Eski sevgili yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor

Bence bide erkekler klubu diye site açılmalı ama orayıda biz kadınlar basarız :) valla sizin durum çelişkili manevi olarak yanında olmak iyi gelirse gidin zaten eşi dostu sizi tanımaz iş arkadasıyım dersiniz vs. Ki yoğun bakıma zaten almazlar gitsenizde

Hasta olan kadın yazmış aklım karıştı.
Iste tepki almamak icin yogun bakimdakinin kadin oldugunu soylemis kendisinin oldugu belli olmasin diye.diger ihtimalde yogun bakimdayip diyerek eski sevgiliye gel demek olabilir ya da gercekten zarar verecekti kendine bilinmez. Her iki secenekte bugun acilan konuyla ilgili
Vicdan azabi cekiyormus....

Kızlar hayırlı akşamlar.
10 yıl önce sevdiğiniz duygusal anlamda görüştüğünüz biri var ve halen ona çok değer veriyorsunuz. Ama o bi başkasıyla evli siz bekarsınız. Bu kişi zamanında sizin için çok fedakarlıklarda bulunmuş olsa. Ve gece ortak arkadaşlardan onun kaza geçirdiğini yoğun bakıma alındığını yaşam savaşı verdiğini öğreniyorsunuz. Ve farklı şehirlerdesiniz. Ne yapardınız nasıl bir duygu haline girerdiniz. Hasta olan kişi bayan. Sizce bir erkek ruh hali nasıl olur bu durumda. Kızlar bu konu çok önemli sizden gelen yorumlar çok kıymetli olacak. Çok teşekkür ederim.

Yoğun bakımda olan erkek mi kadın mı?
Evli olan kadın ona eminiz ama... :işsiz:

Bazi arkadaslar ne var hata yapmis diyordu 1 ay icerisinde sevgilsine donmeyi dusunen birinin ne kadar dogru yaptigini gorurler belki dedim..olayin ozu bu konu zaten.

Her ay bu eski sevgili gündem olacak gibi. Ne sevgiliymiş arkadaş. Evinde çok huzurlu olmak da yaramıyor millete. Aksiyon lazım.

Kızlar hayırlı akşamlar.
10 yıl önce sevdiğiniz duygusal anlamda görüştüğünüz biri var ve halen ona çok değer veriyorsunuz. Ama o bi başkasıyla evli siz bekarsınız. Bu kişi zamanında sizin için çok fedakarlıklarda bulunmuş olsa. Ve gece ortak arkadaşlardan onun kaza geçirdiğini yoğun bakıma alındığını yaşam savaşı verdiğini öğreniyorsunuz. Ve farklı şehirlerdesiniz. Ne yapardınız nasıl bir duygu haline girerdiniz. Hasta olan kişi bayan. Sizce bir erkek ruh hali nasıl olur bu durumda. Kızlar bu konu çok önemli sizden gelen yorumlar çok kıymetli olacak. Çok teşekkür ederim.
Aslında sızın sevgılınız yogun bakımda ve sız evlısınız eskı sevgılınız ıcındd uzuluyor sunuz böyle oldugu ıcınde esınıze karsı yanlıs yaptıgınızı dusunup vıcdan azabı cekıyorsunuz cunku aklınız eskı sevgılınızde konun özetı bu .

Konu sahibi ne buna ne öteki konuya cevap veriyor :işsiz:

"biyolojik baba asla kızının karşısına çıkmayacağını ama uzaktan izleyeceğini söylemiş anneye"

Ben simdi esinin cocugun babasinin o kisi olup olmadiginida bildigine emin olamadim..vicdan azabi cekiyorum numaralari sonra..

Aslında sızın sevgılınız yogun bakımda ve sız evlısınız eskı sevgılınız ıcındd uzuluyor sunuz böyle oldugu ıcınde esınıze karsı yanlıs yaptıgınızı dusunup vıcdan azabı cekıyorsunuz cunku aklınız eskı sevgılınızde konun özetı bu .
Suzi gercekler ortada dıger konularında celişkılı ozaman eskı sevgılıde degıl ıkıncı evlılıgın eskı kocan ve eskı kocandan olan cocugunve ve cektıgın vıcdan azapları çocugun gercek babasını bılmeyısı yazık uzuldum

"biyolojik baba asla kızının karşısına çıkmayacağını ama uzaktan izleyeceğini söylemiş anneye"

Ben simdi esinin cocugun babasinin o kisi olup olmadiginida bildigine emin olamadim..vicdan azabi cekiyorum numaralari sonra..
bilmiyordur tabi ya :oha::oha: şoktayım

Back
X