakin terk edıldım ama aldatma vesaire yok asla yapmam yakıstırmam kendıme o seni üzerim diyerek bana kıydı ve gitti.şimdi okulu da bıttı.2yıllık okuyordu .biter bitmez sevgili yapmıs sevıyor gıbı duruyor .ama kıskanmaması ,böyle bir kız secmesı çok garip cunku benımle o kız arasında buyuk fark var .sizce niye böyle bir secım yapmıs olabılır arkadslar? birde sizin düşüncelerinizi almak ısterım .şimdiden tesekkür ederim :) not: taktıgım ıcın değil merak ettıgım ıcın soruyorum arkadslar .
onun her dediğini yapar ya erkeklere tam tersi lazım
tam tersi erkek ne dediyse tersini saçını boyatmamı dedi git boyat elbise giymemi dedi elbise giy ya bir erkek bir kadına nasıl karışır anlamıyorum güçlü olan biziz bizim rızamız olmadan kimse bizi kendi istediği kalıbına sokamaz,kendi istediği kalıba sokarsada biz biz olmaktan çıkarız yapmayın şunların her dediğini ya kendiniz olun bendede bu sorun var maleseffftam tersi derken?
seviyorsam ben yaparımda sevmıyorsam yapmam kı zatentam tersi erkek ne dediyse tersini saçını boyatmamı dedi git boyat elbise giymemi dedi elbise giy ya bir erkek bir kadına nasıl karışır anlamıyorum güçlü olan biziz bizim rızamız olmadan kimse bizi kendi istediği kalıbına sokamaz,kendi istediği kalıba sokarsada biz biz olmaktan çıkarız yapmayın şunların her dediğini ya kendiniz olun bendede bu sorun var malesefff
sevginizle karşınızdaki insanı öldürmeyin haketmeyene vermeyin sevginizi...seviyorsam ben yaparımda sevmıyorsam yapmam kı zaten
haklısınız bundan sonra zaten hakedene sevgı varsevginizle karşınızdaki insanı öldürmeyin haketmeyene vermeyin sevginizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?