Eski sevgili ve psikolojik siddet

Mavimsikelebek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2020
25
1
1
Eski sevgilimden psikolojik siddet gördüğümü anlayınca ayrıldım fakat bu sefer evlenecektik ahımı aldın kandirdin hakkım haram olsun tarzında engellediğim halde başka hesaptan mesaj atıyor ona durumu açıklayınca kabul etmiyor üste çıkıyor seni sevmistim diyor bana vicdan çektiriyor ben de inançlı bir insanım bu çocuğun aklini başına getirmek için ne yapmalıyım??

Olmayan akil basa gelmez. Size psikolojik siddet uygularken dusunecekti. Kimsenin ahini falan almadiniz rahat olun.

Bu konuya cevap tam olarak şu; hiçbir şey yapmayın. Kesin ve net. Bitti gitti. Yolunuza bakın. Kafa yoracak çok daha önemli şeyler var.

Yazdıkça daha çok engelleyin her devam ettiğinizde tekrar tekrar yazar. Benim de var böyle bir psikopat. Kendisini en son 17 yaşımda gördüm, konuştum aradan 3 hatta 4 yıl geçti hala yazıyor. Sürekli de psikolojik şiddet uygulayarak. Evlendi, karısını benim kadar sevemiyormuş bunun sorumlusu benmişim, karısının da vebalini alıyormuşum ahahahahaha siz yüz verdikçe devam edecek ne yazık ki. Tepkisiz kalın, ders vermeye bile çalışmayın. Kendi hayal dünyasında takılsın dursun.

psiko
Evet gerçekten
Evet gerçekten psikopatlik bu doğru tanimladiniz

Muhattap olmamak. Net bir biçimde cevap verme. Ölü taklidi yap. Bir süre sonra pes eder

eski nişanlımda bana yaptı aynı birebir ne yaşadıysan aynısını. hiç birini kaaleye almadım güldüm geçtim. çünkü zamanında agzma scmstı beter olsun dedim her defasında oholsun dedim o yalvardıkça hakaret ettikçe içim soğudu o kim ki bedduası tutacaktı her hesap açışında engelledim numaramı değiştirdim pç işte. bi zaman sonra umudu kesiyorlar sakın yanıt verme sakın.

Teşekkür ederim guldurdugunuz icin

bırakın manüpilatif birisi olduğu belli,Allah yardımcınız olsun kardeşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…