Eski sevgili yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor

Anladığım kadarıyla olaydaki erkek bekar, kadın evli. Ben böyle bir durumla karşılaşsam elimden üzülmekten başka bişey gelmez çünkü hayatımdaki adamı incitme ihtimalim var

Iliski bittiyse bitmiştir öyle hastanelere gitmek oralarda sabahlamak son pismanliklar filmlerde oluyor anca.Gerçek hayata olsa adamın karısı yaka paça koyar kapının önüne ne münasebet çünkü.Çok üzüldüyse dua eder max sonra hayata devam

Alınmış kararlar, çizilmiş yollar, kurulmuş düzenler, yeni insanlar söz konusuysa gerekçesi ne olursa olsun iletişime geçmenin huzur bozmaktan başka bir işe yaramayacağı kanaatindeyim. Geçmişte duygusal bir bağ söz konusuysa ve taraflardan enaz birisi halihazırda evliyse, evli tarafın eşinin de bu durumu anlayışla karşılayacağını, canım yaa ne iyi biriymiş bak ziyarete geldi diyeceğini sanmıyorum. Zor zamanlarda ekstra kafa karışıklığı yarardan ziyade zarar yol açar. Bu sebeple samimiyetle dua edip şifa dilerim sadece.

Mevzuyu karışık anlatmışsınız ancak evli bir insan söz konusu ise ailesi, eşi, çocukları da söz konusudur.

Zaten hastalık, ölüm, kalım mücadelesi verilirken bir de eski sevgili ile uğraşıp üzülsünler.

Eski sevgili nereye varacak?

Hastalığında bile geldim mi diyecek?

Zaten biten bir ilişki..

İkisi bekar olsa bile gereksiz yanına gitmek...

Kadın yaşam savaşı veriyor adamın ne hissettiği çok mu önemli.Sevinecek değil ya üzülecek elbet.

Dua etmekten baska birsey yapmazdım herhalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…