Eski sevgili ve sorunlar

Market poşetlerinin hepsini de eşime taşırıyorum ben posetler elle4ini kesene kadar. Güçlü hissediyo4 böyle kendini yoksa farkında değil tabii

Market poşetlerinin hepsini de eşime taşırıyorum ben posetler elle4ini kesene kadar. Güçlü hissediyo4 böyle kendini yoksa farkında değil tabii
Çok güzel eve gelince de güzel bir öpücük konduruyorsunuzdur yanağına umarım

Kavanoz açacağım var.
Mutfakta küçük merdivenim var.
Damacana için tekerlekli sebilim var.
Bunları eşime yaptırsam kendini güçlü hissetmez aksine küçük ev robotun muyum ben senin der.
Benimle evli olduğu için zaten çok güçlü hissettiğini her fırsatta herkese dile getiriyor.
Yani her erkek aynı değildir.

Yaptırın bence arada birkaç kez insin çıksın arabaya
Daha neler. Kendini öyle şeylerle güçlü hissedecek değil ya da muhtaç. Kaldı ki o evde yokken de kapak açmam gerekebilir vs...Ben ilk baş kapak açmayı bilmiyordum önce havasını almak ger3kmis çok basit bir şeymiş aslında. Bak böyle yapacaksın diye bana gösterdi tık diye açıyorum artık. Erkekler farkında değil mi kapak acabildigimizin falan. Damacana taşımak zor ama bak onu yapıp herkul gibiyim be diyebilirler.

Biz burada yazılana göre yorum yapabiliyoruz detayını bilmiyoruz. Sevgiliyken ihtiyaçların karşılanması sözüme istinaden yazdınız sanırım. Konu sahibinin özelinde yazmadım düşüncem bu.

Birbirinizin hayatını kolaylaştırmakta güzel. Eminim eşinizde sizin birçok yükünüzü alıyordur.

Size birşey öğretmiş bu onun için gurur verici birşey olabilir. Bi ara sorun isterseniz.

Sevgiliye 2000 tl lik telefon almana ne gerek vardı.
Geri isteme o cirkin bi hareket. Parayı toplu atabilirse atsın sana. Yoksa üzerine bi bardak su iç

Ne yazık ki katılmıyorum

Telefon bu bebek maması değil, ekmek değil su değil olmasa ölmezsin yani. Telefonu kredi cekerek almak zaten saçma ama sevgiline kredi çektirip almak yüzsüzlük ben olsam kredi falan çekmezdim. Bana kredi çek diyen gurursuz erkekle zaten işim olmaz.

Erkeklere para vermeyin kızlar ayrılıyorsunuz sonra geri gelmiyor bunlar rezil bunlar yüzsüz 100 kez yazdım bak vermeyin sakın

Sevgiliye 2000 tl lik telefon almana ne gerek vardı.
Geri isteme o cirkin bi hareket. Parayı toplu atabilirse atsın sana. Yoksa üzerine bi bardak su iç

Niye istemeseni yahu para paradir, romantik iliski zaten bitmis gitmis. Bu kiz elin adamina neden 2000Tlsini versin niye borca girsin? Duzgun, gururlu bir erkek olsaydi zaten ya parayi cikarir verirdi ya da telefonu verirdi. Adam bir yuzsuz, bir asalak. Bu isin cirkinligi guzelligi mi kalmis? Gitsin ya parayi ver ya telefonu ver desin, telefonu verirse de satip borcu kapatsin.

Evet işte bende diyorum ki elin adamına o kadar pahalı hediye niye aldın ? Belliki zaten güzel gitmeyen bi ilişkiymiş. Ben utanırım valla telefonu ver demeye. Onun bunu düşünüp vermesi mükemmel olurdu ama direk toplu parayı alması daha güzel bir hareket olur

Parayi veremem derse bence istesin Maksat borcu kapatip zarara girmemek

Adam cidden yuzsuzmus yahu, ayrildigi sevgiliyi borca sokup o telefonu kullaniyor bir de ... ben olsam parayi aldiktan sonra Instagramda ifsa ederdim ben yandim diger kizlar yanmasin diye

Hahahah cerryciğim burdan çıkardığım sonuç demekki ben salak gibi utandıgım için telefonu isteyemeyecektim. O pislikte parasını vermesse ben o borcu öderken o da yeni sevgilisiyle benim aldığım telefonda konuşup mesajlaşacaktı almayın kızlar sevgilinize telefon falan. Ayıcık falan bıseyler alın

Birbirinizin hayatını kolaylaştırmakta güzel. Eminim eşinizde sizin birçok yükünüzü alıyordur.
Hayatımızda herhangi bir yük yok. Ev işi, temizlik, yemek ya da çalıştığımız işlerimiz vs ikimiz için de yük değil. O yüzden birbirimizin yükünü almak gibi bir durum da yok. Yaşadığı hayatı veya yaşamını sürdürmek için gerekli olan herhangi bir şeyi yük olarak görmek tuhaf zaten.

Üstelik bir kadın eşinin kendisini güçlü veya değerli hissetmesini sağlamak için kavanoz kapağı açtırması ya da ne bileyim yük olarak gördüğü birşeyi ona vermesi gerekiyorsa, zaten o ilişkide ve her iki tarafta da bir sorun var demektir.

Off ucuz ilişki koçlarından mı aldınız bu bilgileri? Erkekler güçlü kadınlara hayran olur her zaman. Ama kendilerine güvenmediklerinden yaklaşamayabilirler sonuç olarak kendilerine muhtaç gibi davranan kadınlara tamah ederler. Muhtaç gibi davranan kadın da elde ettim sanır. Ne kadın ne erkek kimseye yük olmadan kendine yeterek yaşamayı bilmeli.

Ben ilişkilerde henüz resmi adımlar atılmadan bu kadar yüz göz olunmasını doğru bulmuyorum. Olan olmuş artık geri istemek “ayrıldığı için gıcıklık çıkaran” kişi gibi görünmenize sebep olabilir. Borcunu ödüyorsa sıkıntı yok zaten her ay havale yapar size görüşmek zorunda değilsiniz ki. Eğer borcunu ödemezse geri isteyin telefonu.

Amuda kalktığında da tribünlerden şak şak yapayım, çok çok daha güçlü hissetsin.

kol kası yerine beyin kaslarının hakkını versek yine de mutlu olmaz mı.. Mesela gerçek manada söylenmiş “çok iyi düşünmüşsün, çok zekice, benim neden aklıma gelmedi” gibi şeyler hem onu onore eder hem beni gerçekten mutlu eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…