• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski sevgili

laelaela

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2021
104
-2
26
kızlaaaarrr çok kısa bişi sorup kaçıcam😂😂
ya benim 2,5 yıllık ilişkim vardı toksikti geçen sene birden ayrıldı sonra bir hafta sonra başkası olduğunu öğrendim ayrıldıktan sonra sonraaaaalarda bana istek atttı kabul etmedim bida attı kabul ettim 6ay falan kaldı evimin önünde bekledi ama yine de yazmadı…. bende başka birinden hoşlanmıştım onla buluştum falan baya sonrasında sevgili olduk o çocukla,,
Sonra baktım hala kapıda beklemeye devam ediyor benim ex,ben bunu karşılıklı takipten çıkardım(3ay oldu)sonucta artık başkası bardı kafamı karıştırmasını istemedim ama ondan da ayrıldım senep benden kaynaklı değildi. Şimdide exim öğrendim ki polisti tayini çıkmış artvin’e gitmiş merak ettim baya şimdi gurur benim neyime diyerekten istek atsam olur mu özlüyorum şehir boş gelmeye başladı barışmakta istemiyorum çünkü çok hatalı hep erkolar mı atacak kafa karıştıracak sadece instagramda beni görsün istiyorum amacım yeniden sevgili olmak değil.Polis sevdalısı diyenler var ben bu çocuğun çocukluğunu biliyorum saçma yorumlarda bulunmayın

Son düzenleme:
ya benim 2,5 yıllık ilişkim vardı toksikti geçen sene birden ayrıldı sonra bir hafta sonra başkası olduğunu öğrendim ayrıldıktan sonra sonraaaaalarda bana istek atttı kabul etmedim bida attı kabul ettim 6ay falan kaldı evimin önünde bekledi ama yine de yazmadı bende başka birinden hoşlanmıştım onla buluştum falan baya sonrasında sevgili olduk o çocukla Sonra baktım hala kapıda beklemeye devam ediyor benim ex ben bunu karşılıklı takipten çıkardım(3ay oldu).Şimdide öğrendim ki polisti tayini çıkmış artvin’e gitmiş merak ettim baya şimdi gurur benim neyime diyerekten istek atsam olur mu hep erkolar mı atacak kafa karıştıracak 😂😂😂ben terazi o balık burcu
Burç ne alaka ? , gurur niye yapasın ki sonuçta sen varken başkası varmış ve bitirmişsiniz şu an istek atsan eline ne geçecek yani affedicek misin yeni bir ilişkiye başlayacak mısın ki onunla

ya benim 2,5 yıllık ilişkim vardı toksikti geçen sene birden ayrıldı sonra bir hafta sonra başkası olduğunu öğrendim ayrıldıktan sonra sonraaaaalarda bana istek atttı kabul etmedim bida attı kabul ettim 6ay falan kaldı evimin önünde bekledi ama yine de yazmadı bende başka birinden hoşlanmıştım onla buluştum falan baya sonrasında sevgili olduk o çocukla Sonra baktım hala kapıda beklemeye devam ediyor benim ex ben bunu karşılıklı takipten çıkardım(3ay oldu).Şimdide öğrendim ki polisti tayini çıkmış artvin’e gitmiş merak ettim baya şimdi gurur benim neyime diyerekten istek atsam olur mu hep erkolar mı atacak kafa karıştıracak 😂😂😂ben terazi o balık burcu
Böyle bir istek atmaktaki amacınızı anlamadım ben. Yeniden sevgili olmak mı? Eğer öyleyse adam başka şehre taşınacakmış. Aynı şehirde bile aldatan adam başka şehirde neler yapar.

Gerçekten kaçan kovalanıyor. Adam peşinizde koşmayı bırakınca değere binmiş

Son düzenleme:
İşiniz mi yok,bu neyin boşluğu böyle?Allah akıl fikir versin.

Burç ne alaka ? , gurur niye yapasın ki sonuçta sen varken başkası varmış ve bitirmişsiniz şu an istek atsan eline ne geçecek yani affedicek misin yeni bir ilişkiye başlayacak mısın ki onunla
hayır şuan sevgilim yok ve yeniden sevgili olmak istemiyorum sadece göreyim instada kalsın istedim galiba

Ne gerek var? Üstelik sevgilin varken. Ne rezil ilişkiler yaşıyorsunuz ya.
Böyle bir istek atmaktaki amacınızı anlamadım ben. Yeniden sevgili olmak mı? Eğer öyleyse adam başka şehre taşınacakmış. Aynı şehirde bile aldatan adam başka şehirde neler yapar. Ayrıca sizin zaten sevgiliniz yok mu?

Gerçekten kaçan kovalanıyor. Adam peşinizde koşmayı bırakınca değere binmiş
şuan sevgilim yok ve istemiyorum da onla olmak sadece hala seviyor muyum instagramda kalsın mı istiyorum bilmiyorum

hayır şuan sevgilim yok ve yeniden sevgili olmak istemiyorum sadece göreyim instada kalsın istedim galiba
Kalsa ne olcak adam bir kere sen varken başkasıyla olmuş onu milletle görünce mutlu mu olacaksın, gereksiz birini arkadaş listende tutmaktansa yeni insanlar tanıman ve şans vermen daha mantıklı

İnstagramda sizi görünce ne olacak tam olarak? Derdiniz ne? Gitmiş işte tayini çıkmış ne istiyorsunuz sürekli kapıda beklemeye devam mı etsin, kapıdan gidince instada mı beklesin. Bu kadar özgüvensizlik de fazla. Egonuzu tatmin edecek tek adam varmış o da gitmiş

İnstagramda sizi görünce ne olacak tam olarak? Derdiniz ne? Gitmiş işte tayini çıkmış ne istiyorsunuz sürekli kapıda beklemeye devam mı etsin, kapıdan gidince instada mı beklesin. Bu kadar özgüvensizlik de fazla. Egonuzu tatmin edecek tek adam varmış o da gitmiş
haklısın ama yeri ayrıydı kendimi üzgün hissettim listemde kalsın istedim çıkarmamam gerekti belkide ama kafam çok karışık ama ondan bi cacık olmayacağının farkındayım

Back
X