- 4 Haziran 2009
- 1.411
- 1.825
- 658
- Konu Sahibi rbd.dulce1
-
yorumunuz gerçekten hoşuma gitti teşekkür ederim ama söyleme şekli şöyle oldu ben onun bana karşı hislerini çok inandırıcı bulmadığımı söyledim.o da iki buçuk senedir ilkkez böyle hissettiğini bana yalan söylemediğini anlattı bende iki buçuk sene önce kime hissediyodun filan diye sorunca anlattı.geçenlerde de beni kıskandı ben de abarttığını söylediğim de ben geçmişte sevgilimi erkek kardeşinden kıskanmış insanım dedi.gözü daldı o an.Nasıl aklına geldiğine bağlı...
Yani içi acıyor, o günleri özlüyor hatta hâlâ sevdiğini bile hissediyor ama yine de başka birisi ile denemeye devam diyorsa: kaçın! Arkanıza bile bakmayın!
Ama, bu sadece bir anlık bir hatırlama ise, hani yaşanmışlıklardan ötürü o halde fazla takılmayın.
Hepimiz yer yer geçmişte yaşadıklarımızı hatırlıyoruz.
Benim kafama takılan şu oldu ama, bu öylesine bir akıla gelme olsa size bunu neden söylesin? Yani bu (affınıza sığınarak yazıyorum) uyuyan köpeği uyandırmaktır. Aslında bunu sizinle paylaşması bi nevi, herşeye hazırlıklı ol' der gibi geldi bana.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
yorumunuz gerçekten hoşuma gitti teşekkür ederim ama söyleme şekli şöyle oldu ben onun bana karşı hislerini çok inandırıcı bulmadığımı söyledim.o da iki buçuk senedir ilkkez böyle hissettiğini bana yalan söylemediğini anlattı bende iki buçuk sene önce kime hissediyodun filan diye sorunca anlattı.geçenlerde de beni kıskandı ben de abarttığını söylediğim de ben geçmişte sevgilimi erkek kardeşinden kıskanmış insanım dedi.gözü daldı o an.
Neyse ki hangi konuya girebileceğimizi size sormuyoruz :)o zaman irite olduğunuz başlıklara girmezsiniz olur biter :)
bayılıyorum gerçek hayatta yaşadığı ezilmelerin ego acısını gelip sosyal medyada yerli yersiz ,insanlara sataşarak tatmin etmeye çalışan hatunlara :) tamam canım sen kafana göre takıl cevap vermiyorum :)Neyse ki hangi konuya girebileceğimizi size sormuyoruz :)
inşallah bakalım haklısınız kendim gibi olmalıyım taktik teknikle olcak şeyler değil galibaKlişe olcak ama kendin olman kendini sevmen ve kendine güvenmen yeterli bence..
iki buçuk hafta bile değil oniki gün filan oluyo birbirimizi tanımaya çalışıyoruz.sordum sevdim dedi ama bazı şeyleri aşamadık dedi filan. bilmiyorum ya iki buçuk senede başka anı yaşamadığı için onun hala aklına gelmesi doğal sanırım ama en azından onsuz yaşamayı da öğrenmiş.doğru davranırsam belki beni de sever bakalım denemeye değer çünkü etkiledi beni gerçekten.çok sağolun tavsiyeleriniz için:)Rica ederim ne demek...
Bilemiyorum, konu eski sevglili olunca herzaman dikkatli ve temkinli yaklaşmaktan yanayım.
(Eski sevgilisi yüzünden, sevgilimden ayrılmış biri olarak)
Konusu açmayı denediniz mi peki hiç? Yani hiç eski sevglilisi hakkında soru yönelttinizmi? Bir Bence kilit nokta orada ve verdiği cevaplarda. Gerçi 2,5 hafta da bunun için biraz erken gibi.
Konuyu toparlamak adına: bence şu an için fazla takıntı haline getirmeyin, zamanla eğer unutamadıysa patlak verir zaten.
Kaldı ki 2,5 sene uzun bir süre ve siz de O'ndan sonra ilksiniz, bazı şeyler çok doğal (kıyaslamaları kast ediyorum)
Umarım herşey gönlünüzce olur...
Eski sevgili yeşil ışık yaksa görürüm ben o alışmayı. Kosa koşa gider ona.ama iki buçuk sene geçmiş onsuz da yaşamayı öğrenmiş yani.
Gerçek hayatımda o kadar çok eziliyorum ki, gelip etkilendiği adamın eski sevgilisini unutturmak için taktik isteyenlere sataşıyorum sormabayılıyorum gerçek hayatta yaşadığı ezilmelerin ego acısını gelip sosyal medyada yerli yersiz ,insanlara sataşarak tatmin etmeye çalışan hatunlara :) tamam canım sen kafana göre takıl cevap vermiyorum :)
evet pek tecrübem yokdaha önce az ilişkin mi oldu ? çunku bu klasik bi avlama cumlesi --özel hissettirme vss-- bunu kuranlarla dalga geçiyom ben hazır guncük olmuş kes konuşmayı
aynen bu cumle çok klasik inanma öyle insanlar midesiz olur bazı şeylerin değerini kaybetmiş yanievet pek tecrübem yok
Kesinlikle katılıyorum sırf öyle Bi kelimenin olmadığını yazmak için girdim Konuya duygularıma tercüman olmuşsunuzSorunsal kelimesini kim nerden soktuysa milletin aklına. Çok irite oluyorum. Sorun o
Sozlukler... Bu isi onlar baslattiSorunsal kelimesini kim nerden soktuysa milletin aklına. Çok irite oluyorum. Sorun o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?