Eski sevgili ve sorunlar

Birçok kadın ev işini kadınlık görevi olduğunu düşünüyor kavanoz kapağı olayı ona istinaden söylenmiştir. Ne güzel kadın olarak siz görevinizi biliyorsunuz erkek olarakta eşiniz. Olması gereken bu.
Tecrübe diyelim
Yukarıda da dediğim gibi kadınlar ev işini kendi görevi biliyor. Orada bir ironi var anlayanlar için. Benimde anlatmak istediğim tam da son paragrafınız

Demek istediğimi hiç anlamamışsınız. Hala görev diyorsunuz.

Erkekler kadınların kendilerine olan sevgi ve zaafını kullanıyorlar. Çoğu erkek bunu bilinçli kullanmak için yapıyor. Ama siz buyrun nasıl yapmak istiyorsanız yapın sizi tutmayalım.

Hediye olsa yine amenna karşılıklı hediyeleşmek güzeldir sevgiliyken. O da yapıyorsa evet eyvallah hadi bir derece. Ama yinede bu meblağda bir hediye almazdım sanırım.
Amma velakin kendi kullanacağı telofona verecek 2000 lirası yok ve sana aldırıyorsa zaten orda bi durmak lazım. Gurur kalmamış kimsede demekki artık. Bir de üzerine ayrılınmış... Adamın dülünüp bununla ilgili adım atması nasıl ödeyeceğini söylemesi lazımken... Sen istemeye niye utanacaksın ki?
Eskiden bende arkadaşıma falan verdiğim parayı eşyayı istemeye utanırdım enayi yerine konduğumı anlayınca geçti o devran.
On gün oldu diyorsun hiç mi aklına gelmedi sanki, bal gibi de aklında ama üzerine kondu. Buna müsade etme sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…