Eski sevgili yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor

willedwoman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2016
1.334
2.690
83
40
Kızlar hayırlı akşamlar.
10 yıl önce sevdiğiniz duygusal anlamda görüştüğünüz biri var ve halen ona çok değer veriyorsunuz. Ama o bi başkasıyla evli siz bekarsınız. Bu kişi zamanında sizin için çok fedakarlıklarda bulunmuş olsa. Ve gece ortak arkadaşlardan onun kaza geçirdiğini yoğun bakıma alındığını yaşam savaşı verdiğini öğreniyorsunuz. Ve farklı şehirlerdesiniz. Ne yapardınız nasıl bir duygu haline girerdiniz. Hasta olan kişi bayan. Sizce bir erkek ruh hali nasıl olur bu durumda. Kızlar bu konu çok önemli sizden gelen yorumlar çok kıymetli olacak. Çok teşekkür ederim.

Üzülürdüm evet dua ederdim. arkadaşında dediği gibi sadece okadar. evli varklı kadın kalkıp hastaneye filan gitmek çok yanlış olur. iyileşirse eğer telefonla hala arkadaş gibi görüşüyosam geçmiş olsun diye arardım. görüşmüyosam telefonla da aramazdım. bir kadın olarak o durumda ben olsam bana da aynen böyle davranılmasını isterdim.

Sen ve gene hep başkalarıyla ilgili konuların :110::işsiz:o_O

Bir de oturup başımıza gelmeyen şeyler için olmayan duygularımızı mı yazacağız yav? Diyelim ki burda ben sallıyorum habire sonra başıma gelse başka türlü, tersi şekilde davranıyorum. Burada senin bizden kazancın ne olacak hala anlamıyorum.

Konu anlaşılır değil ama ne olursa olsun evli biri var konuda. İletişime geçmeye gerek yok.

Ay ben hemen ucardim.
Bilmiyorum... hem cok üzülürdüm hemde son insanlik vazifemi yapmazsam kendimi asla afetmezdim

Adam evli değil isterse 7 karili olsun... sonucda insaniz ve arada geçmiş haklar var...
Ben inançlı bir insanım eğer kulağıma geldiyse bu kaza demekki benden büyük bir güç gitmemi istiyor.

Benim annem komada yatarken tanığı kim varsa çağırdım. Ve komadan kalkınca hep duyduğunu söyledi... son son vedalaşdi

Ona hala deger vermesem bile icim cız ederdi, cok üzülürdüm. Bol bol dua ederdim.
Ama hepsi bu kadar. Önceden aramda bag olan evli birine kalkıp gidemezdim, yakısık almazdı. O yüzden oturdugum yerden iyi olmasını beklerdim.

Bu sorunun net bi cevabı olamaz ki ,kişiden kişiye değişir ,bu erkek duygusal bir adamsa anılarına önem veren biriyse kadına halen aşık değilse bile üzülür,üzüldüğünü de belli eder.duygusuz hissiz bir adamsa çokta etkilemez .ben bir kadın olarak hayatımda tanıştığım görüştüğüm birlikte vakit geçirdiğim herhangi biri ( kadın ya da erkek duygusal herhangi bir şey yoksa bile ) için bir kaç gün sarsılırım çok üzülürüm iyileşmesi için dua ederim .illa aşk olmasına gerek yok .kişilikle alakalı bence.

ben anlamadım.

konuyu başkası adına mı açtınız mesela sevgilinizin yoğun bakımda olan eski sevgilisi mi bu kişi? ya da bir erkek arkadaşınızın?
ya da siz eşcinselsiniz, kaza yapan ve yoğun bakımda olan hanım sizin eski sevgiliniz ama şu an bir erkekle evli.

anlamadım. anlatsanız?

evliyse ve benim o kişiyle aşk ilişkim olmuşsa herhalde gitmem ya çok istesem de. karısı/kocası problem yaratır al başına derdi ondan sonra.

Back
X