Eski sevgili yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor

Kızlar hayırlı akşamlar.
10 yıl önce sevdiğiniz duygusal anlamda görüştüğünüz biri var ve halen ona çok değer veriyorsunuz. Ama o bi başkasıyla evli siz bekarsınız. Bu kişi zamanında sizin için çok fedakarlıklarda bulunmuş olsa. Ve gece ortak arkadaşlardan onun kaza geçirdiğini yoğun bakıma alındığını yaşam savaşı verdiğini öğreniyorsunuz. Ve farklı şehirlerdesiniz. Ne yapardınız nasıl bir duygu haline girerdiniz. Hasta olan kişi bayan. Sizce bir erkek ruh hali nasıl olur bu durumda. Kızlar bu konu çok önemli sizden gelen yorumlar çok kıymetli olacak. Çok teşekkür ederim.
bir sey yapmazdim haberlerde duydugum kaza haberine nasil tepki veriyorsam oyle olurdu bence siz onu gormek icin bahane ariyorsunuz

Enn fazla yapacagim sey ortak arkadaslardan bilgi almak olurdu. Gerek yok fazlasina. Evli barkli sahis yani (yasam savasi veren erkek mi bayan mi anlamadim :)) )

Dua etmekten başka bir şey yapmazdım, gidip ziyaret etmek gereksiz bir davranış olur.
Kaldı ki yoğunbakıma çok yakın akrabaları alıyorlar.

Ben olayi anlamadim. Esinizinin sevdigi bayan su an komadada, esinizin su anki ruh halinimi olcmeye calisiyosunz?
Yada konuyu bi arkadasiniz( erkek) icinmi actiniz?

Hayatımdaki insanı incitirdi bu, yapacak bi şey yok, hakkında hayırlısı olsun der çekilirdim kenara.

Bence suzi'nin eskiden bir sevgilisi varmış. Çok sevmişler birbirlerini. Sonra ayrılmışlar. Suzi başkasıyla evlenmiş ama mutsuz. Ara ara eski sevgilisi geliyor aklına. O da beni düşünüyor mudur diyor? Ne yapsam da bunu öğrensem diye düşünürken aklına kaza geçirip komaya girmek geliyor. Bence olay bu. Dağılın şimdi. :kahve:

Spermden sonra hah düzgün biseyler okuyacam galiba dedim ama kafam yine oldu çorba... Suzicim baya enteresan birisin yada ciddi trollsün bilemedim. Başkasının derdiyse bırak o uyelik açıp sorsun. Bizimkiler dizisinde ki Cemil geliyor aklima o bunu yaptı şu şöyle oldu dediğinde. Konuya zerre bisey anlamadim komada ki erkek bekar evli bayan bensem aramam dua ederim belki ama banane yani.

Kızlar hayırlı akşamlar.
10 yıl önce sevdiğiniz duygusal anlamda görüştüğünüz biri var ve halen ona çok değer veriyorsunuz. Ama o bi başkasıyla evli siz bekarsınız. Bu kişi zamanında sizin için çok fedakarlıklarda bulunmuş olsa. Ve gece ortak arkadaşlardan onun kaza geçirdiğini yoğun bakıma alındığını yaşam savaşı verdiğini öğreniyorsunuz. Ve farklı şehirlerdesiniz. Ne yapardınız nasıl bir duygu haline girerdiniz. Hasta olan kişi bayan. Sizce bir erkek ruh hali nasıl olur bu durumda. Kızlar bu konu çok önemli sizden gelen yorumlar çok kıymetli olacak. Çok teşekkür ederim.
Suzi,eski sevgilin senin için üzülecekse kendini arabanın altına mı atacaksın canım,ama biz bilemeyiz ki,dene istersen,kesin cevabı bulursun;)

Burada yazan seylere gore ilgili kisiye "bak simdi boyle davranacaksin" mi diyeceksin? Amac ne?

Back
X