- 11 Haziran 2024
- 16
- -10
- 6
- 36
- Konu Sahibi guvercin34
Herkese merhabalar . Ben çok çaresiz hissettiğim için sizinle paylaşmak ve sizden sizden de fikir almak istiyorum. Şu amda 37 yaşındayım bekarım. Egeliyim ailem de orada. Ben 2008 tılında Konyaya üniversiteye gitmiştim orada Konyalı erkek arkdaşım oldu. Ben oaradayken askere gitti 15 ay bekledim döndüğünde ben iki yıllıktan mezun oluyordum ve sonra İzmirde 4 yıllık üni kazandım. O Konyadan gitmemi istemiyordu ileride evleniriz diyordu ama ben geleceğim için okumak istiyordum . 1 sene uzak mesafe ilişkisi devam etti . Ben de yaşım gereği evlilik düşünmüyordum okul ve iş önce diyordum aslında ne yapacağımı kendim de bilmiyordum 22 yaşındaydım. 25 te evleniriz diyordu benim okulum ben 26 yken bitiyordu 30a doğru evlenirim diyordum ama şüphelerim vardı . Biz çok iyi anlaşıyorduk . Alk*l alırdı ben de. Gezip tozmayı severdik. Benim ilk sevgilimdi. Ama benim o zamanlar kapalılara karşı da önyargım vardı aileden ve memleketimden gelen. Annesi ve ablası kapalıydı . Anneme bahsettiğimde Konyalıyla olmaz sen yapamazsın dedi. Tatilde şort filan giyerim bir şey demezken, evlenince şort giyemezsin diyordu. Ben kılık kıyafet ve rahatlık olmadığı için Konyada yaşamak istemiyordum ileride . Tamam dükkanı İzmire taşırım dedi ama üsizeeine basması borçları ödeyetim ilerde yaparım diyordu . Ama ben annesini arkadaşlarını bırakmayacağını biliyordum. Babası küçükken vefat etmiş.Abisi Konyada yaşıyordu ama bilemiyorum. Yanyanayken iyidik ama telefonda konuşurken beni sinir edecek şekilde konular açıyordu ben de sinirlenip ters konuşuyordum o zamanlar . Şimdi öyle konuşmuyorum mesela . Kurban kesiyorlar mesela bendenişim ki hayvan haklarına aykırı :) Halbuki benim ailem de kesiyor onun kesmesine engel olucam sanmış ki öyle bi şey ne derim ne yaparım. ileride farklımbiri olacak gibi konuşuyordu ben de korkuyordum beni değiştirecekmiş kapatacakmış gbibi gelşyordu. Öyle biri değil yapmaz diyordum ama korkuyordum yine de annem de onlar seni kapatır diyordu. 2 sene ara ara konuşarak sürdü çok seviyordu beni ben de onu ama emin olamıyorduk galiba . yazın bir kere tatile gittik aramız düzelsin diye ben başkasıyla bi uygulaöadan konuştuğunu gördüm ayrıyız zaten dedi bana ve çok alınmıştım . O yazdan sonra 25 yaşındayken ben okulu bitiremiceğimi anladım. Ben napcam şimdi diye psikolojik çöküntüye fgirdim . Aradım ben Konyaya kaydımı aldırayım burda yapamadım hata ettim dedim. Gelme sen Konyayı istemiyorsun ki gelme deedi. O kadar çok ağladım ki kapatınca. bitti bu iş dedim. Bir daha da ne ararım ne sorarım dedim . O da bundan önce kendince bitirmiş zaten en son ben aramış oldum yani. Bir sene sonra görücü usulü evlenmiş . Ondan da 2 sene sonra ben artık başka şehirde çalışmaya başladığımda beni aradı görüşmek için hayır dedim evli olmada görüşürdüm ama evliydi . Çocukları olmuş . Şimdi yine görüşmek istiyor . Yaşım oldu 37 .Bu arada ben de kimseyle olmadım bir ilişkim oldu 8 aylık ama sevemedim . flörtler harici kimseyi beğenmedim hep onunla karşılaştırdım çünkü beni seven sahiplenen para konusunda cömert sevdiğim ve beni sevdiğini bildiğim mükemmel biriydi. Görüşmek istemiyorum ama şunu sormak istiyorum beni suçluyor senin yüzünden olamadık sen benim ailemi kabul edemedin kapalılar diye laf ettin diyor. Ben saygsızlık yapmazsım ama ailecek de içli dışlı olamazdık onunbiliyorum o yüzden İzmire al işini dedim, demiştim. Ben zaten sonrasında aldım İzmire işimi dedi. Sen sabretmedin dedi. Ama ben zaten ara ara da olsa onunla görüşürdüm ilişkiyi ben bitiremezdim bana gelme Konyaya dediği için bitirdim . O lafından bi sene sonra Konyaya da gittim ben ona haber vermeden. Bunu öğrendi nasıl haber vermezsin , o zaman başka olurdu diye beni suçluyor . Bir sene önce istemedin neden haber vereyim dedim vbenim gururum var , gururun batsın şimdi nolduk diyor . Ben büyük bir hata mı yaptım ? O zaman küçğk değildim 25 yaşında ama ben toydum ailesini kapalı diye beğenmiyordum . Şimdi öyle düşğnmüyorum tabii .onunla evlensek mutlu olur muyduk sizin yorumlarınızı merak ediyorum .