Market poşetlerinin hepsini de eşime taşırıyorum ben posetler elle4ini kesene kadar. Güçlü hissediyo4 böyle kendini yoksa farkında değil tabiiEv işlerini yaparken salça kavanozunu eşinize açtıracaksınız, mutfak dolabının en üst rafından bardak alırken eşinizden yardım isteyeceksiniz. Damacanayı sırtlamayacaksınız. Onun gücünü göstermesine olanak vereceksiniz. Erkek bunu istiyor.
Çok güzel eve gelince de güzel bir öpücük konduruyorsunuzdur yanağına umarımMarket poşetlerinin hepsini de eşime taşırıyorum ben posetler elle4ini kesene kadar. Güçlü hissediyo4 böyle kendini yoksa farkında değil tabii
Aslında şaka yapmıştım ama eve geldiğinde genelde öperim zaten evdeysem.Çok güzel eve gelince de güzel bir öpücük konduruyorsunuzdur yanağına umarım
Yaptırın bence aradaAslında şaka yapmıştım ama eve geldiğinde genelde öperim zaten evdeysem.
Kavanoz açacağım var.Ev işlerini yaparken salça kavanozunu eşinize açtıracaksınız, mutfak dolabının en üst rafından bardak alırken eşinizden yardım isteyeceksiniz. Damacanayı sırtlamayacaksınız. Onun gücünü göstermesine olanak vereceksiniz. Erkek bunu istiyor.
Daha neler. Kendini öyle şeylerle güçlü hissedecek değil ya da muhtaç. Kaldı ki o evde yokken de kapak açmam gerekebilir vs...Ben ilk baş kapak açmayı bilmiyordum önce havasını almak ger3kmis çok basit bir şeymiş aslında. Bak böyle yapacaksın diye bana gösterdi tık diye açıyorum artık. Erkekler farkında değil mi kapak acabildigimizin falan. Damacana taşımak zor ama bak onu yapıp herkul gibiyim be diyebilirler.Yaptırın bence aradabirkaç kez insin çıksın arabaya
Biz burada yazılana göre yorum yapabiliyoruz detayını bilmiyoruz. Sevgiliyken ihtiyaçların karşılanması sözüme istinaden yazdınız sanırım. Konu sahibinin özelinde yazmadım düşüncem bu.Zaten kendisine telefon ısmarlatma talebi olmamış ki. Bi nevi borç gibi kredi kartına aylık ödeme yapmak üzere anlaşmışlar. Bunu benden değil başka bir arkadaşından talep etse bozulurdum ben asıl.
Ilişki kaç senelik bilmiyorum ama tabi bunlar benim yaşadığım uzun dönem ilişki üzerinden yapılmış yorumlar. Benim ilişkim bitse 2000 tl düşüneceğim son şey olur.
Birbirinizin hayatını kolaylaştırmakta güzel. Eminim eşinizde sizin birçok yükünüzü alıyordur.Kavanoz açacağım var.
Mutfakta küçük merdivenim var.
Damacana için tekerlekli sebilim var.
Bunları eşime yaptırsam kendini güçlü hissetmez aksine küçük ev robotun muyum ben senin der.
Benimle evli olduğu için zaten çok güçlü hissettiğini her fırsatta herkese dile getiriyor.
Yani her erkek aynı değildir.
Size birşey öğretmiş bu onun için gurur verici birşey olabilir. Bi ara sorun isterseniz.Daha neler. Kendini öyle şeylerle güçlü hissedecek değil ya da muhtaç. Kaldı ki o evde yokken de kapak açmam gerekebilir vs...Ben ilk baş kapak açmayı bilmiyordum önce havasını almak ger3kmis çok basit bir şeymiş aslında. Bak böyle yapacaksın diye bana gösterdi tık diye açıyorum artık. Erkekler farkında değil mi kapak acabildigimizin falan. Damacana taşımak zor ama bak onu yapıp herkul gibiyim be diyebilirler.
Yok sorarsam kahkaha atabilir yıllar geçti nerden aklına geldi de diyebilir:) tabii ki bir şey öğretmek iyidir bunun hepimiz farkındayızSize birşey öğretmiş bu onun için gurur verici birşey olabilir. Bi ara sorun isterseniz.
Ben buna katılmıyorum.Iyi gün de kötü gün de insanlar için.. O an ihtiyacı olabilir zor durumda olabilir. Nasıl ki tüm güzel duyguları paylaşıyoruz, böyle olumsuz durumlarda maddi destekte olabilmeliyiz. Ben seve seve kullandırırdım. Ama ben de aynısı başıma geldiğinde bu desteği görmek isterim
Sevgiliye 2000 tl lik telefon almana ne gerek vardı.
Geri isteme o cirkin bi hareket. Parayı toplu atabilirse atsın sana. Yoksa üzerine bi bardak su iç
Evet işte bende diyorum ki elin adamına o kadar pahalı hediye niye aldın ? Belliki zaten güzel gitmeyen bi ilişkiymiş. Ben utanırım valla telefonu ver demeye. Onun bunu düşünüp vermesi mükemmel olurdu amaNiye istemeseni yahu para paradir, romantik iliski zaten bitmis gitmis. Bu kiz elin adamina neden 2000Tlsini versin niye borca girsin? Duzgun, gururlu bir erkek olsaydi zaten ya parayi cikarir verirdi ya da telefonu verirdi. Adam bir yuzsuz, bir asalak. Bu isin cirkinligi guzelligi mi kalmis? Gitsin ya parayi ver ya telefonu ver desin, telefonu verirse de satip borcu kapatsin.
Evet işte bende diyorum ki elin adamına o kadar pahalı hediye niye aldın ? Belliki zaten güzel gitmeyen bi ilişkiymiş. Ben utanırım valla telefonu ver demeye. Onun bunu düşünüp vermesi mükemmel olurdu amadirek toplu parayı alması daha güzel bir hareket olur
HahahahParayi veremem derse bence istesinMaksat borcu kapatip zarara girmemek
Adam cidden yuzsuzmus yahu, ayrildigi sevgiliyi borca sokup o telefonu kullaniyor bir de ... ben olsam parayi aldiktan sonra Instagramda ifsa ederdim ben yandim diger kizlar yanmasin diye
Hayatımızda herhangi bir yük yok. Ev işi, temizlik, yemek ya da çalıştığımız işlerimiz vs ikimiz için de yük değil. O yüzden birbirimizin yükünü almak gibi bir durum da yok. Yaşadığı hayatı veya yaşamını sürdürmek için gerekli olan herhangi bir şeyi yük olarak görmek tuhaf zaten.Birbirinizin hayatını kolaylaştırmakta güzel. Eminim eşinizde sizin birçok yükünüzü alıyordur.
Off ucuz ilişki koçlarından mı aldınız bu bilgileri? Erkekler güçlü kadınlara hayran olur her zaman. Ama kendilerine güvenmediklerinden yaklaşamayabilirler sonuç olarak kendilerine muhtaç gibi davranan kadınlara tamah ederler. Muhtaç gibi davranan kadın da elde ettim sanır. Ne kadın ne erkek kimseye yük olmadan kendine yeterek yaşamayı bilmeli.Ev işlerini yaparken salça kavanozunu eşinize açtıracaksınız, mutfak dolabının en üst rafından bardak alırken eşinizden yardım isteyeceksiniz. Damacanayı sırtlamayacaksınız. Onun gücünü göstermesine olanak vereceksiniz. Erkek bunu istiyor.
Ev işlerini yaparken salça kavanozunu eşinize açtıracaksınız, mutfak dolabının en üst rafından bardak alırken eşinizden yardım isteyeceksiniz. Damacanayı sırtlamayacaksınız. Onun gücünü göstermesine olanak vereceksiniz. Erkek bunu istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?