Eski sevgili sorunsalı.

rbd.dulce1

kış güneşi...
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
272
32
118
Merhaba hanımlar, iki haftadır görüştüğüm biri var cidden etkilenmeye başladım açıkcası.İki buçuk sene evvel çok sevdiği sevgilisinden ayrılmış ve sonra ciddi ilişkilere küsüp kendini tek gecelik ilişkilere vermiş.iki buçuk senedir ilk kez bir kızın kendisini ciddi anlamda etkilediğini söyledi.ama eski sevgilisinin hala arada aklına geldiğini itiraf etti.Dürüstlüğü de etkilemiyor değil beni.şimdi sizce nasıl bir yol izlemeliyim ilişki konusunda çok tecrübeli ve soğukkanlı değilim o yüzden fikirlere ihtiyacım var.Ne yaparsam o kızı tamamen unutturabilirim sizce?
 
Bunun için taktik vs yaparsan asla unutturamazsın,kendin ol onu düşünme yoksa işin içinden çıkamazsın.Adam seni beğenmiş,yakında onu unutacaktır
 
Siz unuturamazsiniz. Karsidaki beyfendi unutmaya hazirsa istiyorsa zaten unutur. Bence extra bir cabaya girmeyin unuturacagim diye. Birde söyle birsey var insan bazen eski sevgiliyi degilde hissetirdiklerini - iyi yada kötü - unutmakta, hazmetmekte zorlanir. Aranizda gercek bir ask olustugunda zaten eskisini unutacaktir. En azindan bende öyle oldu :)
 
Başkasını nasıl unuttururum diye başlama ilişkiye. Sen de insansın. Sevmek sevilmek senin de hakkın. Başkasının dağıttığını toplayacağım derken ömrün geçiyor. Değer mi?
 
başta çekici gelen bu 'dürüstlük'
sonra 'sen de yemedik halk komamışın'a dönüşür genelde.
mantıklı ol.
beyin bedava
nasıl yani benim ilerde onu bugün söylediklerinden ötürü yargılayacağımı düşünüyosanız yapmam öyle bişey.başka anlamda dediyseniz anlamadım valla :)
 
Birini unutmak için kendini tek gecelik ilişkilere vermesi ne kadar iğrenç.
Bunun yanında dürüst olması artı puan kazandırmıyor.
Bence yarabandı olma böyle birine.
 
nasıl yani benim ilerde onu bugün söylediklerinden ötürü yargılayacağımı düşünüyosanız yapmam öyle bişey.başka anlamda dediyseniz anlamadım valla :)

yargılamazsın da, acaba kaç fındık kırdı diye aklına gelir ara ara.
özellikle de iş ciddiye binince.
 
Hala unutamadıysa sizi yara bandı olarak kullanacak demektir bu .
 
Hala unutamadıysa sizi yara bandı olarak kullanacak demektir bu .
onu sanmıyorum yara bandı olsa derdi şimdiye binlercesini bulurdu ki.bence o anılarını unutamıyo yeni anılar biriktirebileceği birini bulmamış ya da istememiş bilmiyorum.şimdi beni seçti ama umarım vazgeçmez:)
 
yargılamazsın da, acaba kaç fındık kırdı diye aklına gelir ara ara.
özellikle de iş ciddiye binince.
valla sayamayacağım kadar fındıklar kırmış zaten ama bu beni acıtmıyor çünkü bi önceki sevgilim aşırı temizdi doymamıştı sonra öyle bi acıktı ki beni terkettı açlığı yüzünden:) belki çok fındık fıstık kıran biri için bişeyler daha sıradanlaşmış olur bu sebeple ilişki bitirilmeyeceğini öğrenmiş olur . denemeye değer :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…