Eski sevgili

Ya ne bu saldırı hemen
Bazı ınsanların begendıgı kadın tıplerı aynıdır Haluk bılgınermesela Zuhal olcay askn nur yengı sımdıde zerrın tekındor ben bu uc kadını cok benzetıyorum tıp olarak
Bende arada bakıyorum eskı sevgılılerıme merak edıp ne yalan soylıyım
Ama meraktan tıplerı nası olmus cocukları falan olmus mu dıye
Ama tabı hıc bır kın unutamamadurumu yok sadece merak:))
Senın yapacagıntek sey engelle kı bıda bakma
Bakıp sınır oluyorsun anladıgım

Eşinize aşık değilsiniz herhalde? İnsan aşık olunca geçmişin kırıntısı bile kalmıyor hatırlamıyorsun ki merak edesin.

Çevremde böyle eşine aşık olmayan Bi kaç kişide gördüm bu yaptığınızı. Hele bir tanesi çok yakınımdi maalesef. Bir kişiye değil eskiden kalan herkese bakıyordu :/

Baska Bi arkadaşım da bi gün eski sevgilisini anlatmaya başladı eşiyle kavgalıyken, sonra açtı Facebookunu vs gösterdi. Anlatırken resmen nasıl kaçırdım bu çocuğu pişmanlığı vardı. Saçmalama dedim kapat şunu bi daha da bakma. Aynı arkadaşım o gün evli ve 1 çocuğu olan başka bir arkadaşından bahsetti, sürekli eski sevgilisini anlatıyormus, onu söyle sevmiştim böyle tapmistim. Sürekli takip ediyormuş vs. Acıyorum eşlerine gerçekten.

Sizi bilemem ama genelde evlenmek için evleniyor bazıları sonra duygusal boşluğa düşüp eskiyi kurcalıyor. Bi de genelde eşi iyi davranan, karışmayan, darlamayan, iyi niyetli olan kadınlar yapıyor bunu. Yani bana denk gelenler bunlardı. Madem kafaniz ve kalbiniz tamamen hazır değildi evlenmeyecektiniz o zaman. Neyse takıntı yapmışsınız işte her yerden temizleyin engelleyin bir daha bakmamak üzere büyük yemin edin görmeye görmeye unutrsunz

Terkedilmiş olmanıza niye takılıyorsunuz ki, aldatarak falan terketmemiş sonuçta, hem her ilişki sonuna kadar gitmiyor, ya terkeden ya da terkedilen olacaksınız. Sevgilileri hep size benziyormuş ya, belki siz de bir önceki sevgilisine benziyordunuz, adam hep aynı tip kadınları seçiyor olamaz mı.... Eşiniz açısından da çok üzücü bir durum aklını başka bir erkekle meşgul eden biriyle evli olmak. Kendinize gelirsiniz inşaallah.

Nereden baslasam bilmiyorum ama bu durumdan biktim kurtulmak istiyorum.
2009 yilindan beri tanidigim biri vardi arkadasliktan aska donusmustu aramizdaki bag. 2012 yilinda sevgili olmustuk hersey oyle hizli ilerliyordu ki asla evlenmeyi dusunmeyen bana evliligi sevdirmisti. Birlikte birikim yapiyor evimiz icin esya secip taksite giriyorduk. Ailesiyle tanistim o benim ailemle tanisti 2015 ocak ayi icinde ailelerimiz tanisicak soz olucakti. Onun ailesi de benim ailemde onay veriyordu ailesi beni seviyordu ozellikle babasi ile memleket olarak yakin olmamz hosuna giderdi. Ben cok kiskanctim asiri hemde 2 dk msj atmazsa kuplere binerdim ona guvenmezdim aslan burcuydu inanilmaz pohpohlanma delisiydi. Herkes ona ilgi duyuyor begeniyor gibi dusunurdu. Her ortamda dikkat cekmeyi arkadas edinmeyi basarirdi sinir olurdum bu yuzden. Kiz erkek bir suru arkadasi vardi her kiz arkadasinin ne sevdigini ne sevmedigini herseyini bilirdi benim bile o kadar detayimi bilmezdi bu da sinir ederdi beni. Gorusme derdim gorusurdu gizli sakli isler yapardi anlasamadgmz tek konu buydu onu omur boyu kisitlayacagimi dusunup.beni terketti. Ama o gunden beri sosyal.medyadan onu hep takip.ediyorum hayatina giren tum kizlarin fotolarini gordum isin ilginc yani hepsi benim benzerimdi hele en sonuncuyu kime gosterdiysem kardesin mi.kuzenin mi dedi o kadar benziyordu. Evlendim cocuk sahibi oldum hala onu takip ediyorm hastalik gibi birsey cunku sevmiyorum ozlemiyorum sadece kin.doluyum cunku beni terk edince hesap soramadim her.yerden engelledi evine gitmeye yeltendim falan filan icimi kusamadim yuregimi sogutamadim ondan mi boyleyim bilmiyorum...
Bence kendi hayatına bak.Eşinin yerine koysam kendini

Artik evlenmissin bence dusunme bile onu ayrica kin degil bu takinti olmus sende..
Hani bi de soyle dusun kocan habire eski sevgilisini stolklasa ve sen bunu yakalasan ??? Muhtemelen o kocani parcalarsin.. yapma kardedim kapat o defteri onune bak

Hiç düşündün mü konu sahibi belki senden önce aşık oldu? Aşık olduğu kızın tipi de senin gibiydi?
Sevdiği kıza benzettiği için sevmiş cıkmıs olabilir ve bu tip üzerinden devam etmiştir.

Hani sizin olmadıgınız bariz belli çünkü TERKEDİLMİŞSİNİZ adam sizi TERKETMİŞ sizin karakteriniz yapınız olmayınca o tip üzerinden baska karakterler aramaya koyulmuş. Hani alınmayın yani.

Takıntı yapmıssınız, colugunuzu cocugunuzu esinizi düsünün bakmayın

Back
X