Eşin mantık evliliği bile olsa seni neden tercih etti hiç empati yapmayı denedin mi? Ben burda bencil birini görüyorum kusura bakma baya bi acımasız konuşucam
Evet arada geçmiş hatırlanabilir ama yaptığın dışa vurmasanda resmen aldatma tolstoy karısıma ölüm döşeğinde "seni düşüncelermde bile aldatmadım" demiş, sevmeyebilirsiniz eşinizi yada uzaklaştığınız eşinize karşı duygusal yoksunluktan dolayı geçmişe sığınışınız bence bu, aşk değil sevgi değil...
Ki annesiniz her çocuklarınızın yüzüne baktığınızda sonsuz ve karşılıksız nasıl seviyorsanız onları o çocukları yaparkende düşünecektiniz eşinizden ne günahı vardı da yaptın o zaman... zamanla unuturm sandım deme resmen şımarıklığa girer, karşındaki bi erkek olarak k bu durumu bilse sana tavrını yada aynı şeyi kendin için düşün kocan seni şu an aldatıyor olsaydı senden gizli sevmesen bile gururun incinmeyecek miydi?
Şu an inan sana sinirliyim, karşımda olsan alıp seni omuzlarından sirkelerdim. Bence koynuna alıp çocuk yapabildiğine göre kocanında sevilebilir yanları vardır, içtim sarhoştum bi anlık hevesti diyemeceksin heralde çocuklara da... aklım almıyor böyle düşünceleri hele bide anneyim diyen zihniyetleri!!
Sen kocanın dikkatini çekmeye bi çalış sevildiğini hisset onun tarafından bakayım eski sevgili mi kalır başka birisi mi aklnda, iş birazda sende bitiyor eskiyi unutamıyorum diyip Leyla leyla takılırsan kusura bakma da daha başına çok iş açarsın boşanmak kolay ayrılmak kolay ama sevmek emek vermek esas mesele bunlar...
Uzaktan ahkam kesmek evet kolay belki ama bak aynı şeyleri bende yaşadım eşimle uzaklaştığımda hep eski sevgilim aklıma gelirdi hatta ona ulaşsam mı diye saçma sapan fikirler vesveseler bile geldi ama sonra oğlumu gözümün önüne getirdim hayır yapma dedim eşimi daha çok sevmeye çalıştım, konuma bakarsan benim boşanma amacım çok farklı şiddet başta olmak üzere
Ama eşini sevmeye çalış boşanmak kolay... sevgili olmayı iste eşinle de, emin ol ona dokunabildiysen sevmende mümkün biz kadınlar için tutlu önemli onu ilk sen yakala neşeli ve hayattan tat almaya bak kendini sev sonrası gelecektir.