- 1 Ekim 2013
- 8.858
- 19.026
- 448
- 35
- Konu Sahibi zeytingozlum5
-
boyle adamlar uslanır mı kı?Eğer anlattığın gibi böyle bir tipten haz etmiyorsa almak istediği şeyler vardır. Onu alır ve bir süre sonra bırakır. Aynı kaderi yaşar gibiyizz, ben de senin gibiyim. Ama değişik bir versiyonu olarak ''ben sana ağır gelirimi'' tipi vardı karşımda. Nitekimde öyle oldu. Bir süre erkeğin bazı şeyleri yaşasın yaa yeterki evlendikten sonra çoluğuna çocuğuna yapmasın diyorum.
sizin adınıza sevındımAhh
ahh ben sigara içmiyorum ordaki boşluğu yakaladı sanırım bnm kocişim:) hala takılmalık olarak değerlendirenler var. Lafa gelince kadınların özgürlüğü yasam tarzı hakkında savunucu herkes ama en ufak bi ters görüşte (alkol giyim vs vs) hemen yollu muamelesi yaparlar. Hey gidiiii kafaların değişmesi lazım o kafaların. Hemen bi yaftalama hemen bi karalama
insan sınıflandırdıgım yok kıskandıgım hiç bile yok .ev kızıyım dıye yalan atcak değilim yaBir bayan olarak sırf kıskançlığından tanımadığın sadece dışardan gördüğün birinikendini de ev kızı olarak sınıflandırman çok itici ve ayıp. Ben tesettürlüyüm hemde oldukça uzun zamandır alkol kullanmamayı bırak alkol satan yerden su dahi almam hiç bir zaman dış Görünüşe göre insan sınıflandırmam. Yaşın daha küçük bu tavsiyemi asla insan sınıflandırma
kesınlıkle katılıyorum gerçektende bazı serlerın ardından hayır cıkıyor .çok şükür diyorum şimdiohoo azıcık gezeyim tozayım sevişeyim genç erkeğim demiş
seviyor mu sevmiyor mu bilemeyiz ama eğlendiği kesin
siz boşverin kendinize göre birini bulun çok üzermiş daha sizi zaten devamı olsaymış belli..
çok garip ya su erkek mılletıBöyleler bunlar.
Elindekini farklı kaliba sokup ben öyle istemem dediği tipin k.çinin dibinden ayrılmazlar
yoo sürekli baktığım yok kiBelki aşık olmştur kızda kendine karıştırmayan bir tiptir. Sürekli bakıyorsanız eğer yapmayın bunu kendinize.takıntı halini almasın yani
unuttum da böyle bir 90 derece dönmesi sasırttı acıkcası benıUnut onu. .
İyi olsaydı adı eski olmazdı. .
Ne hali varsa görsün. .
Sende önüne bak. .
ben kendı yasantıma bakıyorum çok şükür böyle cok mutluyum ama şu insanların karaktersızlıklerını gördükçe insanlardan mıdem bulanıyorBoşver bu soruların cevabını bulmanın hiçbir anlamı yok. Onları takip etme kendi yaşamına bak yoksa takıntı haline gelebilir. İnsanlar herkese aynı tavırda davranmazlar zaten
haklısınız tabıkı zaten ben alıstıysam onsuzluga herkes alısır .çünkü baya emek sarfettim ailelerde ısın ıcındeydı babalar hariç ama işte bence hayırlısı oldu benım acımdan gerçek yüzlerini insanlar gösteryrBiz sizle birlikte "neden o kızla sevgili" diye kafa patlatırken onlar gezip eğlenip sevişiyordur. Sebebini bilsek ne olur bilmesek ne olur, boşverin gitsin. Eskiye takılıp kalınca yeni fırsatların sizi bulmasına engel olursunuz. Onu ve özel hayatını tamamen kafanızdan çıkarın ve kendinize odaklanın.
ilk defa soru sordugum ıcın bılemedım kusuruma bakmayın lütfenkonunuzu bölümüne taşıyorum. bilginize
haklısınız kesınlıkle 3bucuk yıldır gerçek yüzünü görememişim .işte lise çağında cahıllıktı .bencede tam tencere kapak mısalı olmuslar.bazı arkadslar kıskanıyor dıyor ama kıskansam gıdıp sosyal hesap acarım sevgılı yaparım ,msj atarım bılmem ne .ben sadece baktım ve anladım rabbım benı korumus ve şükrettim rabbime halada dıyorum şükürler olsun kiBenim erkek olan arkadaşlarım öyle çok sıfatlandırma yapmıyorlar. Mesela önceki sevgilisi kapalıyken yeni sevgilisi mini etekli olan arkadaşım var. Üniversite ortamında çok ama çok normal. Farklı farklı bir sürü insan var ve insan nasıl giyindiğinden ziyade nasıl biri olduğuna bakıyor ve dış görünüşe. Ama birini daha çok seviyor diğerini daha az seviyor galan da değiller. Biz kadınlar belli tipler oluşturup onları seviyoruz mesela benim direk hoşlanacağım ve hoşlanmayacağım kişi kalıpları var ve gördüğüm kadınlarda da öyle. Sizde zannediyorum daha gençsiniz. Bu yaşlarda normal eee zaten sevgilinizde içmeyi eğlenmeyi seven biriymiş tam kendine göre birini bulmuş asıl onun neden sizinle olduğunu düşünün derim.
yani olabılır .kesın aşık olabılır cunku süprizler yapıyor bana bıle yapmıyordu cok sasırdım sahsen .diyorum hanı sevmese 3bucuk yıl benım kaprıslerıme reddetmelerıme nasıl dayansın ama simdi onları görüyrm onuda mı sevıyor .seviyor olabılır yanı karakterı tam oturmadıgı ıcın ne ıstedgını bılmıyr olabılırAralarında ten uyumu vardırBelki başka türden ilişkileri vardır. O yüzden karışmıyordur. Sana öyle yapıp bu kıza bu şekilde davranmasının başka ne türlü açıklaması olabilir ki? Ama kesin aşıktır.
he kıskanmadığın için gidip takip ediyorsun ve yine kıskanmadığın için kıza kötü kadın muamelesi yapıyorsun.haklısınız kesınlıkle 3bucuk yıldır gerçek yüzünü görememişim .işte lise çağında cahıllıktı .bencede tam tencere kapak mısalı olmuslar.bazı arkadslar kıskanıyor dıyor ama kıskansam gıdıp sosyal hesap acarım sevgılı yaparım ,msj atarım bılmem ne .ben sadece baktım ve anladım rabbım benı korumus ve şükrettim rabbime halada dıyorum şükürler olsun ki
ne istediğini bildiği için senle olmuyor olabilir mi?yani olabılır .kesın aşık olabılır cunku süprizler yapıyor bana bıle yapmıyordu cok sasırdım sahsen .diyorum hanı sevmese 3bucuk yıl benım kaprıslerıme reddetmelerıme nasıl dayansın ama simdi onları görüyrm onuda mı sevıyor .seviyor olabılır yanı karakterı tam oturmadıgı ıcın ne ıstedgını bılmıyr olabılır
dedim yani sosyal hesabında gögüs dekolteli fotolarını paylasıyor dıye benimleyken 3ay cıktıgı halde karısmıcak o fotoları teker teker sıldırtırdı .hem kendı hesabından da bıkını fotolarını paylasıyor eskı sevgılım .benim asla paylasmazdı normal fotomuzu bıle paylaşsa bıle cok kalmazdı .benim sosyal hesabımı bıle actırmazdıbi kadın dekolte ve mini etek giyiyor diye bu onu kötü kadın yapmaz!
nice ev kızıyım modelinde takılıp yapmadıkları kalmayanları da gördük.
senden sıkılmış ve seni hissetmediği için seni terketmiş olabilir.
hem nerden biliyorsun kıskanmadığını?
oda olabılır bılemıcem ama yanına yakıstrdıgı kızdan anladgm kadaryla gerçekten tam istedgnı bulmusne istediğini bildiği için senle olmuyor olabilir mi?
tamam kardeşim öyle olsun ne dıyımhe kıskanmadığın için gidip takip ediyorsun ve yine kıskanmadığın için kıza kötü kadın muamelesi yapıyorsun.
yok mini etek giyiyormuşta yok dekolteymişde yok erkek arkadaşlarıymışta..
belki o kız sen gibi insanları yaftalayarak sınıflandırmıyordur.
belki karakteri senden çok daha sağlamdır.
bilemicem ama karaktersız oldugu aklıma kazındı o bana yeter Allaha bırakırım gerisini benGeçici bir hevestir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?