eski sevgili sorunsalı(meraktan) ?

Yemek yapmayı bilen kız hayata 1-0 önde başlar.Gece dışarıya çıkıp kendini kaybetmeyen kız 2-0 olur.Sonra göğüs dekoltesi verip mini etek giyen bir kız gelir maçı 3-2 kazanır. Bide sevgilinizde alemciyse şayet,belki karşılıklı içebiliceği birlikte mekanlara gidip eğlenebiliceği birini istiyodur hayatında.Misal ben.Ay ben sosyal erkek sevmiyorum başa bela dedim durdum kendi ailesi dışında kimseyle görüşmeyen birinide bulduuuuuum.Ömür geçti be boş yere.Bi canlı müziğe gidemedik karşılıklı içemedik gülüp eğlenemedik.Ha bunu diyen ben bir gece boyunca bi bardak alkolü ya bitiriyorum ya bitiremiyorum öyle bi alkol durumum yok.Yani kısacası insan bazen böyle istiyor.Yaşı büyüdükçe istediğinin bu olduğuna karar vermiş olabilir sözün özü.

ona ben kızmadım kı bazı arkadslar resmen evkızıyım dıye dalga gecmısler var mı boyle bısey ya

Yahu neden dalga geçelim arkadaşım?
Biz ev kızı olmanla değil bir başkasını sırf sana benzemiyor diye nasıl olurda o seçilir kaprisi yapman yüzünden eleştirdik
Önce sapla samanı bir ayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…