eski sevgili sorunsalı(meraktan) ?

Benim erkek olan arkadaşlarım öyle çok sıfatlandırma yapmıyorlar. Mesela önceki sevgilisi kapalıyken yeni sevgilisi mini etekli olan arkadaşım var. Üniversite ortamında çok ama çok normal. Farklı farklı bir sürü insan var ve insan nasıl giyindiğinden ziyade nasıl biri olduğuna bakıyor ve dış görünüşe. Ama birini daha çok seviyor diğerini daha az seviyor galan da değiller. Biz kadınlar belli tipler oluşturup onları seviyoruz mesela benim direk hoşlanacağım ve hoşlanmayacağım kişi kalıpları var ve gördüğüm kadınlarda da öyle. Sizde zannediyorum daha gençsiniz. Bu yaşlarda normal eee zaten sevgilinizde içmeyi eğlenmeyi seven biriymiş tam kendine göre birini bulmuş asıl onun neden sizinle olduğunu düşünün derim.
 
Ayrıca tanımadığınız biri için hoppa demeniz hiç hoş değil. Kadınlar giydiği elbiselerden dolayı başka kadınlar tarafından nasıl böyle hakaret vari şekilde anılır aklım almıyor. Sizin hayat şeklidin öyle değil diye başkası hakkında böyle konuşmayın. Etek boyuyla olçulecek şey değil bunlar.
 
Ben anlamadım şimdi, siz geçen sene Aralık'ta ayrılıyorsunuz ve sevgiliniz "hızlı çıkıp" Haziran'da sevgili mi yapıyor? Tee Haziranda? Hızlı çıkmak?

Ayrıca size ne kızın eteğinden, dekoltesinden falan? Kıskançlık başınıza vurmuş. Siz onları sosyal medyada takip ederken onlar çatır çatır sevişiyorlardır. Dünya umurlarında değildir. En güzelini yapıyorlar bence.
 
Siz zaten birbirinize uygun değilmişsiniz ki.

Çocuk ortam çocuğuysa ortam kızıyla takılıp gezmesi normal. Çocuk gezmeyi seviyorsa beraber kızla gezecek olması normal.

Yani at sahibine göre kişniyor. Karşısında ezebileceğini bildiği birini ezen çok olur. Ama karakterli ,eğilip bükülmeyen birine sen onu giyme dersen tekmeyi yiyeceğini bilen adam, böyle bir teklifte dahi bulunmaz.

Şimdi anlattığınıza göre kızın bir duruşu var gezmeyi eğlenmeyi seviyor. Buna göre de kendisini uygun bulan erkekler bu kıza yöneliyor çünkü kız kendini net ifade ediyor. Peki sizin duruşunuz, karakteriniz var mı konu sahibesi? Kim gelirse ona göre eğilip bükülürseniz sizin nasıl bir insan olduğunuzu, isteklerinizi kim anlayabilir? Kim sizi karakterine uygun bulduğu için size gelir? Peki daha önemlisi siz kendi istekleriniz nedir önemsediniz mi? Onu yapma bunu yapma diyen biri karşısında siz ne düşünüyordunuz mesela?

Pislik atmadan önce bunları düşünün mesela.
 
Son düzenleme:
Aralarında ten uyumu vardır Belki başka türden ilişkileri vardır. O yüzden karışmıyordur. Sana öyle yapıp bu kıza bu şekilde davranmasının başka ne türlü açıklaması olabilir ki? Ama kesin aşıktır.
 
Neden geçici heves olarak görülüyor anlamadım. :) ben de sevgiliyken eşimle bara gittim bira da içtim dans da ettik aşkım da dedim opustuk de... de.. de.. de.. 12 yıldır da beraberiz 2 senedir de evliyiz. Çok da mutluyum. Bugün nisanimızın 3. Yılını kutlamak için elinde çiçeklerle gelmiş benim bugün özel bir gün mu demem ve ardindan odun olduğumu anlamami sağlayan harika bir insan bebeğimin babası. Ne alaka geçici heves.. ah kızlar siz böyle temiz kalmaya devam edin ama dünya öyle sandığınız gibi yurumuyor :)) kimsenin içini bilemezsiniz. Bu yaptığınız büyük bir ayıp. O kız bu sizin yaptığınızı yapmiyorsa sizden daha iyi bir insandir sevilecek daha fazla nokta bulunur mesela.
 
Cok guZel ya cok guzel evlenilecek kız eğlenilecek kıZ diyemi ayırdınız hemcinsinizi. Bravooo. Acık giyinen erkek kankası olan içki içen kız zaman geçirmelik mi. Allah allah nerden geliyo acaba bu beyin yapınız. Arkadasım aylardır inceleyip durmussun adamı. Sen o kıza ortam kızı gibi bi yakıstırma yaparsan ben de sana skıcısın demekki derim. Bide ondan alacağı şeyler vardır diyenler olmuş. Yazık o kafaya. Sahi yaa ben istediğimi kendi ölçülerimle giyerim, erkek kankam vardır kardeşten farksız, e alkolde kullanırım zaman zaman, eşimle rakı sofrası kurarız arkadaşlar fln ohh mis. Şimdi ben eğlenilcek kızdımda yanlışlıklamı evlendi bu adama benle???
 
Kızın alkol kullanması dekolte giyinmesi sigara içiyor olmasini çok yanlış lanse etmissin bence,insanları yaşam tarzıyla yargılamak doğru değil.Belki de onu da öyle sevmiş,öyle kabul etmiştir. Ev kiziyim diyorsun ya hanı belki de ev kızı imajına yakistiramadigi için karışıyordu sana.
 
1. Sorunsal değil sorunu olacaktı.
2. Aradan 6 ay geçmiş, normal yani kendine sevgili yapması. (Hızlı çıktın dedin ya)
3. Gerçekten kıskanmıyorsa ciddi düşünmüyordur. Sadece gönül eğlendirmek için olabilir.
4. Takıntı yapmadım diyorsun ama 6 aydır takip ediyorsun. E o zaman bunun adı ne?
 

Valla bende esimle aynı işyerinde çalışırken beraber barlara giderdik,aynı işyerinde bir suru erkek arkadaşım vardı onlarla da oturur iki bira icerdim benim eşim de çok yanlış yapmış sonuçta bende hoppa sınıfına giriyorum anladığım kadarıyla,o insanlarla paylastiginiz dostluğun,gecirdiginiz keyifli saatlerin önemi yok ortamda alkol ve erkek varsa sadece hoppa olursun insanlığının bir önemi yok herhalde. Bu arada sigara da kullaniyorum,vay benim halime.
 
Şimdi kizma ama benim eşim beni kiskanmaz ne giydigime karışmaz sence benimle gönül mu eğlendiriyor?
 
Şimdi kizma ama benim eşim beni kiskanmaz ne giydigime karışmaz sence benimle gönül mu eğlendiriyor?
Yoo kızmam.
Eşinizi tanımıyorum ona bir şey diyemem.
Konu sahibinin eski sevgilisi, kendisini çok kıskanıp, şimdiki kızı hiç kıskanmıyormuş ya o yüzden öyle söyledim.
Kıskanmayan erkek gönül eğlendiriyordur diye bir genelleme yapmadım.
Konuya istinaden yani.
 
Ahh
ahh ben sigara içmiyorum ordaki boşluğu yakaladı sanırım bnm kocişim:) hala takılmalık olarak değerlendirenler var. Lafa gelince kadınların özgürlüğü yasam tarzı hakkında savunucu herkes ama en ufak bi ters görüşte (alkol giyim vs vs) hemen yollu muamelesi yaparlar. Hey gidiiii kafaların değişmesi lazım o kafaların. Hemen bi yaftalama hemen bi karalama
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…