Eski sevgili ve sorunlar

Askyuvam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2019
126
52
48
28
Arkadaşlar merhaba sevgilimle ayrılmıştık bugün 10 gün oldu ve dönüşü yok kesinlikle .Sorum şu ben ona kredi üzerinden 2000 liralık telefon almıştım o bana her ay ödeyecekti 10 ay boyunca .Parayı benim hesabıma atacak ama ben istemiyorum bi bağımız kalmasını sizce telefonu ondan geri istiyim mi yoksa her ay ödesin mi ?Kafam çok karışık

parayı versin

Böyle durumlarla o kadar çok karşılaşıyorum ki ne diyeceğimi bilemiyorum artık. Ilişki içinde kadının erkek için kredi çekmesi yok işte telefon alması, kredi kartını kullandırması vs bunlar bana çok ters geliyor. Bir erkek karşındaki kadın kadar birşeyler yapamıyorsa otursun dizinin üstünde bence kimseye musallat olmasın.

Ben buna katılmıyorum.Iyi gün de kötü gün de insanlar için.. O an ihtiyacı olabilir zor durumda olabilir. Nasıl ki tüm güzel duyguları paylaşıyoruz, böyle olumsuz durumlarda maddi destekte olabilmeliyiz. Ben seve seve kullandırırdım. Ama ben de aynısı başıma geldiğinde bu desteği görmek isterim

Katılıyorum erkeğin ve kadının asli görevleri vardır. İşte biz günümüzde rolleri değiştiğimiz için hep mutsuz ilişkiler ayrılıklar oluyor. Her ne kadar kadın güçlü görünse de duyguları ön plandadır.
Size katılamıycam telefon v.s gibi durumlar keyfi harcamalardır. Amaç iş görülsünse 200-300 tl ilk telefonla da yeter. Bir kadın erkeğin hele ki sevgiliyken ihtiyaçlarını karşılıyorsa hep kendisine bağlı kalacağını düşündüğü içindir. Erkeğin doğasında güçlü görünmek vardır. Sorunlarını kendi çözmeli. Kadın ihtiyaçlarını karşılayarak ona zarar veriyor. Erkek sonradan farkına varıp uzaklaşabiliyor.

Bir süre bekleyin bakalım kendisi bununla ilgili size dönüş yapacak mı. Eğer yapmazsa direk arayıp en azından parasını isteyin. Teli açmazsa bir mesaj atarsınız ama uzatmayın mesajla konuşmayı. Sorumluluğunu bilmeyen biriyle ne kadar az iletişim kurulursa o kadar iyi.

Erkekler android mi her daim güçlü olsun, güçlü dursun. Maddiyat denilince neden akla erkek geliyor, bu konudan bağımsız olarak soruyorum. Yani bir misyon yüklemişiz erkek gider para kazanır, kadın evde kalır “kadınca” işlerle uğraşır.

Elbette erkek çalışmalı, para kazanmalı, evinin ihtiyaçlarını gidermeli buna katılıyorum. Ama çok keskin çizgiler çizilerek erkeğin görevi bu, kadının ki şu demek ne kadar mantıklı? Asıl bu dediğiniz şey sebebiyle evlilikler yürümüyor. Erkek güçlü görünmek zorunda diye eşime maddi manevi destek olmamak bana ters geliyor bu da benim düşüncem. Sevgili dediğimiz kişiyi de ileride ki eş adayı olarak görüyoruz neticede. Bu şu demek değil yüklü krediler çekeyim varımı yoğumu sevgilime vereyim. Bunu kastetmiyorum. Bu şekilde kullanılan kadınlar da mevcut. Belki dediğiniz gibi telefon bir uç örnek, ama yardıma ihtiyacı olduğunda asla maddi yardımda bulunmam erkek güçlü olmak zorunda yardım edemem düşüncesinde de olamam. Burada iki yoldaşın birbirine maddi manevi desteğinden bahsediyorum.

Her ay havale yapsın.

Her ay onunla muhatap olmak istemezdim ben. Ustelik odemiyorum fakan da diyebilir birkac ay sonra. Ya topluca borcu kapatsin ya da telefonu satip borcu kapatin.

Doğa kanunu bu. Birçok aldatma hikayesinde cefayı eşler çeker uygun tabir saçını süpürge eder ama sefayı başka kadınlar sürer. Ayarlarıyla oynamamak gerek. Erkekler Mars’tan kadınlar Venüs’ten isimli bir kitap var duymuşsunuzdır belki hatta bizim ülkede birkaç yazar o kitaba benzer kitaplar yazdı okursanız ne demek istediğimi daha net anlayabilirsiniz. Bu arada evlilikte maddi paylaşım farklı. Eşinizin tutum ve davranışına göre şekillenir. Kadınlar her daim vericidir, verdiği kadarını da almak ister. Sevgililik farklı o evre sizin için neler yapabileceğini gösterme evresi, güven evresi. Evliliğe ona göre karar veririz.

Sizin dediğinize göre evde ev işi yapan kadınların hiç aldatılmaması lazım kocalarının ayarlarını bozmuyorlar sonuçta ama işler hiç de öyle yürümüyor klasik türk filmlerindeki sefayı süren ablalarımız hiç de öyle ev işi yapan tipler olmuyor demek ki klasik kadın rol modeli kazanmıyor uzun vadede

bekleyin bence ilk taksidi ödemezse o zaman parayı pesın vermesini isteyin bir sekilde vermek zorunda cunku

Ev işlerini yaparken salça kavanozunu eşinize açtıracaksınız, mutfak dolabının en üst rafından bardak alırken eşinizden yardım isteyeceksiniz. Damacanayı sırtlamayacaksınız. Onun gücünü göstermesine olanak vereceksiniz. Erkek bunu istiyor.

Sesli güldüm

Zaten kendisine telefon ısmarlatma talebi olmamış ki. Bi nevi borç gibi kredi kartına aylık ödeme yapmak üzere anlaşmışlar. Bunu benden değil başka bir arkadaşından talep etse bozulurdum ben asıl.
Ilişki kaç senelik bilmiyorum ama tabi bunlar benim yaşadığım uzun dönem ilişki üzerinden yapılmış yorumlar. Benim ilişkim bitse 2000 tl düşüneceğim son şey olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…