eski sevgili sorunsalı(meraktan) ?

Bir bayan olarak sırf kıskançlığından tanımadığın sadece dışardan gördüğün birini kendini de ev kızı olarak sınıflandırman çok itici ve ayıp. Ben tesettürlüyüm hemde oldukça uzun zamandır alkol kullanmamayı bırak alkol satan yerden su dahi almam hiç bir zaman dış Görünüşe göre insan sınıflandırmam. Yaşın daha küçük bu tavsiyemi asla insan sınıflandırma

boyle adamlar uslanır mı kı?

sizin adınıza sevındım

insan sınıflandırdıgım yok kıskandıgım hiç bile yok .ev kızıyım dıye yalan atcak değilim ya

kesınlıkle katılıyorum gerçektende bazı serlerın ardından hayır cıkıyor .çok şükür diyorum şimdi

Boşver bu soruların cevabını bulmanın hiçbir anlamı yok. Onları takip etme kendi yaşamına bak yoksa takıntı haline gelebilir. İnsanlar herkese aynı tavırda davranmazlar zaten
ben kendı yasantıma bakıyorum çok şükür böyle cok mutluyum ama şu insanların karaktersızlıklerını gördükçe insanlardan mıdem bulanıyor

haklısınız tabıkı zaten ben alıstıysam onsuzluga herkes alısır .çünkü baya emek sarfettim ailelerde ısın ıcındeydı babalar hariç ama işte bence hayırlısı oldu benım acımdan gerçek yüzlerini insanlar gösteryr

haklısınız kesınlıkle 3bucuk yıldır gerçek yüzünü görememişim .işte lise çağında cahıllıktı .bencede tam tencere kapak mısalı olmuslar.bazı arkadslar kıskanıyor dıyor ama kıskansam gıdıp sosyal hesap acarım sevgılı yaparım ,msj atarım bılmem ne .ben sadece baktım ve anladım rabbım benı korumus ve şükrettim rabbime halada dıyorum şükürler olsun ki

bi kadın dekolte ve mini etek giyiyor diye bu onu kötü kadın yapmaz!
nice ev kızıyım modelinde takılıp yapmadıkları kalmayanları da gördük.
senden sıkılmış ve seni hissetmediği için seni terketmiş olabilir.
hem nerden biliyorsun kıskanmadığını?

yani olabılır .kesın aşık olabılır cunku süprizler yapıyor bana bıle yapmıyordu cok sasırdım sahsen .diyorum hanı sevmese 3bucuk yıl benım kaprıslerıme reddetmelerıme nasıl dayansın ama simdi onları görüyrm onuda mı sevıyor .seviyor olabılır yanı karakterı tam oturmadıgı ıcın ne ıstedgını bılmıyr olabılır

he kıskanmadığın için gidip takip ediyorsun ve yine kıskanmadığın için kıza kötü kadın muamelesi yapıyorsun.
yok mini etek giyiyormuşta yok dekolteymişde yok erkek arkadaşlarıymışta..
belki o kız sen gibi insanları yaftalayarak sınıflandırmıyordur.
belki karakteri senden çok daha sağlamdır.

ne istediğini bildiği için senle olmuyor olabilir mi?

dedim yani sosyal hesabında gögüs dekolteli fotolarını paylasıyor dıye benimleyken 3ay cıktıgı halde karısmıcak o fotoları teker teker sıldırtırdı .hem kendı hesabından da bıkını fotolarını paylasıyor eskı sevgılım .benim asla paylasmazdı normal fotomuzu bıle paylaşsa bıle cok kalmazdı .benim sosyal hesabımı bıle actırmazdı

tamam kardeşim öyle olsun ne dıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…