Eski sevgili

Tam bı beyinsiz ne sanıyor acaba anlamadım ki

Tam bı beyinsiz ne sanıyor acaba anlamadım ki
neredeyse aynı olaya şahit oldum. sandığı şey şu: siz artık evlisiniz ve onun için cinsel olarak daha ulaşılabilirsiniz. bekaret sorunu yok, bağlanma derdi yok. olay ortaya çıksa size kuyruk salladın diyecekler. onun tek istediği geçmişte sevgili olduğu 16 yaşında kızla seks yapmak. bu kadar basit.

Her halt da eşe söylenmez yaa ayrıca burda eşinizi ilgilendiren bir durum yok. Evli olduğunuzu bilmiyor olsaydı ben eski defterleri kapattım şimdi evliyim ve mutluyum minvalinde bir konuşma yapmanız doğru olurdu ama eşe söylemek anlamsız

Alakaya maydanoz. Şehre gelen herkes çok mu medeni?

Bence de bende öyle hissediyorum ne bilim ama çok sinirim bozuldu

ben şehir medeni demedim veya köylüler medeniyetsiz de demedim. köylerden nefret ediyorum dedim.
Alenen yazmanıza gerek yok. Köylerden derken yerleşim birimlerini kastetmiyoruz zaten içindeki insanlardan bahsediyoruz. Yoksa durduk yere kimse mekandan nefret etmez

Alenen yazmanıza gerek yok. Köylerden derken yerleşim birimlerini kastetmiyoruz zaten içindeki insanlardan bahsediyoruz. Yoksa durduk yere kimse mekandan nefret etmez
aaaaaaynen öyle. anlayışınıza teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…