Eski sevgili ve ten uyumu

Birini sevmesen bile bedenen isteyebilirsin gibi bisey mi yani. Bence sevginin beraberinde geliyor
Aynen oyle bir sey, sevmeseniz bile ona yaklasinca iciniz titrer kokusundan. Evet insan sevdigi insana duygusal bir cekim duyar ama ten uyumunuz varsa temas etmeden, sarilmadan ve hatta sevismeden uyuyamazsiniz. Yani kavga bile etseniz birbirinizin teninin kokusunu alinca yaklasmadan duramazsiniz

Aynen oyle bir sey, sevmeseniz bile ona yaklasinca iciniz titrer kokusundan. Evet insan sevdigi insana duygusal bir cekim duyar ama ten uyumunuz varsa temas etmeden, sarilmadan ve hatta sevismeden uyuyamazsiniz. Yani kavga bile etseniz birbirinizin teninin kokusunu alinca yaklasmadan duramazsiniz
Hah ben de öyleyim ona karşı. Peki bu uyum çift taraflı mıdır

öhöm :) geri dönüşü olamaz mı yani bi "uyudun mu" mesajı çek madem bu kadar zorluyor seni. 🤣

aslında evrimsel bakarsak o kişi ile çiftleşmen en sağlıklı bebekleri üretecek içgüdüsünden dolayı bu kadar çekici geliyor. yani feromonlar beyin falan giriyor işin içine. eğer bitirme sebebin çok imkansız değilse (yani adam hödüğün teki değilse) tekrar yakınlaşmak için bir dürt madem. ne zaman kk ya girsem bunla ilgili bi konunu görüyorum valla üzüldüm :)

yok oluru yok diyorsan da sosyal medyadan sil kafandan da bi detoks yap başka şeylere odaklanmaya çalış yeni birileriyle tanış :P

öhöm :) geri dönüşü olamaz mı yani bi "uyudun mu" mesajı çek madem bu kadar zorluyor seni. 🤣

aslında evrimsel bakarsak o kişi ile çiftleşmen en sağlıklı bebekleri üretecek içgüdüsünden dolayı bu kadar çekici geliyor. yani feromonlar beyin falan giriyor işin içine. eğer bitirme sebebin çok imkansız değilse (yani adam hödüğün teki değilse) tekrar yakınlaşmak için bir dürt madem. ne zaman kk ya girsem bunla ilgili bi konunu görüyorum valla üzüldüm :)

yok oluru yok diyorsan da sosyal medyadan sil kafandan da bi detoks yap başka şeylere odaklanmaya çalış yeni birileriyle tanış :P
Ay valla çocuk çok dengesiz karaktersiz biri çok kavgalar ettik uyudun mu yazsam aşırı saçma olur dalga geçiyorum zanneder. Demin baktım bi gecede 20 tane kız takip etmiş oha dedim o da kudurdu galiba benim gibi.

Ay valla çocuk çok dengesiz karaktersiz biri çok kavgalar ettik uyudun mu yazsam aşırı saçma olur dalga geçiyorum zanneder. Demin baktım bi gecede 20 tane kız takip etmiş oha dedim o da kudurdu galiba benim gibi.

uf o zaman boşver aptalın tekiymiş. f.ck buddy de takılma bence cinsel yolla bulaşan hastalık riski çok fazla. kaç tane kıza iş atıyor diyorsun.

fiziksel özellikleri çekici geliyorduysa o tipte birini ara madem. insanın beğendiği insan tipi 3 aşağı 5 yukarı aynıdır.

İyi geceler hanımlar ya ben bu konudan çok muzdaribim taa üç ay önce de bununla ilgili konu açmıştım ben eski sevgilimi düşünmeden uyuyamıyorum ama bu genelde cinsel şeylerle ilgili oluyo özellikle regl dönemi zamanları aşırı artıyo ve ondan başkasını düşünemiyorum yeni birileri hiç içimden gelmiyo ten uyumumuz mu vardı acaba bununla ilgili ne yapabilirim çok sinir bozucuo_O
Bacım düzenli sevişiomuydunuz????Sevişelimmi yaz.Dönerse sevişirsin dönmezse zaten hiç sevişnedinki.Bilemedim kız.

Ona kendisiyle sevişmek istediğini söyle (Girizgaha gerek yok bu durumda) o da isterse seviş, tadını çıkar.
O istemezse, zaten rotanı yeni sevgililere çevirirsin ve bu da senin için en iyisi olur
Yok, ben ille de O'nu isterim diyorsan, o zaman onu hayal ederek mastürbasyon yap. Yeterince yaratıcı olursan adamın kendisine bile gerek kalmaz artık:dondurma::KK71:

Ona kendisiyle sevişmek istediğini söyle (Girizgaha gerek yok bu durumda) o da isterse seviş, tadını çıkar.
O istemezse, zaten rotanı yeni sevgililere çevirirsin ve bu da senin için en iyisi olur
Yok, ben ille de O'nu isterim diyorsan, o zaman onu hayal ederek mastürbasyon yap. Yeterince yaratıcı olursan adamın kendisine bile gerek kalmaz artık:dondurma::KK71:
Sevişmek istiyorum yazmak tarzım değil ya. İkinci seçenek mantıklı geldi bu işi biliyorsunn

Ben bu durumu biliyorum, bizzat yaşadım. Kötü haber, bu yaşadığınız durumu ne yazık ki sadece o kişiyle yaşayacaksınız. Yani ileride aşık olup evlenseniz de eşiniz için aynı hisleri hissetmeyeceksiniz. Bu başka bir kimya. İyi haber eski sevgilinize hissettiğiniz tutku zamanla körelecek. Yerini başka hayat kaygıları alacak. Hatta bazen o tutkunun verdiği morfinsel hazzı özleyip aynı hisseder miyim diye uğraşacaksınız ama olmayacak. Bu yüzden şu anda tadını çıkarın

Çok sevmekle ilgili. Aşk bu işte. Yüksek ten uyumu içeren bir aşk ama. Çok masum değil.
Öyle uzaktan baksam bana yeter diyebileceğin bir aşk değil. İlla dokunmak istediğin, yiyip bitirmek istediğin bir şey. Daha tutkulu ve ateşli.
Ben hayatımda 2 kez aşık oldum.
İkisinde de senin hissettiklerini yaşadım.
Ve işin ilginci şu; ayrılık dönemlerinde bile tamam ayrılalım ama keşke haftada bi kez öpsem diye düşünüyordum. O kadar özlüyordum ki tenini kokusunu.
Konuşmayalım, görüşmeyelim ama koklayıp öpeyim diyor insan.
Çok ilginç bir şey. Bu ten çekiminin tarifi yok.
Olağanüstü bir his. Durup durup o tadı o kokuyu düşünürsün “Allah’ım insan değil bal yaratmışsın.” Dersin kendi kendine.
Sonuç olarak zamanla geçecek ve tamamen bitecek.
İlk aşkımdan bi anda soğudum ben geçti gitti.
Şimdi midem bulanıyor hatırlayınca.
Senin de öyle olur.

Ben bu durumu biliyorum, bizzat yaşadım. Kötü haber, bu yaşadığınız durumu ne yazık ki sadece o kişiyle yaşayacaksınız. Yani ileride aşık olup evlenseniz de eşiniz için aynı hisleri hissetmeyeceksiniz. Bu başka bir kimya. İyi haber eski sevgilinize hissettiğiniz tutku zamanla körelecek. Yerini başka hayat kaygıları alacak. Hatta bazen o tutkunun verdiği morfinsel hazzı özleyip aynı hisseder miyim diye uğraşacaksınız ama olmayacak. Bu yüzden şu anda tadını çıkarın

Katılmıyorum. İki kez yaşadım ben bu durumu.
Eski sevgilimi düşününce midem bulanıyor şu an.
O kadar tutku ve ten uyumu vardı ki geçmişte.
Sonra başkasına aşık oldum.
Şimdi hayatımda o kişi. Ve geçmiştekini kat kat aşan bir ten uyumu var.
Bu durum her zaman yaşanabilir. Kiminde 1 kez kiminde 5 kez olabilir.
Kısmet bence.
Umarım evleneceğim insanla da böyle bir uyum yakalarım.
Alışmış kudurmuştan beter. Böyle tutkulu aşklardan sonra aşağısı kesmez herhalde.

Hayatınıza başkası girerse bu durum değişir bence. Regl döneminde çıldıran hormonlara bakmayın siz. Hepimize neler çektiriyor onlar. :halay:

Back
X