- 3 Mayıs 2020
- 25
- 1
- 1
- Konu Sahibi Mavimsikelebek
-
Eski sevgilimden psikolojik siddet gördüğümü anlayınca ayrıldım fakat bu sefer evlenecektik ahımı aldın kandirdin hakkım haram olsun tarzında engellediğim halde başka hesaptan mesaj atıyor ona durumu açıklayınca kabul etmiyor üste çıkıyor seni sevmistim diyor bana vicdan çektiriyor ben de inançlı bir insanım bu çocuğun aklini başına getirmek için ne yapmalıyım??
Eski sevgilimden psikolojik siddet gördüğümü anlayınca ayrıldım fakat bu sefer evlenecektik ahımı aldın kandirdin hakkım haram olsun tarzında engellediğim halde başka hesaptan mesaj atıyor ona durumu açıklayınca kabul etmiyor üste çıkıyor seni sevmistim diyor bana vicdan çektiriyor ben de inançlı bir insanım bu çocuğun aklini başına getirmek için ne yapmalıyım??
AnlayamadimHâlâ devam ediyor
Yazdıkça daha çok engelleyin her devam ettiğinizde tekrar tekrar yazar. Benim de var böyle bir psikopat. Kendisini en son 17 yaşımda gördüm, konuştum aradan 3 hatta 4 yıl geçti hala yazıyor. Sürekli de psikolojik şiddet uygulayarak. Evlendi, karısını benim kadar sevemiyormuş bunun sorumlusu benmişim, karısının da vebalini alıyormuşum ahahahahaha siz yüz verdikçe devam edecek ne yazık ki. Tepkisiz kalın, ders vermeye bile çalışmayın. Kendi hayal dünyasında takılsın dursun.
psikoYazdıkça daha çok engelleyin her devam ettiğinizde tekrar tekrar yazar. Benim de var böyle bir psikopat. Kendisini en son 17 yaşımda gördüm, konuştum aradan 3 hatta 4 yıl geçti hala yazıyor. Sürekli de psikolojik şiddet uygulayarak. Evlendi, karısını benim kadar sevemiyormuş bunun sorumlusu benmişim, karısının da vebalini alıyormuşum ahahahahaha siz yüz verdikçe devam edecek ne yazık ki. Tepkisiz kalın, ders vermeye bile çalışmayın. Kendi hayal dünyasında takılsın dursun.
Evet gerçekten psikopatlik bu doğru tanimladinizYazdıkça daha çok engelleyin her devam ettiğinizde tekrar tekrar yazar. Benim de var böyle bir psikopat. Kendisini en son 17 yaşımda gördüm, konuştum aradan 3 hatta 4 yıl geçti hala yazıyor. Sürekli de psikolojik şiddet uygulayarak. Evlendi, karısını benim kadar sevemiyormuş bunun sorumlusu benmişim, karısının da vebalini alıyormuşum ahahahahaha siz yüz verdikçe devam edecek ne yazık ki. Tepkisiz kalın, ders vermeye bile çalışmayın. Kendi hayal dünyasında takılsın dursun.
Muhattap olmamak. Net bir biçimde cevap verme. Ölü taklidi yap. Bir süre sonra pes ederEski sevgilimden psikolojik siddet gördüğümü anlayınca ayrıldım fakat bu sefer evlenecektik ahımı aldın kandirdin hakkım haram olsun tarzında engellediğim halde başka hesaptan mesaj atıyor ona durumu açıklayınca kabul etmiyor üste çıkıyor seni sevmistim diyor bana vicdan çektiriyor ben de inançlı bir insanım bu çocuğun aklini başına getirmek için ne yapmalıyım??
1 yıl olacak nerdeyse vazgeçmedi mağdurlari oynuyor halaMuhattap olmamak. Net bir biçimde cevap verme. Ölü taklidi yap. Bir süre sonra pes eder
Şikayet etmeyi düşündünüz mü?1 yıl olacak nerdeyse vazgeçmedi mağdurlari oynuyor hala
psiko
Evet gerçekten
Evet gerçekten psikopatlik bu doğru tanimladiniz
Evet kendisi şikayet edeceğini söyleyince biraz duruldu ama şikayet edersem işin boyutu büyüyor ve evdekilerin durumu öğrenmesini istemiyorumŞikayet etmeyi düşündünüz mü?
Teşekkür ederim guldurdugunuz icineski nişanlımda bana yaptıaynı birebir ne yaşadıysan aynısını. hiç birini kaaleye almadım güldüm geçtim. çünkü zamanında agzma scmstı beter olsun dedim her defasında oholsun dedim o yalvardıkça hakaret ettikçe içim soğudu o kim ki bedduası tutacaktı her hesap açışında engelledim numaramı değiştirdim pç işte. bi zaman sonra umudu kesiyorlar sakın yanıt verme sakın.
Teşekkür ederim guldurdugunuz icin
bırakın manüpilatif birisi olduğu belli,Allah yardımcınız olsun kardeşimEski sevgilimden psikolojik siddet gördüğümü anlayınca ayrıldım fakat bu sefer evlenecektik ahımı aldın kandirdin hakkım haram olsun tarzında engellediğim halde başka hesaptan mesaj atıyor ona durumu açıklayınca kabul etmiyor üste çıkıyor seni sevmistim diyor bana vicdan çektiriyor ben de inançlı bir insanım bu çocuğun aklini başına getirmek için ne yapmalıyım??
Aynısını o bana diyor tam tersine...Ahirette hesaplasırız bro de. Kes at.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?