- 6 Ekim 2008
- 272
- 32
- 118
- Konu Sahibi rbd.dulce1
-
Dönüşüyo zaten kendimden biliyimbaşta çekici gelen bu 'dürüstlük'
sonra 'sen de yemedik halk komamışın'a dönüşür genelde.
mantıklı ol.
beyin bedava
Sorunsal kelimesini kim nerden soktuysa milletin aklına. Çok irite oluyorum. Sorun o
nasıl yani benim ilerde onu bugün söylediklerinden ötürü yargılayacağımı düşünüyosanız yapmam öyle bişey.başka anlamda dediyseniz anlamadım valla :)başta çekici gelen bu 'dürüstlük'
sonra 'sen de yemedik halk komamışın'a dönüşür genelde.
mantıklı ol.
beyin bedava
nasıl yani benim ilerde onu bugün söylediklerinden ötürü yargılayacağımı düşünüyosanız yapmam öyle bişey.başka anlamda dediyseniz anlamadım valla :)
o zaman irite olduğunuz başlıklara girmezsiniz olur biter :)Sorunsal kelimesini kim nerden soktuysa milletin aklına. Çok irite oluyorum. Sorun o
ama iki buçuk sene geçmiş onsuz da yaşamayı öğrenmiş yani.Eski sevgili hala aklına geliyorsa geri dönme ihtimali de olur .
onu sanmıyorum yara bandı olsa derdi şimdiye binlercesini bulurdu ki.bence o anılarını unutamıyo yeni anılar biriktirebileceği birini bulmamış ya da istememiş bilmiyorum.şimdi beni seçti ama umarım vazgeçmez:)Hala unutamadıysa sizi yara bandı olarak kullanacak demektir bu .
ama iki buçuk sene geçmiş onsuz da yaşamayı öğrenmiş yani.
valla sayamayacağım kadar fındıklar kırmış zaten ama bu beni acıtmıyor çünkü bi önceki sevgilim aşırı temizdi doymamıştı sonra öyle bi acıktı ki beni terkettı açlığı yüzünden:) belki çok fındık fıstık kıran biri için bişeyler daha sıradanlaşmış olur bu sebeple ilişki bitirilmeyeceğini öğrenmiş olur . denemeye değer :)yargılamazsın da, acaba kaç fındık kırdı diye aklına gelir ara ara.
özellikle de iş ciddiye binince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?